Meniu

Neurochirurgie Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie de o consultatie in vederea unei interventii de neurochiurgie in Brasov? Este o specializare complexa si nu toate clinicile dispun de medici specialisti in acest domeniu delicat. Pentru ca este greu sa faci o cercetare proprie pe piata de servicii medicale private din oras, conteaza pe informatiile din acest articol, redactat in urma unei documentari temeinice.

Citeste textul pana la capat si vei sti, la finalul lui, unde trebuie sa mergi pentru tratamentul de care ai nevoie si in ce conditii isi desfasoara activitatea un neurochirurg in Brasov.

Cat costa o consultatie de neurochirurgie in Brasov?

Desi nu este cel mai important aspect legat de o consultatie de neurochirurgie in Brasov, totusi iti este util sa cunosti pretul acesteia inainte de a te prezenta la medic. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor catre care ar trebui sa te indrepti pentru serviciul dorit, precum si tariful practicat de fiecare dintre unitatile medicale mentionate.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Neuromedica
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Standarde ridicate in actul medical
 • Medici profesionisti
 • Experienta clinica
 • Dotari moderne
 • Consultatii amanuntite
 • Investigatii precise
 • Tratamente eficiente
Clinicco
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si experimentati
 • Echipamente ultramoderne
 • Interventii de succes
 • Tratamente cu rezultate bune
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
S. Sf. Constantin
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Spital modern
 • Aparatura de ultima generatie
 • Diversitate de servicii
 • Medici profesionisti si implicati
 • Timp de asteptare mare
RMN Diagnostica
280 Ron
 • Pret Consultatie 280 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Amabilitate si rabdare in abordarea pacientilor
 • Posibilitatea decontarii consultatiilor si investigatiilor prin C
 • Comportament lipsit de solicitudine al personalului de la receptie
 • Timp mare de asteptare
Spitalul MedLife
350 Ron
 • Pret Consultatie 350 Ron
 • Act medical de calitate
 • Aparatura de ultima generatie
 • Diversitate de servicii
 • Interventii complexe
 • Operatii de succes
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
 • Aglomeratie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici cu servicii de neurochirurgie din Brasov

De succesul unei operatii depinde sanatatea ta, de aceea este perfect justificata dorinta ta de a te incredinta ca faci cea mai buna alegere intre clinicile din top, in ceea ce priveste serviciile de neurochirurgie in Brasov. Pentru aceasta, ai nevoie de informatii suplimentare despre standardele de lucru, despre aparatura de care dispun, despre competentele medicilor si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul la multe dintre intrebarile tale.

1. Neuromedica

Neuromedica Brasov este un centru de diagnostic si tratament al afectiunilor neuropsihice, in care pacientii de toate varstele, adulti si copii, beneficiaza de consultatii, investigatii si tratament in psihiatrie, psihiatrie pediatrica, psihologie adulti si copii, neurochirurgie, alergologie si imunologie clinica, profil de stres persolog, consiliere si tratament impotriva fumatului, electroencefalograma (EEG). La cabinetul de neurologie vei gasi un medic primar neurolog cu experienta, doctor in stiinte medicale, pe care vei putea conta pentru: patologie vasculara spinala, patologia nervilor periferici, cervicalgii (durerile de gat), fistule durale, fracturi si luxatii, fracturile osteoporotice, hematomul epidural spinal, hernia de disc, lombalgii (durerile de spate), malformatii arterio-venoase spinale, mielopatie cervicala, sindrom de canal carpian, sindrom de compresiune de nerv ulnar, spondilolistezis lombar, stenoza de canal vertebral cervical, stenoza de canal vertebral lombar, tumori intradurale extramedulare si intramedulare, tumori vertebrale.

Pentru consultatie vei plati suma de 300 de lei. Revenirea la control te va costa 250 de lei.

Clinica se remarca prin standardele ridicate in actul medical, profesionalismul medicilor, experienta lor clinica, dotarile moderne, investigatiile precise si consultatiile amanuntite, precum si prin eficienta tratamentelor aplicate.

Vezi parerile pacientilor despre Neuromedica
Vezi Pareri

2. Clinicco

Centrul medical Clinicco inseamna peste 15 ani de experienta pe piata serviciilor medicale din Brasov si peste 350.000 de pacienti care au beneficiat de consultatii, investigatii si tratamente de cardiologie clinica, cardiologie, interventionala, chirurgie cardiovasculara, electrofiziologie si dispozitive implantabile, ortopedie si neurochirurgie. Spitalul asigura consultatii de neurochirurgie si interventii cu ajutorul celor mai noi tehnici minim invazive. Paleta afectiunilor tratate la Clinicco cuprinde in principal durerea cronica, patologiile spinale, patologiile cerebrale si afectiunea nervilor periferici. Vei gasi la cabinetul dedicat, un neurochirurg cu o vasta experienta clinica si academica, doctor in stiinte medicale, cu peste 2700 de interventii realizate in strainatate.

Consultatia de neurochirurgie are pretul de 250 de lei. Pentru control vei plati 200 de lei.

Spitalul este apreciat pentru serviciile de calitate, pentru profesionalismul si experienta medicilor, pentru complexitatea procedurilor, echipamentele ultramoderne, interventiile de succes si tratamentele cu rezultate bune. Unii pacienti considera ca personalul de la receptie ar trebui sa aiba o abordare mai amabila.

3. Spitalul Sf. Constantin

Spitalul Sfantul Constantin, inaugurat in anul 2011 in Brasov, se remarca azi prin cei peste 13 ani de activitate, in care a reusit sa efectueze interventii chirurgicale complexe, alaturi de consultatii si alte tratamente in 38 de specializari, printre care cardiologie, cardiologie interventionala, chirurgie generala, chirurgie bariatrica, chirurgie robotica, chirurgie oncologica, neurochirurgie si altele. Sectia de neurochirurgie a spitalului propune pacientilor tratamente minim-invazive sau clasice pentru intreaga patologie vertebrala si cranio-cerebrala. Sala de operatie a departamentului este echipata la cele mai inalte standarde profesionale in domeniu. Un colectiv alcatuit din sase medici dedicati deserveste sectia de neurochirurgie.

Consultatia de neurochirurgie se poate accesa in ambulatoriu si are pretul de 250 de lei. Pentru control, vei aloca suma de 150 de lei.

Spitalul Sfantul Constantin este o unitate medicala moderna, dotata cu aparatura de ultima generatie, care pune la dispozitia pacientilor o mare diversitate de servicii, in aproape toate specialitatile medicale, si medici profesionisti si implicati. Unii pacienti reclama deficientele in organizarea programarilor, care cauzeaza timp de asteptare mare. 

4. RMN Diagnostica

RMN Diagnostica este o retea medicala care se afirma pentru standardele inalte in imagistica medicala, insa policlinica din Brasov ofera servicii medicale in 35 de specialitati, printre care neurochirurgie, cardiologie, chirurgie generala, chirugie cardiovasculara, neurologie, chirurgie plastica, oncologie, obstretica-ginecologie si altele. La cabinetul de neurochirurgie activeaza patru medici bine pregatiti, carora te poti adresa pentru consultatie, control, pansamente si inflitratii. RMN Diagnostica dispune de centre medicale in Sibiu, Brasov si Fagaras, in care functioneaza cabinete pentru consultatii si tratamente si aparatura pentru investigatii performante. 

Tariful pentru o consultatie este de 280 de lei. Pentru control vei plati 180 de lei.

Clinica este apreciata pentru calitatea buna a serviciilor, profesionalismul medicilor, amabilitatea si rabdarea cu care acestia ofera explicatii legate de diagnostic, precum si pentru posibilitatea decontarii unora dintre consultatii si investigatii prin Casa de Asigurari de Sanatate. Pe de alta parte, comportamentul lipsit de solicitudine al personalului de la receptie, timpul mare de asteptare si intarzierile la comunicarea rezultatelor investigatiilor sunt probleme care au cauzat nemultumiri in randul persoanelor tratate aici.

5. Spitalul MedLife

Spitalul MedLife din Brasov este un spital privat multidisciplinar, care pune la dispozitia pacientilor o paleta larga de consultatii, investigatii, tratamente si interventii chirurgicale, aici functionand departamente de chirurgie generala, oncohematologie, endocrinologie, gastroeneterologie, cardiologie, medicina interna, ortopedie, ORL, chirurgie plastica si reparatorie, ginecologie, urologie, neurochirurgie, chirurgie vasculara si ATI. La sectia de neurochirurgie se efectuaza interventii clasice si minim invazive, printre care ablatie tumora intervertebrala, tratamentul herniei de disc cervical prin abord anterior, tratamentul chirurgical al stenozei de canal lombar, hernie de disc lombara si vertebroplastie. Departamentul este coordonat de un medic cu o vasta experienta clinica si interventionala, iar membrii echipei au stagii de pregatire in strainatate. Spitalul are contract de colaborare cu CAS, unele servicii fiind accesibile cu bilet de trimitere.

Pretul consultatiei este de 350 de lei. Revenirea la control te va costa 250 de lei.

Actul medical de calitate, dotarile moderne, aparatura de ultima generatie, diversitatea de servicii, complexitatea interventiilor, operatiile de succes si profesionalismul medicilor sunt aspecte cheie pentru care spitalul este considerat o alegere buna pe piata privata de sanatate din Brasov. Pe de alta parte, lipsa de punctualitate in onorarea programarilor, aglomeratia si dezorganizarea observata in activitatea biroului de receptie sunt aspecte care genereaza nemultumiri printre pacienti.

Concluzii

Specialitatea neurochirurgie in Brasov este excelent reprezentata la clinici de top din oras, dotate cu aparatura ultramoderna si deservite de medici cu experienta si pasiune pentru profesie. Vei gasi aici o diversitate de servicii la standarde inalte, consultatii, controale, pansamente, punctii, interventii minim invazive si operatii clasice pentru afectiuni ale sistemului nervos central si periferic. 

Unitatile medicale din Brasov in care functioneaza sectii de neurochirurgie se bucura de o reputatie buna in randul pacientilor, gratie neurochirurgilor bine pregatiti, cu numeroase interventii in portofoliu si o rata excelenta de reusita in vindecarea pacientilor care au apelat la expertiza lor. Cu ajutorul informatiilor din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, cu siguranta vei putea lua o decizie inspirata pentru sanatatea ta, alegand clinica in care nevoile si exigentele tale sa poata fi satisfacute in mod optim.