Meniu

Neurochirurgie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sunt cateva clinici foarte bune la care poti merge pentru o consultatie de neurochirurgie in Cluj, dupa cum vei putea descoperi si din acest articol.

De ce este recomandat sa ajungi intr-o astfel de unitate medicala? Sunt mai multe motive, dintre care: in clinicile din Cluj sunt specialisti foarte bine pregatiti in centrul universitar medical din Cluj-Napoca, se fac investitii in aparatura de ultima ora, iar conditiile se ridica la nivelul asteptarilor pacientilor. Descopera care sunt aceste clinici si ce cred pacientii din judet, si nu numai, despre ele!

Ce cabinete si clinici de neurochirurgie sunt in Cluj?

In tabelul de mai jos poti vedea ce clinici si cabinete de neurochirurgie sunt in Cluj, dar si care sunt tarifele pentru o consultatie de specialitate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Anastasios
Clinica-Verificata
350 Ron
 • Pret Consultatie 350 Ron
 • Centru de ultima generatie
 • Aparatura ultramoderna
 • Medici bine pregatiti, inclusiv la neurochirurgie
 • Bun raport calitate-pret
 • Curatenie
 • Unii spun ca diagnosticul a fost gresit
Humanitas
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Spital privat cu conditii foarte bune
 • Medici cu experienta, inclusiv la neurochirugie
 • Asistente amabile si implicate
 • Curatenie
 • Preturi mari
Cardiomed
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Echipa numeroasa de medici primari si specialisti
 • Specialitati medicale diverse
 • Medic neurochirurg ce trateaza numeroase afectiuni
 • Timpi mari de asteptare
 • Aglomeratie
Interservisan
200 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Medici de calitate si cu experienta, inclusiv la neurochirurgie
 • Personal amabil la receptie
 • Curatenie
 • Nu se respecta programarile
 • Preturi mari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor ce ofera servicii de neurochirurgie in Cluj

Iata care sunt locatiile unde trebuie sa ajungi daca ai o recomandare de la medic pentru neurochirurgie, in Cluj:

1. Anastasios

Anastasios este un centru medical din Cluj-Napoca, unde sunt puse la dispozitie servicii medicale de inalta calitate. Cu o echipa de peste 30 de medici primari si specialisti, personal medical sau auxiliar, Anastasios isi propune sa vina in ajutorul pacientilor din regiune. Centrul este unul de ultima generatie, cu aparatura bazata pe noile tehnologii. La specialitatea Neurochiurgie, se trateaza problemele spinale si cerebrale de catre o echipa de medici cu o experienta vasta in domeniu: dr. Aurel Oslobanu, medic primar neurochirurgie, care este si asistent universitar la UMF „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca, si dr. Attila Kiss, medic primar neurochirugie.

O consultatie la acesti medici de neurochirurgie din Cluj, de la Anastasios, costa 350 de lei, iar controlul are un tarif de 150 de lei.

Potrivit recenziilor de pe internet, aceasta clinica este foarte bine vazuta de catre pacienti. Oamenii au apreciat mai multe aspecte: personalul amabil, atent si saritor, medicii bine pregatiti, curatenia impecabila din toata clinica, un bun raport calitate-pret. Multi spun ca experienta lor aici a fost peste asteptari. Sunt si cateva persoane care spun ca au avut parte de un diagnostic gresit sau de lipsa de confidentialitate.

Vezi parerile pacientilor despre Anastasios
Vezi Pareri

2. Spitalul Humanitas

Spitalul privat Humanitas din Cluj este un proiect ce apartine unor oameni care si-au dorit ca pacientii sa beneficieze de servicii medicale de calitate superioara, sigure, in conditii confortabile si la tarife corecte. In cadrul departamentului de neurochirurgie al acestui spital, se trateaza patologiile degenerative, traumatice, oncologice, prin medici foarte bine pregatiti in domeniu: dr. Tiberiu Maior, cu peste 6.000 de interventii chirurgicale spinale la activ, si dr. Gheorghe Ungureanu, ce a participat la cursuri educationale si de specializare in Europa si Asia.

Consultatia la neurochirurgie costa 300 de lei, la Spitalul Humanitas din Cluj.

Parerile oamenilor sunt in majoritate laudative la adresa acestui spital privat. In recenziile lor se vorbeste despre numeroase aspecte pozitive, precum: medici cu o pregatire solida, ce sunt atenti la nevoile pacientilor, asistente amabile si implicate,  curatenie. Unii spun ca asa ar trebui sa arate toate spitalele pentru ca oamenii sa fie multumiti si bine tratati. Sunt si cateva recenzii ale unor persoane nemultumite, unele spunand ca tarifele sunt prea mari.

3. Cardiomed

Cardiomed are o echipa formata din 130 de medici primari si specialisti, iar aparatura este de ultima generatie. Printre specialitatile puse la dispozitie se afla: cardiologie, ginecologie, medicina interna, dar si neurochirugie. La acest cabinet profeseaza dr. Gheorghe Ungureanu, medic specialist neurochirurg ce trateaza numeroase afectiuni: discopatii, tumori medulare, chisturi, anevrisme, tumori cerebrale sau malformatii.

Pretul unei consultatii la acest neurochirug din Cluj, de la centrul medical Cardiomed, este de 250 de lei, iar controlul costa 150 de lei.

Oamenii sunt, in general, multumiti de serviciile clinicii Cardiomed, sustinand ca au fost tratate cu profesionalism si amabilitate, de catre medici care au deschidere spre tratamentele moderne. De asemenea, se mai spune ca in clinica este foarte curat si ca atmosfera este una pozitiva. Se mai subliniaza insa si ca locul tinde sa se aglomereze si ca unii stau destul de mult sa astepte pana intra in cabinetul la care sunt programati.

4. Interservisan

Misiunea Interservisan este de a le oferi acces la servicii medicale de calitate tuturor celor care au nevoie. Sunt trei clinici in reteaua Interservisan: Centrul Medico Chirurgical Gheorghieni, Centrul Medico Chirugical Interservisan Motilor si Novia Estetica. Primul a fost inaugurat in 1993, de catre prof. univ. dr. Teofil Pop. In ambele centre medico-chirurgicale Interservisan sunt puse la dispozitie, la neurochirurgie, sali de operatie si cazare in cateva saloane moderne. Sunt trei medici neurochirurgi ce-si desfasoara activitatea in aceste centre, printre care si dr. Vidican Sorin Radu, medic primar in neurochirurgie, membru al Societatii Romane de Neurochirurgie.

Consultatia de neurochirurgie costa 300 de lei la Interservisan.

Unii dintre pacientii centrului medico-chirurgical spun ca au beneficiat de servicii de calitate, personalul fiind amabil si bine pregatit, inclusiv cel de la receptie, care ofera toate lamuririle necesare. Alte persoane au o parere diferita si anume ca mai este de lucrat la multe capitole, inclusiv la organizare, pentru ca nu se respecta orele de programare, este aglomerat si preturile sunt mari.

Concluziile noastre

Printre toate aceste unitati medicale prezentate, ai toate sansele sa gasesti acea clinica de neurochirurgie din Cluj care sa se ridice la inaltimea nevoilor si asteptarilor tale. Medicii neurochirurgi sunt, dupa cum ai putut observa din acest articol, foarte bine pregatiti, iar unii au o experienta vasta, cu mii de operatii la activ.

Programeaza-te la o consultatie, daca ai primit o recomandare sau un bilet de trimitere in acest sens, si poti avea garantia ca diagnosticul si eventual tratamentul pe care le primesti sunt pasul catre imbunatatirea starii tale de sanatate!