Meniu

Electromiografie Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Evaluarea afectiunilor neuromusculare se poate efectua cu ajutorul electromiografiei in Oradea. Electromiografia este o metoda de investigatie prin intermediul careia medicul de specialitate poate depista care este in mod concret afectiunea neurologica de care suferi, pe baza sa urmand sa stabileasca solutii personalizate care au ca scop vindecarea rapida si eficienta. Modul in care investigatia decurge este unul cat se poate de simplist. Procedura nu are reactii adverse si consta in inregistrarea raspunsului muscular dupa aplicarea unui stimul electric de o intensitate redusa pe nervul cercetat. Pentru obtinerea unor rezultate precise se folosesc electrozi de suprafata care se aplica pe zonele de interes. De cele mai multe ori, disconfortul resimtit este unul redus. Metoda de examinare intra in categoria procedurilor minim invazive cu toate ca intepatura creata de ac este complet nedureroasa. Se utilizeaza acuri speciale, fine, de unica folosinta pentru evitarea riscului de transmitere a infectiilor de la un pacient la altul. 

Daca tie sau unei persoane dragi tie i-a fost recomandata aceasta metoda de investigatie in Oradea, iti recomandam sa citesti in continuare pana la finalul articolului pentru a afla care sunt unitatile medicale pe care le poti lua in considerare.

Cat costa o electromiografie in Oradea?

Pretul aplicat pentru o electromiografie in Oradea difera de la o unitate medicala la alta in functie de calitatea aparaturilor utilizate. Pentru a fi la curent cu informatii precise in legatura cu aceasta investigatie, ti-am pregatit un tabel, in cele ce urmeaza, in cadrul caruia sunt afisate preturile actualizate, dar si denumirile clinicilor la care poti efectua examinarea:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Electromiografie
Rating
Website
Clinica Davidescu
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Electromiografie 250 Ron
 • Interactiune reusita cu personalul medical
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Act medical corect
 • Diagnosticare precisa
 • Tratament personalizat
 • Atmosfera primitoare
 • Nerespectarea programarilor
Centrul Bioinvest
370 Ron
 • Pret Electromiografie 370 Ron
 • Implicare si amabilitate
 • Empatie si atentie la detalii
 • Echipamente de ultima generatie
 • Diagnostic corect
 • Plan eficient tratament
 • Atmosfera primitoare
 • Gestionare deficitara a programarilor
Centrul Venus
350 Ron
 • Pret Electromiografie 350 Ron
 • Servicii calitative
 • Tehnologie avansata si moderna
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament personalizat
 • Atmosfera primitoare
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 unitati specializate in electromiografie in Oradea

Vrei sa beneficiezi de servicii de inalta calitate, asa ca ai luat hotararea de a citi un articol informativ inainte de a apela la una dintre clinicile specializate in electromiografie in Oradea? Ei bine, ai intrat pe articolul potrivit, pentru ca, in cele ce urmeaza, iti vom prezenta informatii precise cu care trebuie sa fii la curent inainte de a-ti face o programare. Citeste in continuare si afla tot ce trebuie sa stii despre unitatile medicale din orasul tau, tinand cont, de asemenea, si cat de multumiti au fost ceilalti pacienti care au beneficiat de serviciile practicate in clinicile de mai jos:

1. Clinica Davidescu

Prima optiune pe care vrem sa ti-o prezentam este clinica Davidescu din Oradea, in cadrul careia poti beneficia de o electromiografie efectuata la standarde ridicate de calitate, sub atenta observatie a medicilor experti. Departamentul de neurologie este reprezentat de trei medici bine pregatiti in domeniu: dr. Vharoon Sharma Nunkoo, medic primar, dr. Minodora Ungur si dr. Alexander Cristian, medic specialisti. Printre atributiile acestora, pe langa investigatia de electromiografie, se desfasoara si urmatoarele: electroencefalografie, imagistica cu ultrasunete, radiografii, teste de screening de laborator pentru sange, urina si alte fluide corporale, testarea genetica a persoanelor cu antecedente familiale, tomografie computerizata, imagistica prin rezonanta magnetica, angiografie, biopsie, analiza lichidului cefalorahidian etc. Datorita faptului ca se utilizeaza doar aparaturi de ultima generatie, rezultatele obtinute in urma acestor investigatii sunt intotdeauna rapide si precise. 

Pretul pentru o electromiografie este de 250 lei. 

Judecand dupa recenziile postate in mediul online, multi dintre pacientii care au optat pentru aceasta unitate medicala se declara multumiti de interactiunea cu personalul medical. Unitatea dispune de aparaturi de ultima generatie, multumita carora actul medical desfasurat este intotdeauna corect. Astfel, diagnosticarea este precisa, tratamentul recomandat este atent personalizat in functie de propriile necesitati, iar atmosfera este primitoare. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Davidescu
Vezi Pareri

2. Centrul Bioinvest

O alta unitate medicala pe care vrem sa ti-o recomandam este clinica Bioinvest din Oradea, unde poti opta pentru efectuarea unei electromiografii la o calitate superioara. Medicii neurologi care isi desfasoara activitatea in acest domeniu si care pot pune in aplicare cu succes investigatia neurologica sunt: dr. Claudia Segheciu Aitonean, medic specialist si dr. Adrian Rusanovschi, medic primar. Pe langa electromiografie, medicii au competenta de a pune in aplicare si electroencefalograma, astfel ca daca vrei sa beneficiezi de pachetul complet de examinari poti apela cu incredere la ajutorul acestora. Unitatea este echipata cu aparaturi de ultima generatie, ceea ce contribuie semnificativ la depistarea cauzei problemei de sanatate, dar si la elaborarea unui plan eficient de tratament. 

Pretul pentru o electromiografie este de 370 lei. 

In cele peste o suta de recenzii publicate in mediul online, pacientii se declara multumiti de actul medical de care au beneficiat. Echipa medicala da dovada de implicare, amabilitate, empatie si atentie la detalii, aspecte puternic apreciate de pacienti. Echipamentele care se afla in cadrul departamentului de neurologie sunt de ultima generatie, ceea ce asigura un diagnostic corect, dar si un plan eficient de tratament, iar atmosfera este intotdeauna primitoare. Cu toate acestea, gestionarea programarilor este uneori deficitara, din cauza numarului ridicat de solicitari. 

3. Centrul Vascular Venus

Ultima varianta, dar nu cea din urma, este centrul vascular Venus din Oradea, in cadrul caruia poti beneficia de electromiografii efectuate sub atenta observatie a echipei medicale. In cadrul departamentului de neurologie isi desfasoara activitatea dr. Alina Balint, medic primar in neurologie, competenta in electroencefalografie si dr. Bogdan Florea, medic primar, doctorul in stiinte medicale, competenta in electromiografie. Datorita faptului ca au la dispozitie mijloace de investigatii moderne, medicii pot stabili un diagnostic corect intr-un timp scurt pe baza caruia pot elabora si un plan personalizat de tratament. Pe langa electromiografie, se mai efectueaza si urmatoarele investigatii: test de sensibilitate, interpretare electroencefalograma, scale de evaluare a autonomiei si functionalitatii, tratamentul bolilor neurologice acute, subacute si cronice, monitorizarea pacientilor cu afectiuni cronice, screening si monitorizarea riscului metabolic si vascular, eliberare de referate medicale etc. 

Pretul pentru o electromiografie este de 350 lei. 

Spitalul privat a primit o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor, datorita faptului ca serviciile puse in aplicare sunt intotdeauna adaptate in functie de necesitatile fiecarei persoane in parte. Avand in vedere ca tehnologia utilizata este avansata si moderna, diagnosticarea este intotdeauna corecta, tratamentul elaborat este atent personalizat, iar atmosfera primitoare. Singurul minus consta in nerespectarea programarilor. 

Concluzii

Inainte de a apela la o clinica de neurologie care efectueaza electromiografii in Oradea, cel mai bine ar fi sa te interesezi cu privire la serviciile pe care aceasta le desfasoara. Informatiile pe care ti le-am prezentat anterior in articol sunt exact ce ai nevoie sa stii inainte de a te adresa uneia dintre cele trei unitati medicale amintite mai sus. Apeleaza la ajutorul medicului atunci cand suspectezi ca te confrunti cu afectiuni neurologice si beneficiaza de un tratament personalizat.