Meniu

Electromiografie Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai fost la cabinetul medicului neurolog, iar acesta ti-a recomandat sa faci o electromiografie in Craiova? Atunci cel mai bine ar fi sa-i asculti sfatul si sa te asiguri ca pui in aplicare procedura de investigatie cat mai rapid, astfel incat sa afli in timp util care este problema cu care te confrunti, dar si cum o poti trata. Aceasta examinare vizeaza evaluarea functiei muschilor si nervilor, fiind indispensabila din procesul de stabilire a unui diagnostic corect cu privire la patologia sistemului nervos periferic. De regula, examinarea dureaza intre 30 si 90 de minute; medicul nu poate stabili de dinainte cat va dura toata procedura. Din fericire, pacientul nu trebuie sa faca pregatiri speciale, pentru ca nu este o procedura care sa impuna restrictii de niciun fel. Singurul aspect de care trebuie sa se tina cont este ca inainte de examinare nu trebuie sa se aplice niciun produs pe suprafata pielii. De asemenea, nu ar trebui sa se administreze nici tratamentele anticoagulante. 

Cine locuieste in Craiova si isi doreste sa puna in aplicare o astfel de investigatie, poate citi in continuare, pentru a afla care este clinica din orasul sau spre care isi poate indrepta atentia. Exista o multime de unitati medicale specializate in neurologie, insa nu toate sunt dotate cu aparaturile necesare pentru efectuarea electromiografiei. Unitatea pe care ti-o vom prezenta in cele ce urmeaza cuprinde toate aparaturile necesare, astfel incat rezultatele obtinute in urma investigatiei sa fie cat mai precise.

Cat costa o electromiografie in Craiova?

Daca ai luat hotararea sa efectuezi electromiografia in Craiova, dar nu stii exact care sunt preturile aplicate pentru aceasta investigatie, iti recomandam sa parcurgi articolul pana la final si sa te consulti cu tabelul de mai jos. Iata care este bugetul pe care trebuie sa il pregatesti, dar si care este unitatea din orasul tau la care poti apela cu incredere:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Electromiografie
Rating
Website
C. Dr. Calugaru
Clinica-Verificata
350 Ron
  • Pret Electromiografie 350 Ron
  • Aparaturi de ultima generatie
  • Amabilitate si profesionalism
  • Rezultate rapide si precise
  • Diagnostic corect
  • Tratament corespunzator
  • Atmosfera primitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o electromiografie in Craiova?

In cazul in care ai luat hotararea de a duce la bun sfarsit electromiografia in Craiova, ai dubii cu privire la institutia medicala la care sa mergi, citeste in continuare. Asa cum ti-am promis mai sus, in cele ce urmeaza iti vom prezenta institutia medicala din orasul tau catre care iti poti indrepta atentia pentru efectuarea acestei proceduri intr-un mediu sigur, controlat si supravegheat de medici competenti. Iata cat de bine pregatita este unitatea medicala, dar si cat de profesionisti sunt medicii la care poti apela:

Centrul Dr. Calugaru

Centrul Dr. Calugaru este o unitate medicala specializata neurologie din Craiova catre care pacientii isi pot indrepta atentia cu incredere atunci cand li se recomanda sa efectueze o electromiografie. Daca optezi pentru acest centru, vei face cunostinta cu dr. Lidia Calugaru, medic primar neurolog, doctor in stiinte medicale, competenta in electromiografie. Aceasta a absolvit la Universitatea din Craiova, Facultatea de Medicina Generala, urmand sa fie medic stagiar la Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova. Ulterior, s-a specializat in neurologie in cadrul Spitalului Colentina din Bucuresti si Spitalului Clinic de Neurologie din Craiova, urmand sa devina medic specialist. In prezent, este medic primar neurolog in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta din Craiova, dar si in cadrul propriului sau cabinet medical individual. Are o multime de lucrari publicate in reviste de specialitate si prezentari la conferinte si congrese, fiind membra a Colegiului Medicilor din Romania, dar si a Societatii Romane de Neurologie. Alaturi de aceasta isi desfasoara activitatea dr. Gabriel Tiberiu Calugaru, medic specialist in neurologie. A finalizat aceeasi facultate, urmandu-si rezidentiatul in neurologie la Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie din Craiova, devenind medic specialist. In prezent, este membru in Colegiul Medicilor din Romania. 

Pretul pentru o electromiografie este de 350 lei. 

Majoritatea pacientilor care au luat in considerare Centrul Dr. Calugaru s-au declarat multumiti datorita faptului ca aparaturile utilizate sunt de ultima generatie, dar si pentru ca medicii dau dovada de amabilitate si profesionalism. Rezultatele obtinute sunt intotdeauna rapide si precise, contribuind semnificativ la stabilirea unui diagnostic corect, urmat de un tratament corespunzator. De asemenea, atmosfera este primitoare, iar clinica de o curatenie impecabila. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Dr. Calugaru
Vezi Pareri

Concluzii

Suspectezi ca te confrunzi cu afectiuni neurologice, motiv pentru care cel mai bine ar fi sa efectuezi investigatia de electromiografie in Craiova pentru a afla un diagnostic corect? In cazul in care medicul specialist sau medicul de familie te-a indrumat catre aceasta investigatie, cel mai bine ar fi sa-i ascult sfatul, pentru a afla concret care este situatia medicala in care te afli, dar si care sunt solutiile catre care iti poti indrepta atentia. Primul pas catre vindecare este intotdeauna un diagnostic corect.