Meniu

Electromiografie Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te intereseaza sa efectuezi o electromiografie in Ploiesti la o clinica de specialitate si vrei sa te informezi dintr-un loc de incredere? Atunci ai intrat pe articolul potrivit, pentru ca, in cele ce urmeaza, iti vom prezenta doua unitati medicale din orasul tau catre care iti poti indrepta atentia pentru a efectua o investigatie in conditii sigure, sub atenta supraveghere a medicilor profesionisti. Stim cat de important este pentru tine sa ai parte de servicii de calitate, mai ales cand vine vorba de domeniul medical, motiv pentru care documentarea pe care ti-o vom pune la dispozitie este atent efectuata, astfel incat sa iti clarifice toate nelamuririle si sa te puna la curent cu cele mai noi informatii. Electromiografia este o procedura noninvaziva prin care medicul neurolog poate sa evalueze activitatea nervilor periferici, dar si activitatea musculara, stabilind astfel un diagnostic mult mai precis decat in urma unei consultatii de specialitate. 

Spre norocul locuitorilor din Ploiesti, exista suficiente unitati medicale spre care isi pot indrepta atentia daca suspecteaza ca se confrunta cu afectiuni neurologice. Daca si tu ai primit recomandarea de a te adresa unui medic neurolog, citeste in continuare pentru a afla care sunt clinicile din orasul tau la care poti apela cu incredere. 

Cat costa o electromiografie in Ploiesti? 

Iti intelegem perfect nevoia de a te informa cu privire la preturile practicate pentru o electromiografie in Ploiesti, motiv pentru care, in cele ce urmeaza, iti prezentam un tabel cu toate tarifele practicate la tine in oras: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Electromiografie
Rating
Website
Munmedica
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Electromiografie 300 Ron
 • Personal bine pregatit
 • Profesionalism
 • Amabilitate si empatie
 • Dotari de o performanta inalta
 • Investigatii rapide
 • Rezultate ireprosabile
 • Tratament personalizat
 • Nerespectarea programarilor
Centrul Andodent
250 Ron
 • Pret Electromiografie 250 Ron
 • Personal medical profesionist
 • Empatie si buna pregatire
 • Echipamente performante
 • Diagnostic corect
 • Investigatii rapide si precise
 • Plan eficient de tratament
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o electromiografie in Ploiesti? 

Grija pentru propria sanatate se poate traduce prin vizite regulate la medicul de specialitate, dar si prin investigatii de rutina efectuate la anumite intervale de timp, asa ca, daca iti doresti sa efectuezi o electromiografie in Ploiesti, vrem sa te felicitam pentru initiativa si curaj. Multi pacienti se confrunta cu teama de a merge la medic din cauza faptului ca fie pot afla o veste neplacuta, fie investigatiile pe care le au de facut presupun un anumit disconfort. Din fericire, electromiografia este o interventie nedureroasa, care intr-adevar ajuta la depistarea timpurie a bolilor neurologice. Vestea buna este ca o boala depistata din timp inseamna o boala care se trateaza cu usurinta. Iata care sunt clinicile la care poti apela pentru a efectua aceasta investigatie:

1. Clinica Munmedica

Prima optiune pe care vrem sa ti-o prezentam este clinica Munmedica, o unitate medicala din Ploiesti cu specific multidisciplinar, in cadrul careia se desfasoara consultatii de neurologie, dar si electromiografii. Personalul medical da dovada de implicare si profesionalism, asigurand pentru fiecare pacient in parte un mediu primitor in care sa isi efectueze toate investigatiile necesare, dar si in care sa primeasca tratamentul corespunzator. Datorita faptului ca doctorii din cadrul acestei institutii au la dispozitie aparaturi si echipamente moderne, diagnosticarea este intotdeauna corecta. Printre aparaturile utilizate se numara si echipamentele pentru realizarea electromiografiilor, care se afla la dispozitia medicilor neurologi cu scopul depistarii afectiunilor din acest spectru medical. 

Pretul pentru o electromiografie este 300 lei. 

Clinica medicala dispune de un personal bine pregatit, profesionist, amabil si empatic, care stie exact cum sa isi trateze pacientii, astfel incat acestia sa se vindece in mod corespunzator. Datorita faptului ca aparaturile utilizate in departamentul de neurologie sunt de o performanta inalta, rezultatele obtinute sunt ireprosabile, investigatiile decurg rapid, iar planul de tratamente elaborat este intotdeauna unul adaptat in functie de necesitatile medicale ale pacientului. Singurul minus este ca programarile nu se respecta cu precizie de fiecare data. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Munmedica
Vezi Pareri

2. Centrul Andodent

Centrul Andodent este o alta unitate medicala in cadrul careia se efectueaza electromiografii pentru pacientii din Ploiesti si nu numai. Avand in vedere ca institutia are la dispozitie si specialitatea de neurologie, exista automat si aparaturi prin intermediul carora medicul poate depista concret daca pacientul se confrunta cu afectiuni din acest spectru medical sau daca este sanatos. Medicul care se ocupa de efectuarea investigatiei este dr. Virgil Bogdan Rotaru, cu o buna pregatire in domeniu. Inainte de inceperea testului, doctorul se asigura ca realizeaza o anamneza completa in care afla care sunt simptomele pacientului, dar si daca exista cazuri in familia sa care s-au confruntat cu astfel de probleme de sanatate. 

Tariful aplicat pentru o electromiografie este de 250 lei. 

Clinica medicala cu specific multidisciplinar dispune de un personal medical profesionist, empatic si bine pregatit, care reuseste sa indrume pacientul indiferent cat de complexa este afectiunea pe care o experimenteaza. Departamentul de neurologie dispune si de echipamentele performante necesare, contribuind semnificativ la obtinerea unui diagnostic corect. Astfel, investigatiile efectuate sunt rapide si precise, ceea ce duce implicit la stabilirea unui plan eficient de tratament. Din pacate, exista nemultumiri cu privire la nerespectarea programarilor. 

Concluzii

Afectiunile neurologice pot avea efecte negative si periculoase asupra starii generale de sanatate in corp, asa ca iti recomandam sa efectuezi o electromiografie in Ploiesti cat mai curand, mai ales daca acest lucru ti-a fost recomandat de un cadru medical.