Electromiografie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul persoanelor care au frecvent dureri musculare, amorteala si senzatia de furnicaturi, este posibil ca medicul sa sugereze o electromiografie. In Cluj, aceasta investigatie prin care se examineaza activitatea electrica a nervilor si muschilor poate fi efectuata la mai multe clinici si centre medicale.

Electromiografia se face de catre un medic neurolog si este recomandata atunci cand exista suspiciunea ca pacientul ar putea suferi de o afectiune neuromusculara. Prin aceasta procedura, se evaleaza nervii periferici si activitatea musculara, fiind realizata in regim ambulatoriu. Multe clinici din Cluj sunt specializate in neurologie si gazduiesc medici care efectueaza electromiografie (EMG).

Unde poti face electromiografie in Cluj?

Daca locuiesti in Cluj si medicul ti-a recomandat sa faci electromiografie pentru a putea fi depistate eventuale disfunctii nervoase sau musculare, urmatorul pas este sa alegi o clinica specializata in acest domeniu sau un cabinet de neurologie. Tabelul de mai jos iti prezinta, pe scurt, cele mai bune optiuni dintre care poti selecta pentru a face EMG:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Electromiografie
Rating
Website
Vital Team
Clinica-Verificata
350 Ron
 • Pret Electromiografie 350 Ron
 • Centru cu experienta vasta
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Comunicare foarte buna cu receptia
 • Curatenie
Clinica de Podiatrie
370 Ron
 • Pret Electromiografie 370 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism, amabilitate si seriozitate
 • Curatenie
 • Programarile se decaleaza uneori
Affidea
350 Ron
 • Pret Electromiografie 350 Ron
 • Servicii la standarde internationale
 • Profesionalism, amabilitate si empatie
 • Buna comunicare cu personalul
 • Cativa pacienti spun ca timpul de asteptare si atitudinea personalului de la receptie lasa de dorit
Neuromedica
370 Ron
 • Pret Electromiografie 370 Ron
 • Personal cu experienta
 • Atitudine profesionista din partea intregului personal
 • Amabilitate
 • Tehnologii de ultima generatie
Dr. Teodor Fischer
300 Ron
 • Pret Electromiografie 300 Ron
 • Medic neurolog cu experienta vasta
 • Servicii de calitate
 • Conditii excelente
 • Pacientii spun ca programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor si cabinetelor unde se face electromiografie in Cluj

Electromiografia este o procedura de diagnosticare disponibila in cadrul mai multor clinici si cabinete specializate din judetul Cluj. Cand vine vorba despre servicii medicale, fie ca sunt simple investigatii sau proceduri complexe, majoritatea pacientilor isi doresc sa beneficieze de calitate si de confort.

In clasamentul urmator, sunt prezentate cele mai reputate unitati medicale din Cluj unde se face electromiografie si care bifeaza cerintele mentionate anterior: calitatea actului medical si confortul pacientilor:

1. Vital Team

Vital Team ocupa o pozitie fruntasa in randul centrelor medicale pe care pacientii din Cluj le aleg pentru efectuarea electromiografiei. Este un centru specializat in neurologie si psihologie, cu o activitate a carei vechime a depasit pragul de 20 de ani. Aici profeseaza o echipa de medici specializati in cele doua domenii acoperite, fiecare dintre ei avand experienta vasta si mizand pe calitatea actului medical.  

Pretul unei electromiografii este de 350 lei.

Cativa dintre pacientii care au trecut pragul centrului medical au oferit feedback in mediul online. Majoritatea se declara multumiti de calitatea serviciilor si descriu personalul ca fiind profesionist, amabil, calm si rabdator. Un alt aspect apreciat il reprezinta comunicarea foarte buna cu receptia. Centrul este ingrijit si frumos amenajat.

Vezi parerile pacientilor despre Vital Team
Vezi Pareri

2. Clinica de Podiatrie

O optiune foarte buna a persoanelor din Cluj carora li s-a recomandat sa faca electromiografie este Clinica de Podiatrie. Aceasta marcheaza prima clinica din Romania al carei domeniu principal de activitate este ingrijirea picioarelor. Sunt reunite mai multe specialitati medicale, printre care si neurologia. Serviciile centrului medical sunt puse la dispozitie de o echipa formata din medici, asistenti si fiziokinetoterapeuti.

Tariful electroneuromiografiei la aceasta clinica este de 370 lei.

Majoritatea pacientilor spun ca este o clinica foarte buna, unde au avut o experienta placuta. Printre calitatile personalului se numara profesionalismul, amabilitatea, seriozitatea si rabdarea. Curatenia din clinica este notata pozitiv. Cu toate acestea, sunt cateva persoane care spun ca organizarea lasa de dorit, deoarece programarile lor au fost decalate.

3. Affidea

Pe lista celor mai bune variante de centre medicale din Cluj in cadrul carora se face electromiografie se inscrie si Affidea. Cu un total de peste 300 de centre in 15 tari din Europa, grupul Affidea este cel mai mare furnizor european de servicii medicale de diagnostic imagistic, ambulatoriu si tratament al cancerului. In Romania, prezenta acestui grup a fost consolidata incepand cu anul 2002 si pana in prezent.

O electromiografie costa 350 lei.

In mediul online, exista foarte multe pareri exprimate de catre pacienti. Majoritatea se declara multumiti de experienta avuta si spun ca aceasta clinica se ridica la standarde internationale. Profesionalismul, amabilitatea si empatia sunt cateva dintre calitatile personalului. Organizarea din clinica este foarte buna, la fel si comunicarea cu personalul. Desi cele mai multe pareri sunt pozitive, exista si pacienti dezamagiti de serviciile clinicii. Acestia noteaza ca dezavantaje timpul de asteptare si comuncarea defectuoasa cu receptia.

4. Neuromedica

Multe persoane din Cluj il aleg pe dr. Vasile Tibre atunci cand trebuie sa faca electromiografie. Acesta isi desfasoara activitatea in cadrul unui cabinet de neurologie si neurofiziologie, unde se ofera consultatii si tratamente diverse. Cu o experienta vasta in acest domeniu, dr. Vasile Tibre este specialist in EMG.

O electromiografie are tariful de 370 lei.

Majoritatea pacientilor se declara multumiti de servicii. Acestia apreciaza profesionalismul si atitudinea intregului personal, care da dovada de amabilitate. In plus, se folosesc tehnologii de ultima generatie.

5. Dr. Teodor Fischer

In Cluj, un nume cu rezonanta in materie de neurologie este dr. Teodor Fischer, care efectueaza si electromiografie. Cu o activitate de peste 15 ani in acest domeniu, are competentele de EMG recunoscute de Ministerul Sanatatii. Experienta sa in electromiografie a fost consolidata prin pregatire la o clinica din Germania, mai precis la Universitatea Ruprecht Karls din Heidelberg. De asemenea, ocupa si pozitia de asistent universitar in cadrul UMF Cluj-Napoca.

Pentru o electromiografie, pacientii vor plati 300 lei.  

Cativa pacienti au oferit calificative maxime in mediul online acestei clinici. Ei il recomanda pe dr. Teodor Fischer si se declara multumiti de servicii. Totusi, exista si pacienti care spun ca au remarcat o lipsa de profesionalism, motivand prin faptul ca programarile nu se respecta.

Concluzii

Pacientii din Cluj se pot indrepta catre mai multe unitati medicale unde se face electromiografie si unde profeseaza medici bine pregatiti. Pe langa experienta cadrelor medicale, mai sunt importante conditiile de lucru, dar si tarifele practicate.

Daca ti s-a recomandat sa faci electromiografie, poti incepe prin a gasi un cabinet care sa corespunda asteptarilor tale in materie de calitate a actului medical si preturi.