Meniu

Electromiografie Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Bolile musculare, afectiunile nervilor periferici, cum ar fi sindromul de tunel carpian si bolile care afecteaza neuronii motori din creier pot fi identificate cu usurinta cu ajutorul electromiografiei. In Bucuresti, exista o multime de centre medicale care sunt dotate cu aparaturile necesare pentru efectuarea unei astfel de investigatii, astfel incat medicul sa poata stabili un diagnostic precis. Daca ti-a recomandat si tie medicul de familie sa faci o astfel de investigatie si nu stii care clinica este mai potrivita, noi venim in ajutorul tau cu cinci optiuni pe care nu le poti refuza.

In Bucuresti, ai la dispozitie o multime de institutii medicale pe care le poti lua in considerare pentru o eletromiografie reusita. Daca te confrunti cu dureri musculare constant, amorteala, senzatie de furnicaturi in corp si un tremurat, trebuie neaparat sa faci o astfel de investigatie si sa afli care este parerea medicului. Aplicarea la timp a tratamentului necesar poate preveni aparitia unei afectiuni periculoase.

Cat costa o electromiografie in Bucuresti?

Pentru efectuarea unei electromiografii in Bucuresti sunt necesare o multime de aparaturi si echipamente de ultima generatie, prin intermediul carora pacientii au sansa de a afla un diagnostic precis. Pentru ca preturile aplicate sunt diferite de la o clinica la alta, ti-am pregatit mai jos un tabel cu tarifele practicate in capitala:

Top Clinici
Top Clinici
Pret EMG
Rating
Website
Neuroaxis
Clinica-Verificata
480 Ron
 • Pret EMG 480 Ron
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Investigatii cu rezultate precise si prompte
 • Medici empatici, bine pregatiti si experimentati
 • Tratament eficient
 • Clinica moderna si bine echipata
Centrokinetic
450 Ron
 • Pret EMG 450 Ron
 • Solutii relevante si personalizate
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament eficient
 • Investigatii de o acuratete ridicata
 • Aparaturi de actualitate
Neuropain
480 Ron
 • Pret EMG 480 Ron
 • Servicii medicale calitative
 • Tratamente personalizate
 • Investigatii si proceduri precise
 • Aparaturi de ultima generatie
CM Neuro
350 Ron
 • Pret EMG 350 Ron
 • Profesionalism, implicare si buna pregatire
 • Echipa medicala empatica
 • Atmosfera placuta si primitoare
 • Investigatii ireprosabile
 • Tratamente eficiente
 • Aparaturi si echipamente de actualitate
Neuroptics
500 Ron
 • Pret EMG 500 Ron
 • Act medical calitativ
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Servicii, investigatii si proceduri eficiente
 • Servicii multiple
 • Comportamentul neadecvat al personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in electromiografie in Bucuresti

Daca esti din Bucuresti si ti s-a recomandat de curand sa faci o electromiografie, te incurajam sa citesti in continuare pentru a afla informatii valoroase cu privire la dotarile clinicii si la experienta medicilor. Citeste-le pe fiecare in parte si afla care ar fi varianta care se potriveste cel mai bine necesitatilor tale:

1. Neuroaxis

Clinica de neurologie din Bucuresti, Neuroaxis, acorda tuturor pacientilor posibilitatea de a beneficia de o electromiografie la standarde superioare. Cu o experienta vasta in domeniu, echipa formata din peste 25 de medici perfectionati in toate ramurile neurologiei iti va oferi un act medical ireprosabil. Printre aceste ramuri se numara si: imagistica medicala, neurochirurgie, psihiatrie si psihoterapie, cardiologie, reumatologie, neuroinfectii, otoneurologie, ortopedie/chirurgie spinala si psihologie clinica. In cadrul ambulatoriului de specialitate se efectueaza urmatoarele: consultatii de specialitate, ecografie Doppler, electromiografie, polisomnografii, testari genetice, investigatii otoneurologice etc. Datorita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie, toate procedurile si investigatiile amintite anterior sunt efectuate rapid si precis, astfel incat medicul de specialitate sa acorde o diagnosticare corecta, dar si un tratament eficient.

Tariful aplicat pentru o electromiografie este de 480 lei.

Multumita bunei pregatiri si implicari a cadrelor medicale, toti pacientii s-au declarat multumiti de serviciile de care au beneficiat. Datorita faptului ca aparaturile si echipamentele folosite sunt de ultima generatie, toate investigatiile elaborate ofera rezultate precise si prompte, facilitand diagnosticarea corecta. Echipa de medici da dovada de multa empatie, o buna pregatire in domeniu si o experienta vasta, acordand fiecarui pacient ajutorul de care are nevoie pentru a se trata corect.

Vezi parerile pacientilor despre Neuroaxis
Vezi Pareri

2. Centrokinetic

In topul clinicilor din Bucuresti unde se pot efectua electromiografii se incadreaza si Centrokinetic, specializata in recuperarea afectiunilor motorii, atat ortopedice, cat si neurologice. Departamentul de neurologie este corect echipat si dispune de medici bine pregatiti in domeniu, printre care se numara si: dr. Bogdan Rotaru, dr. Laurentiu Simion, dr. Ruxandra Aursulesei, dr. Simona Man, dr. Ionelia Cristea. Printre serviciile calitative pe care medicii le pun in aplicare, pe langa electromiografie, sunt amintite si: consultatia de specialitate, ecografie sau RMN, EMG si consultatie de control. Aparatura si tehnologiile de ultima generatie raspund tuturor nevoilor pacientilor, acestia avand sansa de a beneficia de un diagnostic precis si un tratament corespunzator

Pretul aplicat pentru o electromiografie este de 450 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online lauda buna pricepere a medicilor, dar si capacitatea lor de a veni cu solutii personalizate pentru fiecare pacient in parte. Datorita faptului ca au o buna pregatire in domeniu, diagnosticarea si tratarea pacientului decurg ireprosabil. Investigatiile puse in aplicare sunt de o acuratete ridicata, multumita aparaturilor de actualitate care se afla in dotarile clinicii.

3. Neuropain

Neuropain este o alta clinica pe care o poti lua in considerare daca vrei sa efectuezi o electromiografie in Bucuresti la standarde ridicate. Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, medicii isi adapteaza abordarile in functie de patologiile de care pacientul sufera, astfel incat acesta sa beneficieze de un diagnostic precis si un tratament eficient. Printre serviciile de care pacientii beneficiaza se numara si: consultatiile de specialitate, tratamentele de rigoare, ecografie musculoscheletala, tendon, a doua opinie medicala, terapie Scrambler si investigare de tip electromiografie. Toate acestea sunt efectuate cu ajutorul unor echipamente si aparaturi de ultima generatie, pentru obtinerea unor rezultate precise si rapide.

Electromiografia fara ac costa 250 lei, iar cea cu ac este de 480 lei.

Clinica de ameliorare a durerii din Bucuresti este apreciata de majoritatea pacientilor care i-au trecut pragul, datorita serviciilor calitative puse la dispozitie. Electromiografia decurge exemplar, tratamentele recomandate sunt eficiente si adaptate in functie de nevoile fiecaruia in parte, iar aparaturile folosite sunt de ultima generatie. Astfel, toate investigatiile si procedurile aplicate sunt precise.

4. CM Neuro

CM Neuro din Bucuresti iti asigura toate investigatiile necesare, printre care se numara si electromiografia la o calitate superioara, sub atentia cadrelor medicale specializate. Cu o experienta de peste 20.000 de cazuri neurologice, peste 6.000 de investigatii neurofiziologice, unitatea medicala ofera ingrijirile medicale necesare pentru toti pacientii. Tehnologiile si aparaturile utilizate sunt de ultima generatie, pacientii avand ocazia de a opta pentru EEG, EMG si consultatii online. Medicul neurolog care isi desfasoara activitatea in cadrul clinicii este dr. Ruxandra (Filipov) Borindel, cu o experienta vasta in domeniu: Spitalul Clinic Colentina, Bucuresti, Centre Hospitalier „St. Jean”, Perpignan, Franta, Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Ioan, Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Tropicale „Dr. Victor Babes”, Bucuresti, Centrul de Diagnostic si Tratament „Dr. Victor Babes”, Spitalul de Urgenta „Prof. Dr. Gerota”, Bucuresti.

Pretul aplicat pentru o electromiografie este de 350 lei.

Profesionalismul, implicarea si buna pregatire in domeniu sunt principalele calitati care au fost apreciate in recenziile postate in mediul online. Echipa medicala da dovada si de empatie, asigurand o atmosfera placuta si primitoare pentru toti pacientii care apeleaza la serviciile acestei clinici. Investigatiile sunt efectuate ireprosabil, tratamentele recomandate sunt eficiente, iar aparaturile folosite sunt de actualitate.

5. Neuroptics

In completarea clinicilor de mai sus se afla si Neuroptics, o unitate medicala in cadrul careia poti efectua o electromiografie in Bucuresti la o calitate superioara. Infiintata in 2012, clinica a oferit tuturor pacientilor de la inceput posibilitatea de a fi diagnosticati eficient, dar si tratati corect. Echipa medicala este formata din dr. Cristina Besleaga, medic primar in oftalmologie si doctor in stiinte medicale si dr. Mircea Besleaga, medic primar in neurologie. Dotarile sunt de ultima generatie, avand capacitatea de a efectua investigatii ireprosabile, cum ar fi electromiografia.

Pretul pentru o electromiografie la Neuroptics este de 500 lei.

Echipa medicala da dovada de o buna pregatire in domeniu, aplicand un act medical calitativ pentru fiecare pacient in parte. Serviciile, investigatiile, procedurile si consultatiile puse in aplicare sunt corecte si eficiente, iar aparaturile utilizate sunt de ultima generatie, oferind mai multa incredere pacientilor. Cu toate acestea, au existat nemultumiti cu privire la comportamentul neadecvat al personalului de la receptie.

Concluzii

Cu alte cuvinte, daca si tu esti in cautarea unui medic bun specializat in neurologie in Bucuresti, cele cinci optiuni pe care ti le-am prezentat anterior in articol ar putea sa fie de un real ajutor. Se recomanda ca de la primele simptome resimtite sa apelezi de urgenta la medic pentru a primi un tratament adecvat.