Meniu

Electromiografie Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Disfunctiile nervoase pot fi depistate intr-un timp scurt prin intermediul electromiografiei in Constanta, o investigatie frecvent recomandata de medicii neurologi pentru pacientii care sunt suspectati ca sufera de afectiuni neurologice. Daca si tu suspectezi sau un medic suspecteaza ca te confrunti cu astfel de afectiuni, cel mai bine ar fi sa te interesezi in legatura cu ce ar trebui sa faci pentru a efectua electromiografia, astfel incat sa afli dintr-o sursa sigura daca te confrunti cu probleme ale sistemului nervos central sau periferic. Evita intotdeauna sa lasi afectiunea sa se agraveze pentru ca, in mod clar, si optiunile de tratament o sa fie din ce in ce mai limitate. Mergi la cabinetul medicului de specialitate imediat cum sesizezi ca te confrunti cu simptomele specifice afectiunilor neurologice si afla in timp util care este problema de care suferi, dar si cum o poti vindeca. 

Pentru a-ti veni in ajutor, in cele ce urmeaza vei descoperi un top trei al celor mai frecventate unitati medicale din Constanta, unde poti efectua electromiografia in conditii sigure. Citeste cu atentie tot ce este afisat in randurile de mai jos si fii la curent cu toate informatiile care iti pot schimba viata. 

Cat costa o electromiografie in Constanta? 

Daca ai luat hotararea de a merge la cabinetul de specialitate si vrei sa afli care este pretul practicat pentru o electromiografie in Constanta, iti recomandam sa te consulti cu tabelul pregatit mai jos. Tot in cadrul sau vei descoperi si care sunt unitatile medicale din oras la care iti recomandam sa apelezi cu incredere: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Electromiografie
Rating
Website
Doctor Med
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pretul investigatiei de Electromiografie porneste de la 300 Ron
 • Echipa medicala profesionista
 • Echipamente de inalta performanta
 • Investigatii precise
 • Rezultate rapide
 • Implicare si empatie
 • Seriozitate
 • Nerespectarea programarilor
Visa Med
300 Ron
 • Pret Electromiografie 300 Ron
 • Experienta vasta
 • Activitate ireprosabila
 • Aparaturi performante
 • Implicare si pasiune
 • Seriozitate
 • Atmosfera primitoare
 • Gestionare deficitara a programarilor
Medstar
350 Ron
 • Pretul investigatiei de Electromiografie porneste de la 350 Ron
 • Aparaturi moderne si performante
 • Echipe medicale profesioniste
 • Amabilitate si empatie
 • Experienta placuta
 • Rezultate rapide
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top trei unitati medicale specializate in electromiografie in Constanta 

Afectiunile neurologice se pot dezvolta atat la adulti, cat si la copii, punandu-le in pericol viata si calitatea acesteia, multi medici recomandand efectuarea electromiografiei in Constanta pentru depistarea timpurie a unor astfel probleme de sanatate. Daca ti s-a recomandat sa efectuezi investigatia, dar nu stii exact care este unitatea catre care sa iti indrepti atentia, citeste pana la final si descopera care sunt clinicile din orasul tau care iti pot oferi ajutorul de care ai nevoie:

1. Doctor Med

Doctor Med este o unitate medicala din Constanta, specializata in tratarea afectiunilor neurologice, in cadrul careia se efectueaza electromiografii la standarde ridicate de calitate. In cadrul acestui cabinet medical isi desfasoara activitatea doua doamne doctor implicate si bine pregatite: dr. Cristina Ionita, medic specialist si dr. Florentina Ghitescu, medic primar. Printre serviciile pe care acestea le asigura se numara si: consultatia de specialitate, controlul de specialitate, electromiografie fara ac si cu ac in functie de necesitatile pacientului si ecografie Doppler carotide. Avand in vedere ca unitatea medicala este echipata cu aparaturi de ultima generatie, actul medical desfasurat este unul ireprosabil si adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient. 

Preturi pentru o electromiografie fara ac este de 300-400 lei, iar cea cu ac este de 360-460 lei. 

Clinica medicala a primit o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor care au frecventat-o, datorita faptului ca echipa medicala este profesionista si are la dispozitie echipamente de inalta performanta. Astfel, investigatiile efectuate sunt precise de fiecare data, rezultatele obtinute sunt rapide, iar echipa medicala da dovada de implicare, empatie si seriozitate. Singurul minus este ca programarile nu sunt respectate de fiecare data, ceea ce poate fi un inconvenient pentru pacientii cu afectiuni urgente. 

Vezi parerile pacientilor despre Doctor Med
Vezi Pareri

2. Visa Med

Visa Med este o unitate medicala multidisciplinara din Constanta catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa efectuezi o electromiografie in conditii sigure sub atenta supraveghere a cadrelor medicale specializate in domeniu. Echipa care asigura efectuarea acestei investigatii de dovada de o buna pregatire in domeniu si implicare, astfel incat rezultatele obtinute sa fie de fiecare data ireprosabile. Pacientii reusesc sa intre in posesia rezultatelor si diagnosticului corect in scurt timp de la efectuarea investigatiei, datorita faptului ca echipamentele utilizate sunt de o performanta inalta. Printre afectiunile care pot fi depistate se numara si: inflamatii musculare, distrofie musculara, scleroza laterala amiotrofica, leziuni ale sistemului nervos periferic, hernie de disc etc. 

Pretul pentru o electromiografie este de 300 lei. 

Unitatea medicala cu activitate de peste 20 de ani in domeniu a primit o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor, dat fiind faptul ca activitatea medicala desfasurata este una ireprosabila si adaptata in functie de necesitatile fiecaruia in parte. Cu toate ca este specializata in recuperarea medicala, institutia este echipata cu aparaturile necesare, astfel incat medicii pot depista din timp prezenta afectiunilor neurologice. Medicii dau dovada de implicare, pasiune si seriozitate, asigurand o atmosfera primitoare pentru fiecare persoana in parte. Din pacate, gestionarea programarilor este deficitara. 

3. Medstar

Medstar este o alta institutie medicala din Constanta cu specific multidisciplinar catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de o electromiografie la standarde ridicate. In cadrul departamentului de neurologie isi desfasoara activitatea: dr. Ruxandra Toba si dr. Ana Maria Ionescu, medici cu o buna pregatire in domeniu, care asigura desfasurarea unor investigatii precise. Electromiografia o poti efectua cu dr. Daniela Musat, medic specialist neurologie, care asigura precizie. Datorita faptului ca unitatea medicala dispune de toate aparaturile necesare la standarde ridicate, rezultatele se obtin rapid, contribuind semnificativ la stabilirea unui plan personalizat de tratament in functie de necesitatile fiecarui pacient. 

Pretul pentru o electromiografie cu ac este de 450 lei, iar electromiografia fara ac este de 350 lei. 

Clinica medicala din Constanta este una dintre optiunile catre care fiecare pacient isi poate indrepta atentia, judecand dupa numarul ridicat de recenzii pozitive postate in mediul online. Avand in vedere ca unitatea medicala dispune de aparaturi moderne si performante, dar si de echipe medicale profesioniste, amabile si empatice, multi dintre cei care au frecventat unitatea medicala s-au declarat multumiti, mentionand ca au avut o experienta placuta. Din pacate, au existat si persoane nemultumite cu privire la nerespectarea programarilor, cu toate ca medicii depun intotdeauna toate eforturile necesare pentru ca atmosfera sa fie una placuta in intregime. 

Concluzii

Daca suspectezi ca te confrunti cu probleme neurologice sau medicul de familie ti-a recomandat sa faci o electromiografie in Constanta pentru a afla concret daca totul este in regula, te incurajam sa iei in considerare unitatile medicale pe care ti le-am prezentat anterior in articol. Acestea dispun de echipamente si aparaturi de inalta performanta, cu ajutorul carora pacientii au sansa de a beneficia de un diagnostic corect, dar si de un plan eficient de tratament, astfel incat sa li se amelioreze semnificativ conditia de care sufera.