Meniu

Electromiografie Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Procedura prin intermediul careia se evalueaza starea de sanatate a nervilor si muschilor, electromiografia in Brasov, asigura tuturor pacientilor informatii cu privire la sistemul nervos periferic. Investigatia este neurofiziologica si poate fi pusa in aplicare la cererea medicului neurolog in urma examenului clinic, pentru stabilirea unui verdict clar. In functie de rezultatele obtinute in urma sa, pacientul descopera care sunt patologiile de care sufera, beneficiind de un tratament adecvat. Procesul de functionare nu este dificil, acesta consta in aplicarea unui stimul electric de o intensitate redusa pe traiectul nervului cercetat, sub forma unor electrolizi de suprafata sau ace-electrod. Multi pacienti se tem ca ar putea sa se confrunte cu dureri, insa procedura nu provoaca un disconfort major, ci doar unul local de slaba intensitate. Important de mentionat este ca metoda cu ac poate fi contraindicata in cazul pacientilor care folosesc tratamente anticoagulante. 

Daca locuiesti in Brasov si medicul neurolog ti-a recomandat sa recurgi la aceasta investigatie, exista o unitate medicala la ajutorul careia vei putea apela. Parcurge articolul pana la final pentru a descoperi mai multe informatii despre clinica, dar si despre nivelul de pregatire a echipei medicale.

Cat costa o electromiografie in Brasov?

Una dintre curiozitatile pacientilor inainte de a apela la un centru de diagnostic imagistic este legata de pretul electromiografiei din Brasov. Pentru a beneficia de o informatie actualizata, iti prezentam tabelul de mai jos cu pretul practicat pentru aceasta investigatie de specialitate. Iata care este bugetul pe care trebuie sa il pregatesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Electromiografie
Rating
Website
RMN Diagnostica
Clinica-Verificata
240-350 Ron
  • Pretul investigatiei de Electromiografie variaza intre 240-350 Ron
  • Echipa medicala implicata
  • Empatie si profesionalism
  • Aparaturi de ultima generatie
  • Diagnostic corect
  • Plan eficient de tratament
  • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o eletromiografie in Brasov?

Daca medicul de familie sau medicul neurolog iti recomanda sa mergi la un cabinet specializat in practicarea electromiografiei in Brasov, cel mai bine ar fi sa-i asculti sfatul. Prin intermediul procedurii, ai posibilitatea de a afla concret care este afectiunea neurologica de care suferi, dar si ce tratament este mai potrivit pentru tine. Comunica toate simptomele pe care le experimentezi medicului specialist si tine cont de indicatiile sale pentru o vindecare eficienta si rapida. Iata tot ce trebuie sa stii despre clinica din orasul tau:

RMN Diagnostica

RMN Diagnostica este un centru de diagnostic imagistic din Brasov catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa efectuezi procedura de electromiografie la standarde ridicate. In cadrul departamentului de neurologie, isi desfasoara activitatea o echipa numeroasa si bine pregatita in domeniu catre care iti poti indrepta atentia ori de cate ori te confrunti cu probleme neurologice. Din cadrul sau merita mentionati urmatorii: dr. Monica Ruth Batista, dr. Anca Toma, dr. Mariana Talau, dr. Marinela Cioropariu, dr. Ioana Varga, medici primari, dr. Diana Ionescu, dr. Vlad Buzea, dr. Monica Georgeta Dascalu si dr. Ioana Tina Bruma, medici specialisti. Din fericire, unitatea medicala se afla in relatii contractuale cu CAS, astfel ca pacientii asigurati au posibilitatea de a beneficia de o consultatie gratuita, dar si de investigatii decontate sau partial decontate. Pentru ca centrul de diagnostic este echipat cu aparaturi de ultima generatie, diagnosticarea este intotdeauna corecta. 

Pretul pentru o electromiografie la nivelul nervului este de 240 lei, iar electromiografia la nivelul muschilor si nervilor este de 350 lei. 

Judecand dupa recenziile postate in mediul online, majoritatea pacientilor se declara multumiti de actul medical. Echipa medicala da dovada de implicare, dedicare, empatie si profesionalism, avand acces la echipamente si aparaturi de ultima generatie, care sunt de un real ajutor pentru stabilirea unui diagnostic corect. Tot in seria de atributii a echipei medicale intra si elaborarea unui plan eficient de tratament. Cu toate acestea, programarile nu sunt intotdeauna respectate din cauza numarului ridicat de solicitari. 

Vezi parerile pacientilor despre RMN Diagnostica
Vezi Pareri

Concluzii

Daca ai luat hotararea de a efectua procedura de electromiografie in Brasov, unitatea medicala prezentata anterior in articol este exact ce ai nevoie. Prin intermediul sau, medicul va reusi sa iti stabileasca un diagnostic corect, urmand ca, ulterior, sa acorde atentie elaborarii unui plan de tratament care sa fie personalizat in functie de nevoile tale.