Meniu

Electromiografie Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Testul folosit pentru investigarea functiei muschilor si nervilor periferici, electromiografia in Pitesti, devine o necesitate atunci cand medicul neurolog iti recomanda sa il efectuezi pentru a depista daca te confrunti cu o afectiune neurologica. Prin intermediul examinarii, se poate depista activitatea electrica anormala de la nivelul muschilor fie din cauza unei boli, fie din cauza unei afectiuni cum ar fi distrofia musculara, inflamatiile musculare etc.  De asemenea, examinarea  este recomandata si in momentul in care medicul suspecteaza ca te confrunti cu miopatie, miastenie, sindromul canalului carpian, sciatica etc. Din fericire, procedura nu este dureroasa, aceasta se desfasoara prin plasarea unei placute de mici dimensiuni pe piele sau prin introducerea unui ac intr-un muschi. Nervii care activeaza in cadrul acestui muschi sunt ulterior stimulati prin descarcari electrice scurte, astfel incat sa le fie analizata viteza de conductibilitate. Procedura poate sa fie practicata in cabinetul medicului neurolog, intr-un spital sau intr-un centru specializat, pacientul stand in pozitie de sezut sau alungit. Cu toate ca examinarea este una sigura, nu este recomandata pentru pacientii cu defibrilatoare implantabile, insa aceste aspecte sunt determinate si stabilite impreuna cu medicul specialist. 

Daca si tu locuiesti in Pitesti si ti-a fost recomandata electromiografia pentru depistarea unor posibile afectiuni neurologice, iti recomandam sa citesti in continuare pentru a descoperi care sunt unitatile medicale echipate cu aparaturile necesare pentru efectuarea examinarii in conditii sigure si la standarde ridicate. 

Cat costa electromiografia in Pitesti? 

Pretul unei electromiografii in Pitesti poate sa fie diferit de la o unitate medicala la alta, in functie de calitatea si performanta aparaturilor utilizate. Pentru a elimina orice dubiu si pentru a fi la curent cu preturile actualizate, te indrumam catre tabelul de mai jos in care vei descoperi care sunt tarifele practicate la tine in oras pentru efectuarea acestei examinari: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Electromiografie
Rating
Website
Dr. Bujoreanu
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Electromiografie 200 Ron
 • Rating ridicat
 • Echipamente moderne
 • Diagnostic corect
 • Plan personalizat de tratament
 • Profesionalism si empatie
 • Comunicarea eficienta
 • Rezultate exceptionale
 • Curatenie impecabila
 • Atmosfera primitoare
Sanamed
350 Ron
 • Pret Electromiografie 350 Ron
 • Servicii de incredere
 • Aparaturi si echipamente moderne
 • Diagnosticare corecta
 • Plan ireprosabil de tratament
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
 • Rezultate excelente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor specializate in electromiografie in Pitesti 

Suspectezi ca te confrunti cu afectiuni neurologice si ai luat hotararea de a face investigatia de electromiografie in Pitesti pentru a afla concret care este problema cu care te confrunti? Atunci cel mai bine ar fi sa apelezi la una dintre clinicile prezentate in cele ce urmeaza, care sunt echipate cu aparaturi performante, prin intermediul carora investigatiile efectuate sunt de fiecare data precise. Citeste in continuare pana la final si descopera tot ce trebuie sa stii despre unitatile medicale specializate in neurologie in orasul tau:

1. Dr. Iulian Bujoreanu

Dr. Iulian Bujoreanu este un medic specialist neurolog din Pitesti care isi desfasoara activitatea in cadrul cabinetului sau individual: Centrul medical de neurologie si reabilitare medicala. Acesta este absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca in cadrul careia a urmat si perioada de rezidentiat. Ulterior si-a continuat activitatea la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj-Napoca, punand in aplicare electromiografii si electroencefalograme. Domnul doctor este specializat in efectuarea explorarilor neurofiziologice, electroterapiei, electrostimularii, stimularii magnetice transcraniene si periferice, electroterapiei TECAR, ultrasonoterapiei, electroacupuncturii tractiunilor cervicale si lombare etc. Avand la dispozitie aparaturi de inalta performanta, medicul reuseste sa indeplineasca un act medical ireprosabil de fiecare data pentru fiecare pacient in parte. De asemenea, are competenta de a asigura atat un diagnostic corect,  cat si un plan individualizat de tratament, astfel incat fiecare pacient sa se bucure de un proces sigur si eficient de vindecare. 

Pretul pentru o electromiografie este de 200 lei. 

Rating-ul clinicii este unul ridicat, judecand dupa numarul generos de recenzii pozitive (peste cinci sute) care au fost postate in mediul online. Datorita echipamentelor moderne pe care le are la dispozitie, medicul are competenta de a stabili un diagnostic corect si un plan personalizat de tratament in functie de necesitatile fiecarui pacient. Acesta da dovada de profesionalism si empatie, asigurand o comunicare facila intre el si pacient. Rezultatele obtinute sunt de fiecare data exceptionale, cabinetul este de o curatenie impecabila, iar atmosfera este intotdeauna primitoare. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Iulian Bujoreanu
Vezi Pareri

2. Sanamed

Sanamed este o unitate medicala din Pitesti infiintata in anul 2013, avand in structura sa ambulatorul de specialitate unde se pot efectua si electromiografii la standarde ridicate de calitate. In cadrul departamentului de neurologie isi desfasoara activitatea dr. Valentin Goilan, specializat atat in efectuarea electromiografiilor, cat si a ecografiilor Doppler a vaselor cervicale. In seria sa de atributii intra desfasurarea urmatoarelor: diagnosticare rapida si precisa, aplicarea procedurilor minim invazive atat de diagnosticare, cat si de tratare a pacientului, prioritizeaza siguranta pacientului, monitorizeaza afectiunile neurologice si are la dispozitie o aparatura moderna prin intermediul careia rezultatele obtinute sunt exceptionale. 

Pretul pentru o electromiografie este de 350 lei. 

Unitatea medicala din Pitesti a primit o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor, acestia declarand-se multumiti de serviciile de care au beneficiat. Avand in vedere ca unitatea este dotata cu aparaturi si echipamente moderne, atat diagnosticarea, ca si planul de tratament stabilit sunt ireprosabile. Atmosfera este una primitoare, clinica este de o curatenie impecabila, iar rezultatele obtinute sunt excelente. 

Concluzii

Pentru a preveni sau pentru a depista afectiunile neorologice, pacientii sunt indrumati sa efectueze investigatia de electromiografie. In Pitesti, din fericire, exista doua unitati medicale catre care iti poti indrepta atentia cu incredere si care sunt echipate corespunzator, astfel incat rezultatele obtinute in urma investigatiilor sa fie precise. Daca si tie ti-a fost recomandata aceasta investigatie, tine cont de clinicile pe care ti le-am prezentat anterior in articol si opteaza pentru un medic bine pregatit, care stie exact ce masuri sa ia, indiferent cat de complexa este afectiunea cu care te confrunti.