Meniu

Electromiografie Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Medicul specialist poate recomanda o electromiografie in Buzau din diverse motive: slabiciune musculara inexplicabila, dureri musculare sau furnicaturi si amorteala, suspiciuni de leziuni nervoase periferice sau compresii nervoase, diagnosticul si monitorizarea bolilor neuromusculare, evaluarea disfunctiilor coloanei vertebrale sau pentru monitorizarea progresului in timpul tratamentului.

In Buzau, exista o clinica privata in care poti efectua o electromiografie (EMG). Afla din acest articol informatii utile despre acest centru medical, inclusiv care este costul electromiografiei. 

Cat costa o electromiografie in Buzau

Costul pentru o electromiografie in Buzau este consemnat in acest tabel.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Electromiografie
Rating
Website
Psihomedica
Clinica-Verificata
200 Ron
  • Pretul pentru o Electromiografie porneste de la 200 Ron
  • Diverse tipuri de EMG
  • Medici cu experienta
  • Aparatura performanta
  • Buna organizare a activitatii
  • Bun raport calitate-pret
  • Stimulare magnetica
  • Ecografii Doppler
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face electromiografie in Buzau

Intr-o clinica din Buzau, dotata cu aparatura moderna, se poate efectua electromiografie. Iata despre ce clinica este vorba!

Centrul Psihomedica

In Buzau, singura optiune pentru efectuarea unei electromiografii este Centrul Psihomedica. Acesta este un centru medico-psihologic, cu numeroase servicii pentru sanatatea creierului: neurologie, psihiatrie, psihologie, stimulare magnetica, EMG, EEG, elastografie, ecografie Doppler. In cadrul clinicii se realizeaza EMG de suprafata, prin plasarea electrozilor pe suprafata pielii, pentru a evalua activitatea generala a muschilor si a detecta eventuale anomalii ale muschilor sau nervilor, si EMG cu ac, care utilizeaza un ac subtire pentru a inregistra semnalele electrice direct de la fibrele musculare. In plus, la Psihomedica se mai realizeaza si electromiografie spontana si interferentiala.

Pretul unei electromiografii porneste de la 200 de lei.

Pacientii care au optat pentru serviciile acestei clinici din Buzau se declara, in general, multumiti de servicii. Oamenii motiveaza ca au descoperit un medic bun si implicat si psihologi cu experienta, care i-au ajutat sa depaseasca momente dificile din viata. In plus, faptul ca sunt numeroase servicii de neurologie, psihiatrie si psihologie, dar si investigatii specifice reprezinta un alt avantaj important pentru buzoieni.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Psihomedica
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Daca ai primit recomandarea de a efectua o electromiografie in Buzau, te poti programa la clinica prezentata in acest articol. Conform pacientilor, serviciile medicale din acest centru sunt de calitate. In plus, la aceasta clinica se efectueaza si alte proceduri de diagnostic si monitorizare, pe langa EMG.

Electromiografia este adesea utilizata alaturi de alte teste si investigatii, pentru o imagine cat mai completa a starii de sanatate. Este important sa o efectuezi intr-o clinica buna, la un medic cu experienta, care iti poate stabili un diagnostic adecvat si un plan de tratament potrivit, daca este cazul.