Meniu

Neurochirurgie Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca doresti sa accesezi servicii de neurochirurgie in Baia Mare, poti gasi un cabinet specializat in cadrul unor clinici de top, dotate cu echipamente de ultima generatie si deservite de personal specializat bine pregatit. In cazul in care nu stii inca unde sa mergi pentru problema de sanatate de care suferi, citeste articolul de fata si vei afla informatii folositoare despre unitatile medicale din oras.

Poti citi in textul de mai jos despre conditiile in care se desfasoara in Baia Mare o consultatie sau o interventie de neurochirurgie pentru afectiuni ale sistemului nervos central sau ale sistemului nervos periferic.

Cat costa o consultatie de neurochirurgie in Baia Mare?

Este firesc ca inainte sa mergi la o consultatie de neurochirurgie in Baia Mare, sa stii cat costa acest serviciu, pentru a-ti pregati din timp bugetul. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor catre care ar trebui sa te indrepti, precum si tarifele practicate pentru consultatie, de fiecare dintre ele.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Policlinica Sf. Ioan
Clinica-Verificata
230 Ron
 • Pret Consultatie 230 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti, cu experienta
 • Dotari moderne
 • Aparatura de ultima generatie
 • Investigatii cu rezultate precise
 • Tratamente cu rezultate bune
 • Timp de asteptare mare
Multicare Clinic
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Centru medical modern
 • Servicii de calitate
 • Ambient placut si prietenos
 • Personal de nota 10
 • Medici competenti si implicati
 • Comunicare excelenta cu pacientii
 • Tratamente eficiente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru servicii de neurochirurgie in Baia Mare?

Chiar daca nu ai multe optiuni, vrei sa te asiguri ca alegerea ta in materie de neurochirurgie in Baia Mare este cea mai buna. Pentru aceasta, ai nevoie de mai multe informatii din activitatea clinicilor cu servicii specializate din municipiul resedinta a judetului Maramures. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii despre standardele de lucru, despre aparatura de care dispun, despre compentele medicilor si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Policlinica Sfantul Ioan

La Spitalul si Policlinica Sfantul Ioan din Baia Mare, pacientii au la dispozitie o gama larga de consultatii, tratamente si investigatii, o paleta completa de interventii chirurgicale – chirurgie generala, chirurgie estetica, chirurgie vasculara, neurochirurgie, ortopedie si traumatologie, precum si imagistica medicala cu aparatura high-end ultraperformanta. Abordarea problemelor de sanatate se face multidisciplinar, de catre medici cu o vasta experienta clinica. Se pot accesa aici in ambulatoriu consultatii, iar interventiile se efectueaza in regim de spitalizare de zi sau de spitalizare continua, in functie de complexitate. Medicii opereaza hernii de disc lombare sau cervicale, discectomii si stenoze, drenaje ventriculo-peritoneale, sindromul de tunel carpian, evacuare hematom subdural cronic, foraminotomie, tumori benigne pe coloana, tumori cerebrale si altele.

O consultatie de neurochirurgie are aici pretul de 230 de lei. Pentru control vei achita suma de 80 de lei.

Spitalul si Policlinica Sfantul Ioan sunt apreciate in Baia Mare pentru serviciile de calitate, pentru profesionalismul medicilor, experienta clinica a acestora, dotarile moderne, aparatura de utilma generatie, investigatiile precise si tratamentele cu rezultate bune. Unii pacienti declara ca timpul de asteptare este mare si ca serviciile decontate prin CAS nu se pot accesa usor.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica Sfantul Ioan
Vezi Pareri

2. Multicare Clinic

Multicare Clinic by Friedl Med este o clinica pluridisciplinara, dotata cu aparatura de ultima generatie, in care pacietii pot accesa consultatii, diagnostic si tratament de medicina de familie, medicina, muncii, urologie, chirurgie plastica, oncologie medicala, geriatrie, neurochirurgie, nutritie si dietetica, psihiatrie, psihologie, alaturi de investigatii performante de imagistica medicala. Centrul Medical aduce o abordare moderna a actului medical si a fost infiintata de fratii Friedl, dr. Andreas Friendl, medic specialist urolog, si dr. Norbert Friedl, medic specialist in ortopedie si traumatologie. La cabinetul de neurochirurgie vei gasi un medic specialist bine pregatit, care trateaza cu succes pacientii cu leziuni sau tulburari ale creierului, maduvei spinarii, coloanei vertebrale si nervilor periferici.

Pentru consultatia de neurochirurgie vei plati aici 250 de lei. Controlul te va costa 150 de lei.

Multicare Clinic by Friedl Med este considerat un centru medical modern, cu servicii de calitate, ambient placut si prietenos, personal de nota 10, medici competenti si implicati, care comunica excelent cu pacientii, si tratamente eficiente.

Concluzii

Serviciile de neurochirurgie din Baia Mare sunt bine reprezentate prin clinici de top, dotate cu aparatura ultramoderna, in care activeaza profesionisti in domeniu, cu o experienta vasta in tratamentul afectiunilor sistemului nervos central si ale sistemului nervos periferic. Daca ai nevoie de o consultatie sau de o interventie de neurochirurgie, poti accesa aici servicii la standarde inalte, atat in ambulatoriu, cat si in regim de spitalizare de zi sau spitalizare continua. Operatiile se efectueaza prin metoda clasica sau prin tehnici minim invazive. Pacientii beneficiaza de monitorizare atenta atat in perioada preoperatorie, cat si in cea postoperatorie, aspecte care contribuie la recuperarea rapida si eficienta dupa interventie.