Meniu

Electromiografie Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Exista mai multe simptome care pot determina un medic sa-i recomande pacientului sau o electromiografie in Iasi, ca de exemplu oboseala musculara sau senzatiile de furnicaturi. Investigatia permite analiza sistemului nervos periferic si a activitatii musculare, iar durata variaza in functie de complexitatea cazului.

De regula, medicii din Iasi recomanda electromiografia in situatiile in care exista riscul ca un pacient sa se confrunte cu o afectiune a sistemului muscular. Informatiile obtinute in urma investigatiei sprijina elaborarea unui plan de tratament personalizat, care sa sprijine o vindecare rapida. Nu exista riscuri semnificative asociate cu aceasta investigatie. 

Cat costa o electromiografie in Iasi? 

Preturile serviciilor medicale pot varia destul de mult si tocmai de aceea, metoda cea mai eficienta prin care o persoana poate afla cat costa electromiografia in Iasi este printr-un apel telefonic la clinica la care intentioneaza sa se programeze. In acelasi timp, iti punem la dispozitie tabelul de mai jos, unde pe langa preturi, poti vedea si ratingul obtinut de clinicile din oras: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Consultmed
Clinica-Verificata
500 Ron
 • Pret Electromiografie 500 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Medic specialist
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
 • Pachete de servicii
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Arcadia Medical
500 Ron
 • Pret Electromiografie 500 Ron
 • Medic specialist
 • Experienta in domeniu
 • Pregatire in strainatate
 • Curatenie
 • Aplicatie pentru telefon
 • Acces Wi-Fi
 • Programari nerespectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La care clinci te poti duce pentru o electromiografie in Iasi? 

Exista doua clinici dotate cu aparatura necesara pentru efectuarea electromiografiei in Iasi: Consultmed si Arcadia Medical. Mai jos vei gasi informatii relevante in legatura cu activitatea ambelor clinici, de la pregatirea personalului medical, la impresiile celor care au beneficiat in trecut de serviciile prestate aici. Tine cont de toate acestea inainte de a alege clinica pentru investigatie: 

1. Consultmed 

De electromiografie la Centrul Medical Consultmed din Iasi se ocupa Dr. Dan Trofin, medic specialist in neurologie si absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie “Grigore T. Popa”. Pe parcursul activitatii sale, acesta a participat in mod activ la diverse congrese si conferinte si a publicat articole in jurnale stiintifice; domeniul sau de interes este chiar patologia sistemului nervos periferic. Durata electromiografiei variaza destul de mult si poate sa fie si de 30 de minute si de 90 de minute, in functie de particularitatile cazului. In ceea ce priveste programarea, aceasta se poate face prin completarea formularului disponibil online. 

O electromiografie costa 500 de lei.

Pacientii care au interactionat cu Dr. Dan Trofin au apreciat in mod deosebit calmul, rabdarea si dedicarea sa. Profesionalismul, seriozitatea si interesul fata de pacienti ii determina pe multi dintre acestia sa revina la clinica. Totusi, exista si un aspect negativ: mai multe persoane au intampinat dificultati in momentul in care au incercat sa-si faca o programare, din cauza personalului insuficient de la receptie. 

Vezi parerile pacientilor despre Consultmed 
Vezi Pareri

2. Arcadia Medical  

Tot pentru a beneficia de expertiza unui medical specialist neurolog, care dispune de pregatirea necesara pentru a realiza electromiografia in orasul Iasi, persoanele interesate mai au ca optiune centrul Arcadia Medical. Aici isi desfasoara activitatea Dr. Ionela Camelia Ralea, care a acumulat pe parcursul carierei sale o ampla experienta in domeniu. A participat la diverse activitati stiintifice in strainatate si a publicat diverse lucrari in jurnale de specialitate. Competentele dobandite in strainatate includ ecografia Doppler trunchi-supra aortic si trans-cranian, electroencefalografia, electroneuromiografia etc. Pentru programari, oamenii au la dispozitie platforma online Arcadia. De asemenea, persoanele care au o asigurare de sanatate privata au posibilitatea de a alege planul de sanatate Arcadia, prin intermediul caruia beneficiaza de acces imediat la servicii de calitate. 

Pretul electromiografiei este de 500 de lei. 

Profesionalismul si empatia sunt caracteristicile care ies in evidenta la activitatea personalului de la centrul medical Arcadia. Medicii sunt foarte politicosi si fac tot posibilul sa le ofere pacientilor o experienta cat mai placuta in timpul vizitei. Cu privire la aspect, centrul este modern, curat si la ofera pacientilor acces Wi-Fi. In acelasi timp, programarile nu sunt mereu respectate, iar timpul dedicat consultatiilor de specialitate este insuficient. 

Concluzii

In cele din urma, efectuarea unei electromiografii in Iasi reprezinta o parte importanta a procesului de diagnosticare. Exista probleme care nu se pot vedea cu ochiul liber si tocmai de aceea, doar printr-o analiza amanuntita, medicul poate sa ofere informatiile de care un pacient are nevoie pentru a-si imbunatati starea de sanatate.