Meniu

Neurochirurgie Bistrita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unui cabinet de neurochirurgie in Bistrita, pentru a solicita parerea unui medic expert cu privire la starea de sanatate? Atunci te incurajam sa citesti mai departe pentru a descoperi care sunt cele mai frecventate unitati medicale la care te poti adresa cu incredere, dar si cat de pregatiti sunt medicii din oras. Neurochirurgia este o ramura care se adreseaza pacientilor cu probleme la nivelul sistemului nervos, creierului, maduvei spinarii, coloanei vertebrale si nervilor periferici. Cu alte cuvinte, este specialitatea careia te poti adresa cu incredere atunci cand vrei sa primesti un diagnostic si tratament corespunzator cu privire la afectiunile manifestate la nivelul zonelor amintite mai devreme. Spre deosebire de neurologie, un neurochirurg are competenta de a pune in aplicare si interventii chirurgicale cu scopul curativ.

Citeste mai departe si descopera care sunt cele trei unitati medicale din Bistrita pe care urmeaza sa ti le prezentam si care cuprind specialitatea mai sus mentionata. Afla, de asemenea, si care sunt preturile percepute pentru o consultatie de specialitate.

Cat costa o consultatie de neurochirurgie in Bistrita?

Vrei sa stii care este pretul unei consultatii de neurochirurgie in Bistrita, pentru a sti ce buget sa pregatesti? Atunci tabelul pe care ti l-am pregatit mai jos este exact ce ai nevoie pentru a fi la curent cu aceasta informatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Spitalul Hardmed
Clinica-Verificata
240 Ron
 • Pret Consultatie 240 Ron
 • Servicii de calitate
 • Atmosfera primitoare
 • Echipa profesionista
 • Interactiune excelenta medic-pacient
 • Buna pregatire si implicare
 • Atentie la detalii
 • Plan eficient de tratament
 • Amplasare accesibila
 • Mediu calm
 • Curatenie impecabila
Med Total
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Profesionalism si seriozitate
 • Atentie la detalii
 • Buna pregatire
 • Interactiune productiva medic-pacient
 • Experienta vasta
 • Plan personalizat de tratament
 • Nerespectarea programarilor
Sanovil
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Conditii excelente
 • Curatenie impecabila
 • Mediu primitor
 • Competenta si implicare
 • Buna pregatire
 • Act medical excelent
 • Plan personalizat de tratament
 • Nerespectarea orei programarii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in neurochirurgie in Bistrita

Ai primit indicatii din partea cadrelor medicale de specialitate sa mergi la cabinetul de neurochirurgie din Bistrita pentru a fi corect diagnosticat? Atunci cele trei unitati medicale pe care ti le-am prezentat in cele ce urmeaza sunt exact ce ai nevoie pentru a beneficia de un act medical corect. Afla cat de bine pregatiti si competenti sunt medicii, dar si cat de bine echipate sunt unitatile medicale:

1. Spitalul Hardmed

Spitalul Hardmed din Bistrita face parte din reteaua medicala Hardmed si asigura o gama variata de specialitati, printre care se numara si: neurochirurgia, alergologia, cardiologia, chirurgia, proctologia, dermatoestetica, dermatovenerologie, gastroenterologie, medicina de familie, medicina fizica si reabilitare, medicina interna, neurologie etc. Echipa este formata din medici primari si specialisti, care sunt pregatiti in universitati si clinici de prestigiu, cunoscand si tratand o multime de pacienti, indiferent de nivelul de complexitate. Avand la dispozitie aparaturi si tehnologii moderne, diagnosticarea este intotdeauna corecta, iar actul medical exemplar. Unitatea medicala se afla si in relatii contractuale cu CAS, astfel incat pacientii asigurati sa poata beneficia de investigatii si servicii medicale decontate.

Pretul pentru o consultatie de neurochirurgie este de 240 lei, iar controlul pana la o luna de la consultatie este de 150 lei. Tot 150 lei costa si interpretarea analizelor si investigatiilor imagistice. Pentru stabilirea unui diagnostic corect, medicul de specialitate isi poate indruma pacientul sa efectueze si o punctie lombara simpla, al carei pret este de 400 lei.

Unitatea medicala asigura servicii de calitate, echipa de medici avand grija intotdeauna sa le ofere pacientilor o atmosfera primitoare, dar si o interactiune excelenta. Fiind vorba de o echipa profesionista, bine pregatita, implicata si atenta la detalii, pacientii beneficiaza de un plan eficient de tratament. Amplasarea spitalului este accesibila, mediul este calm, iar curatenia impecabila.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Hardmed
Vezi Pareri

2. Policlinica Med Total

Policlinica Med Total este o unitate medicala din Bistrita catre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca vrei sa te programezi pentru o consultatie sau interventii de neurochirurgie, cardiologie, chirurgie generala, pediatrica, plastica, vasculara, endocrinologie, medicina interna, medicina muncii, ORL, pneumologie, ortopedie etc. Personalul este format din medici primari si specialisti cu o multime de specialitati, instruiti in universitati si clinici din renume, care isi dedica timpul si pregatirea pentru desfasurarea unui act medical corespunzator. Avand la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie, diagnosticarea este intotdeauna corecta, indiferent cat de complexa ar fi problema de sanatate cu care pacientii se confrunta.

Tariful aplicat pentru o consultatie de neurochirurgie este de 200 lei, iar controlul de specialitate este de 150 lei. In cazul in care medicul iti solicita sa faci o punctie lombara simpla pentru a te diagnostica in mod corespunzator, tariful perceput pentru aceasta este de 400 lei.

Profesionalismul, atentia la detalii, buna pregatire si seriozitatea sunt principalele calitati de care medicii dau dovada in actul medical, asigurand o interactiune productiva cu pacientii. Dat fiind faptul ca au o experienta vasta in domeniu, planul de tratament pe care il recomanda in functie de necesitatile fiecarei persoane in parte este excelent. Cu toate acestea, programarile nu se respecta cu precizie.

3. Policlinica Noua Sanovil

In completarea unitatilor medicale prezentate mai sus iti prezentam si policlinica Noua Sanovil din Bistrita, la care poti apela cu incredere pentru a beneficia de consultatii si servicii de neurochirurgie, obstetrica si ginecologie, neonatologie, chirurgie (generala, ORL, plastica si microchirurgie reconstructiva), ortopedie si traumatologie etc. Medicul specialist din cadrul departamentului de neurochirurgie este pregatit intr-o clinica renumita din Cluj-Napoca, avand competenta de a efectua consultatii amanuntite, cu scopul de a diagnostica in mod corect fiecare pacient in parte. De asemenea, unitatea medicala este prevazuta si cu aparaturi performante, cu ajutorul carora actul medical desfasurat este exemplar.

Pretul pentru o consultatie de neurochirurgie este de 250 lei, iar controlul de specialitate costa 100 lei. In plus, medicul poate redacta si referat la cererea pacientului, tariful perceput pentru acest serviciu fiind de 100 lei.

Serviciile desfasurate in cadrul acestei unitati medicale sunt de calitate, conditiile excelente, iar curatenia impecabila, fiecare pacient simtindu-se bine primit si confortabil. Echipa de medici da dovada de competenta, o buna pregatire si implicare, desfasurand un act medical excelent si stabilind un plan personalizat de tratament. Cu toate acestea, nu se tine cont de ora programarii in ceea ce priveste efectuarea analizelor medicale.

Concluzii

Vrei sa mergi la un cabinet de neurochirurgie in Bistrita care sa fie de incredere? Atunci cele trei optiuni pe care ti le-am prezentat mai sus sunt de luat in considerare pentru a beneficia de consultatii amanuntite, investigatii precise, rapide si tratamente de specialitate.