Meniu

Electroneurografie Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca simti amorteala, furnicaturi, slabiciune musculara, tulburari de mers sau de concentrare, medicul neurolog iti poate recomanda o electroneurografie in Targu Mures. Aceasta este o procedura medicala utilizata pentru a evalua functia nervilor periferici, mai ales a celor care controleaza muschii si transmit senzatii la nivelul membrelor sau altor parti ale corpului. 

In Targu Mures sunt cateva clinici private in care se realizeaza electroneurografie (ENG). Afla din acest articol care sunt acestea si cat costa serviciul respectiv! Investigatia se realizeaza la recomandarea medicului specialist, fiind relevanta pentru diagnosticarea a numeroase afectiuni.

Cat costa o electroneurografie in Targu Mures?

In tabelul de mai jos poti vedea cat costa o electroneurografie efectuata in Targu Mures, in clinicile private care ofera acest serviciu medical.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Electroneurografie
Rating
Website
MedLife
Clinica-Verificata
350 Ron
 • Pret Electroneurografie 350 Ron
 • Consultatii de neurologie cu plata sau decontate de CAS
 • Electroneurografie si electroneuromiograf
 • Ecografie Doppler carotida si transcraniana
 • Aparatura si tehnologii ultramoderne
 • Numeroase specialitati medicale
 • Servicii de imagistica decontate
 • Ambient placut
Centrul Galenus
280 Ron
 • Pret Electroneurografie 280 Ron
 • Oferta variata de servicii medicale si chirurgicale
 • Electroneurografie si electromiografie
 • Electroencefalograma
 • Medici neurologi cu experienta
 • Dispozitive medicale performante
 • Investigatii ecografice si radiologice
 • Nu se respecta programarile
Arta Neurologica
400 Ron
 • Pret Electroneurografie 400 Ron
 • Echipa numeroasa de medici neurologi
 • Servicii neurologice cu plata sau decontate
 • Spitalizare de zi si ambulatoriu Numeroase teste si investigatii ne
 • Numeroase teste si investigatii neurologice
 • Programari rapide
 • Echipamente medicale performante
 • Acces usor pentru persoanele cu dizabilitati
Dora Medicals
200 Ron
 • Pret Electroneurografie 200 Ron
 • Portofoliu extins de servicii medicale
 • Medici cu experienta
 • Diverse investigatii neurologice
 • Nu se respecta orele de programare
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
 • Nu dispune de parcare proprie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde se poate efectua o electroneurografie in Targu Mures

Sunt patru clinici private in Targu Mures in care sunt furnizate diverse investigatii neurologice, inclusiv electroneurografie. Afla informatii utile despre acestea in continuare!

1. Hyperclinica MedLife

Pacientii care au nevoie sa efectueze o electroneurografie in Targu Mures se pot programa la Hyperclinica MedLife, deschisa in anul 2022. Clinica este multidisciplinara si cuprinde un departament RMN complet utilat, o sala de investigatii, o sala de mici interventii chirurgicale, precum si 12 cabinete in diverse specialitati, printre care si unul de neurologie. Medicii neurologi de la acest centru medical au experienta vasta in domeniu si competente in diverse activitati conexe (ecografie, EMG, ENG, astfel că  in cabinetul de neurologie exista posibilitatea de a efectua electroneurografie, dar si electroneuromiografie sau ecografie Doppler carotida si transcraniana. Persoanele care doresc sa beneficieze de servicii de neurologie decontate trebuie sa stie ca exista aici un medic neurolog in contract cu CAS Mures.

Pretul unei electroneurografii efectuate la Hyperclinica MedLife Targu Mures este de 350 de lei. In cazul in care se recomanda si o consultatie la medicul neurolog, pretul acesteia este de 200 de lei.

Accesul la servicii medicale variate, medicii cu experienta si aparatura medicala de ultima generatie sunt motive pentru care pacientii apreciaza aceasta clinica. Sunt persoane care au optat pentru consultatii in mai multe specialitati si care au ramas de fiecare data cu o impresie placuta in privinta profesionalismului, promptitudinii si empatiei de care au avut parte. 

Vezi parerile pacientilor despre Hyperclinica MedLife
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Galenus

In Centrul Medical Galenus din Targu Mures poti beneficia atat de electroneurografie, cat si de alte investigatii neurologice. Pacientii cu simptome sau un diagnostic neurologic au la dispozitie numeroase investigatii pentru evaluarea sanatatii sau pentru monitorizarea unor afectiuni neurologice: electroencefalograma, electromiografie, radiografie de craniu, Doppler vascular, RMN cerebral. Sunt diverse specialitati medicale la Galenus, pe langa neurologie, asigurate de o echipa numeroasa de medici primari si specialisti: hematologie, oftalmologie, reumatologie, radiologie, chirurgie generala, dermatologie, chirurgie estetica, plastica si microchirurgie reconstructiva, nefrologie etc. 

Pacientii care efectueaza electroneurografie la acest centru medical vor achita  un tarif de 280 de lei, iar consultatia de neurologie costa 250 de lei.

Pentru pacientii din Targu Mures, aceasta clinica privata este una de referinta. Faptul ca aici sunt posibile servicii medicale variate, de la investigatii ecografice si radiologice, la consultatii in diverse specialitati si pentru toate varstele, reprezinta un plus important pentru mentinerea sau dobandirea sanatatii. Se poate intampla insa ca timpul de asteptare sa fie mare, pentru ca, in multe cazuri, nu se respecta orele de programare. 

3. Arta Neurologica

O echipa formata din medici cu experienta, care activeaza in diferite domenii medicale, te asteapta la Arta Neurologica din Targu Mures, unde exista inclusiv servicii de electroneurografie. Aceasta clinica privata a fost inaugurata in anul 2018. Sunt mai multi medici neurologi care activeaza in cadrul sau, existand inclusiv posibilitatea ca la unii dintre ei sa beneficiezi de servicii decontate de CAS. Pe lista serviciilor de neurologie se mai afla: consultatiile, electromiografia, ecografie Doppler carotidian si vertebro-bazilar. Exista de curand si posibilitatea serviciilor medicale din sfera spitalizarii de zi, in domeniul neurologic, incluzand numeroase teste clinice. 

Pretul unui consult neurologic este cuprins intre 200 si 350 de lei, iar pentru efectuarea unei electroneurografii trebuie sa achiti o suma de 400 de lei. 

Amabilitatea, empatia si daruirea cadrelor medicale de la aceasta clinica sunt lucruri pe care pacientii le considera un plus important pentru calitatea serviciilor. De asemenea, locuitorii din acest oras si din intreg judetul, cu diverse patologii neurologice (scleroza multipla, Parkinson, demente vasculare, tulburari cognitive, neuropatii, boli neuromusculare), pot gasi aici tot suportul de care au nevoie in diagnosticarea si tratarea acestora.

4. Dora Medicals

Intr-un centru medical multidisciplinar cum este Dora Medicals din Targu Mures, pacientii sunt intampinati cu servicii variate, printre care se numara si electroneurografia. Clinica a fost fondata de dr.  Mária Dóra Kristály, care si-a dorit un centru de diagnostic si tratament modern pentru locuitorii din judetul Mures si nu numai. In prezent, sunt trei locatii Dora Medicals, in Targu Mures, Reghin si Miercurea Nirajului, in care sunt furnizate: consultatii medicale din diverse specialitati, servicii de imagistica si de fizio-kinetoterapie. Clinica Dora Medicals din Targu Mures este dotata cu aparatura medicala de ultima generatie, iar medicii activeaza in diverse domenii: neurologie, dermatologie, alergologie, endocrinologie, ginecologie si multe altele. In ceea ce priveste serviciile neurologice, acestea mai vizeaza, pe langa electroneurografie si: electroencefalografie, Doppler extracranian/transcranian, Doppler carotidian, referate pentru comisie si consultatii de specialitate.

Pentru a efectua o electroneurografie in aceasta clinica din Targu Mures, vei achita un tarif de 200 de lei. Pretul consultatiei neurologice este tot de 200 de lei.

Opiniile sunt impartite in legatura cu organizarea activitatii in acest centru medical. O nemultumire generala a pacientilor ar fi ca nu se respecta orele de programare, dar si ca nu se raspunde la telefonul clinicii. In schimb, activitatea medicala este apreciata, datorita medicilor cu experienta, echipamentelor medicale performante si diversitatii serviciilor. 

Concluziile noastre

Pentru a efectua o electroneurografie in municipiul Targu Mures iti poti indrepta atentia catre oricare dintre clinicile prezentate, in functie de preferinte si de bugetul pe care il ai la dispozitie pentru aceasta investigatie. 

Electroneurografia este deosebit de utila in diagnosticarea diferitelor afectiuni neurologice si musculare: neuropatia periferica, neuropatia diabetica, neuropatia ulnara, sindromul de tunel carpian sau a altor tulburari nervoase.