Meniu

Neurochirurgie Alba Iulia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca medicul neurolog te trimite catre cabinetul de neurochirurgie din Alba Iulia pentru a fi consultat si tratat de un profesionist in acest domeniu, cel mai bine ar fi sa tii cont de sfatul sau. In competenta medicului neurochirurg intra monitorizarea si tratarea afectiunilor precum accidentul vascular cerebral, hemoragii, anevrism si epilepsie. De asemenea, se ocupa si de afectiunile care au legatura cu sistemul nervos central si periferic, maduva spinarii, coloana vertebrala. Avand in vedere ca, in prezent, tot mai multe cabinete sunt dotate cu aparaturi si echipamente de ultima generatie, prin intermediul carora pacientii pot beneficia de o diagnosticare corecta. De asemenea, actul medical desfasurat este cat mai bine elaborat, iar solutiile de tratament sunt eficiente. 

Multumita competentei medicilor din Alba Iulia, tratamentul aplicat este intotdeauna cat mai bine adaptat in functie de necesitatile fiecarei persoane in parte. Citeste mai departe si descopera care sunt unitatile medicale la care poti apela cu incredere, dar si care sunt tarifele percepute pentru o consultatie de specialitate.

Care este pretul unei consultatii de neurochirurgie in Alba Iulia?

Vrei sa fii la curent cu pretul consultatiei de neurochirurgie in Alba Iulia, dar nu stii de unde sa te informezi? Atunci parcurge cu atentie tabelul pregatit mai jos si afla ce buget orientativ ar trebui sa pregatesti pentru o examinare completa la cabinet:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Doctor Cibu
Clinica-Verificata
400 Ron
 • Pret Consultatie 400 Ron
 • Implicare si pasiune
 • Medici competenti
 • Experienta vasta
 • Diagnosticare corecta
 • Plan personalizat de tratament
 • Atmosfera primitoare
 • Mediu prietenos
 • Curatenie impecabila
 • Rezultate excelente
 • Nerespectarea programarilor
Balneomed
350 Ron
 • Pret Consultatie 350 Ron
 • Profesionalism si implicare
 • Buna pregatire
 • Atentie la detalii
 • Interactiune excelenta cu pacientii
 • Experienta vasta
 • Plan personalizat de tratament
 • Rezultate excelente
Clinica Dr. Covaciu
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si implicare
 • Buna pregatire
 • Experienta vasta
 • Tratament personalizat
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in neurochirurgie in Alba Iulia

Intentionezi sa mergi la cabinetul de neurochirurgie din Alba Iulia pentru a fi corect examinat de catre un expert? In cele ce urmeaza vei descoperi un top cu trei clinici din oras catre care iti poti indrepta atentia, unde vei primi indicatiile si tratamentele corespunzatoare indiferent cat de severa este problema de sanatate cu care te confrunti:

1. Centrul Doctor Cibu

Centrul Doctor Cibu este o unitate medicala multidisciplinara din Alba Iulia care asigura interventii chirurgicale in urmatoarele specialitati: ORL, urologie, ginecologie, chirurgie, neurochirurgie, flebologie, dar si consultatii de specialitate pentru specialitatile: neurologie, pneumologie, endocrinologie si dermatologie. Pentru ca se afla in relatii contractuale cu CAS, pacientii care apeleaza la ajutorul medicilor specializati in ORL, urologie si chirurgie vasculara au sansa de a beneficia de servicii medicale decontate partial sau total. Echipa este formata din medici primari si specialisti care se afla intr-o perfectionare continua, participand activ la cursuri de specialitate, congrese, conferinte etc. Avand in vedere ca unitatea medicala dispune de aparaturi de ultima generatie, actul medical elaborat este intotdeauna corect.

Tariful aplicat pentru o consultatie de neurochirurgie este 400 lei, iar controlul de specialitate este de 200 lei. In cazul in care medicul iti recomanda sa faci infiltratii pentru ameliorarea starii de sanatate, trebuie sa stii ca pretul acestora este de 200 lei.

Personalul da dovada de implicare, pasiune si dorinta pentru tratarea eficienta a pacientilor, avand competenta si experienta vasta atat in diagnosticarea corecta a fiecarei persoane in parte, cat si in elaborarea unui plan personalizat de tratament. Atmosfera este primitoare, mediul prietenos, curatenia impecabila, iar rezultatele excelente. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Doctor Cibu
Vezi Pareri

2. Balneomed

Balneomed este o clinica unde se desfasoara o activitate multidisciplinara in Alba Iulia, pacientii optand pentru consultatii si servicii medicale dintr-o paleta larga de specialitati: neurochirurgie, recuperare medicala, dermatologie, endocrinologie, cardiologie, reumatologie, gastroenterologie, nutritie, ortopedie, ecografie etc. Echipa este formata din medici pluridisciplinari, multi dintre acestia fiind in relatii contractuale cu CAS, astfel incat pacientii sa poata beneficia de consultatii gratuite. Fiind pregatiti in universitati si clinici de prestigiu, medicii isi examineaza in mod corespunzator fiecare pacient in parte, oferind indrumarile si indicatiile necesare. 

Pretul pentru o consultatie de neurochirurgie este de 350 lei, iar controlul de specialitate este de 175 lei. In cadrul clinicii se efectueaza si infiltratii, al caror pret este de 350 lei. Daca ai nevoie de un referat medical, te poti adresa tot neurochirurgului pentru efectuarea acestuia, contra sumei de 250 lei.

Profesionalismul, buna pregatire, implicarea si atentia la detalii sunt doar cateva dintre calitatile de care medicii dau dovada la interactiunea cu pacientii. Avand in vedere ca doctorii au o experienta vasta in depistarea problemelor de sanatate ale fiecarei persoane in parte, acestia sunt competenti si in elaborarea unui plan personalizat de tratament, astfel incat rezultatele obtinute sa fie excelente. Cu toate acestea, comunicarea telefonica este deficitara. 

3. Clinica Dr. Covaciu

In completarea clinicilor de mai sus iti prezentam si clinica dr. Covaciu din Alba Iulia, care desfasoara o activitate multidisciplinara si care asigura tuturor pacientilor servicii de cardiologie, chirurgie generala, vasculara, cardiovasculara, endocrinologie, nefrologie, neurochirurgie, obstetrica si ginecologie, oncologie si urologie. Personalul este format din cadre medicale pregatite in universitati si clinici de prestigiu, medicii avand competenta de a pune in aplicare proceduri complete si eficiente de examinare. Datorita aparaturilor de ultima generatie care se afla in cadrul clinicii, actul medical desfasurat este intotdeauna corect.

Pretul pentru o consultatie de neurochirurgie este 300 lei, iar controlul de specialitate este de 170 lei. In unitatea medicala poti beneficia si de un referat medical de la medic, al carui pret este de 200 lei.

Spitalul privat asigura servicii de calitate, echipa de medici dand dovada de profesionalism, buna pregatire, implicare si seriozitate. Avand in vedere ca doctorii au o experienta vasta in domeniu, solutiile de tratament sunt adaptate in functie de fiecare persoana in parte, astfel incat procesul de vindecare sa fie unul cat mai sigur si eficient. Din pacate, programarile nu sunt respectate cu precizie.

Concluzii

Ai luat hotararea de a merge la un cabinet de neurochirurgie din Alba Iulia pentru a fi corect diagnosticat, dar si pentru a fi tratat in mod corespunzator? Atunci ia in considerare cele trei unitati medicale pe care ti le-am prezentat anterior in articol, unde vei gasi o echipa implicata si profesionista.