Meniu

Electromiografie Valcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie de o investigatie prin care sa poti obtine un diagnostic corect si un tratament adecvat pentru afectiunile musculare, nervoase sau ale jonctiunii neuromusculare si nu stii unde sa mergi pentru a gasi aparatura necesara si personal competent pentru electromiografie in Valcea. In acest articol vei gasi informatiile de care ai nevoie, astfel incat sa te poti orienta pe piata medicala a serviciilor private de neurologie din oras.

Citeste textul pana la capat si vei vedea in ce conditii se efectueaza in Valcea electromiografia si la ce trebuie sa te astepti in materie de procedura, medicii care o efectueaza si costurile acestei explorari functionale.

Cat costa o electromiografie in Valcea?

Inainte de a accesa orice serviciu medical, te interesezi care este pretul acestuia, lucru valabil si in cazul in care intentionezi sa faci o electromiografie in Valcea. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicii catre care ar trebui sa te indrepti, precum si pretul perceput pentru procedura.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Medlife
Clinica-Verificata
200 Ron
  • Pret Consultatie 200 Ron
  • Dotari moderne
  • Diversitate de servicii
  • Medici profesionisti
  • Timp de asteptare mare
  • Organizare deficitara
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi la electromiografie in Valcea?

Chiar daca ai aflat numele clinicii careia trebuie sa te adresezi pentru electromiografie in Valcea, vrei sa stii care sunt conditiile de care poti beneficia de servicii in centrul medical respectiv, pentru a te decide daca vei merge la cabinetul de neurologie de aici sau te vei deplasa catre Capitala sau alt mare oras in care se efectueaza procedura. In acest sens, informatiile din sectiunea urmatoare a articolului te vor lamuri. Vei afla despre calitatea serviciilor, despre competentele personalului si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

Medlife

La cabinetul de neurologie de la Hyperclinica MedLife din Ramnicu Valcea poti beneficia de servicii diverse in aceasta ramura medicala: consultatie, control, infiltratii, interpretare electroencefalograma (EEG), interpretare electromiografie (EEM) si referat medical. Vei gasi aici un medic bine pregatit, cu experienta: dr. Emil Istrate, medic primar neurolog. Hyperclinica MedLife a fost inaugurata in Valcea in anul 2016 si se adreseaza locuitorilor din judet cu diagnostic si tratament in 19 ramuri medicale, analize medicale, imagistica medicala si explorari functionale. Clinica din Valcea face parte din cea mai mare retea privata de servicii medicale din tara, cu o vechime de aproape 30 de ani, 230 de hyperclinici si clinici, 17 spitale, 4 maternitati, 34 laboratoare proprii de analize, peste 200 de puncte de recoltare, 18 centre stomatologice si 23 de farmacii.

Pretul pentru o electromiografie, pretul este in jur de 250 de lei. In aceasta clinica, interpretarea testului te va costa 65 de lei.

Parerile pacientilor in legatura cu acest centru medical variaza in functie de experienta avuta. In general sunt apreciate dotarile moderne, diversitatea serviciilor si profesionalismul medicilor. Pe de alta parte, lipsa de punctualitate in respectarea programarilor este un aspect negativ semnalat de multi dintre pacienti. Totodata, se apreciaza ca activitatea personalului de la receptie este deficitar organizata.

Vezi parerile pacientilor despre Medlife
Vezi Pareri

Concluzii

Daca te afli in cautarea unei investigatii precise a musculaturii si modului in care functioneaza aceasta legata de activitatea sistemului nervos, te poti adresa unui cabinet de neurologie pentru electromiografie in Valcea. Intr-o clinica de top din oras, vei gasi un medic profesionist, cu experienta, care iti va furniza o interpretare de acuratete a acestei investigatii cheie in diagnosticarea si tratamentul afectiunilor musculare.