Meniu

Neurochirurgie Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru indepartarea tumorilor si restaurarea functiilor cognitive si motorii, medicul poate recomanda o interventie de neurochirurgie in Constanta. 

Interventiile de acest tip au scopul de a imbunatati calitatea vietii pacientilor, atat in cazul afectiunilor neurologice severe, cat si in cazul traumatismelor sau al cancerului. Medicii neurochirurgi din Constanta dispun de aparatura si tehnica avansata pentru a trata in cele mai bune conditii un pacient cu: tumori cerebrale, hemoragii cerebrale, traumatisme cranio-cerebrale, epilepsie refractara, anomalii vasculare cerebrale, infectii ale creierului si ale maduvei spinarii, deformari ale coloanei vertebrale etc.  

Cat costa o consultatie la neurochirurgie in Constanta

In general, serviciile medicale, inclusiv cele de neurochirurgie din Constanta, au tarife care variaza in functie de nivelul de pregatire si de experienta al medicului, dar si de alte criterii. In tabelul de mai jos poti afla cat costa consultatiile de neurochirurgie in municipiul Constanta.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Stefan Mindea
Clinica-Verificata
350 Ron
 • Pret Consultatie 350 Ron
 • Reputat medic neurochirurg
 • Educatie si formare in SUA
 • Aparatura si tehnologie de ultima generatie
 • Chirurgie ultra minim invaziva
 • Echipa medicala de exceptie
 • Recuperare postoperatorie rapida
 • Buna comunicare medic-pacient
Ovidius Hospital
275 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 275 Ron
 • Medici neurochirurgi cu experienta
 • Aparatura medicala de top
 • Numeroase investigatii imagistice
 • Oferta variata de servicii medicale
 • Tratamente minim invazive la nivelul coloanei
 • Personal atent si profesionist
 • Programari nerespectate
Medstar
270 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 270 Ron
 • Medici neurochirurgi cu experienta
 • Neurochirurgie in ambulatoriu si in regim de spitalizare
 • Personal amabil si primitor
 • Curatenie si atmosfera placuta
 • Servicii in contract cu CAS
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

3 clinici private cu servicii de neurochirurgie din Constanta

Cauti o clinica de neurochirurgie in Constanta? In cele ce urmeaza vei descoperi nu una, ci trei astfel de unitati medicale, la care sa te programezi pentru consultatii sau pentru o interventie de neurochirurgie.

1. Dr. Stefan Mindea

Dr. Stefan Mindea are o experienta indelungata in domeniul neurochirurgiei, fiind unul dintre cei mai buni specialisti din Romania in acest domeniu. Medicul s-a format in SUA, la Universitatea din Illinois si la Northwestern University Medical School, dovedind un interes sporit pentru chirurgia coloanei vertebrale si specializandu-se astfel in acest domeniu. Dupa absolvire, a fost recrutat la Centrul Medical al Universitatii Stanford, unde s-a remarcat in chirurgia spinala si in tratamentul tumorilor cerebrale si de coloana vertebrala. Medicul a facut cunoscuta tehnica ultra minim invaziva in SUA si a implementat-o si in Romania, mai exact la Constanta, unde alaturi de echipa sa vine in ajutorul pacientilor cu tratamente, tehnici chirurgicale si aparatura de ultima generatie, pentru tratarea: tumorilor, herniei de disc, osteoporozei si a altor afectiuni din domeniul neurologiei. Astfel, daca ai nevoie de serviciile unui neurochirurg in Constanta, fa tot posibilul sa ajungi la cabinetul acestui medic bine cotat.

Pretul unei consultatii de neurochirurgie este de 350 de lei, iar controlul are un tarif de 300 de lei.

In cazul in care vrei sa te programezi la o consultatie la dr. Mindea, il poti gasi la Clinica Pozimed din Constanta, iar pentru interventiile chirurgicale, doctorul este disponibil la Spitalul Heka din acelasi oras. Inainte de a merge la consultatie, poti trimite investigatia imagistica efectuata medicului, astfel incat sa afli dinainte care sunt pasii necesari de urmat. Pacientii care au fost tratati sau operati de dr. Mindea au cuvinte de lauda la adresa sa, catalogandu-l drept un doctor de exceptie, cu care se comunica deschis si care isi ofera ajutorul cu amabilitate si profesionalism.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Stefan Mindea
Vezi Pareri

2. Ovidius Clinical Hospital

La Ovidius Clinical Hospital (OCH) exista, de 10 ani, o sectie de neurochirurgie pentru pacienti de toate varstele. In acest spital sunt tratate minim invaziv afectiunile coloanei vertebrale, prin incizii minore, cu cicatrici mici si cu o perioada de recuperare mult mai redusa fata de interventiile clasice. OCH este primul spital multidisciplinar privat din zona de sud-est a Romaniei si totodata primul centru Siemens Healthineers din tara noastra.  In cadrul sectiei de neurochirurgie activeaza medici specialisti si primari cu experienta, care acopera tot spectrul patologiei chirurgicale la nivelul coloanei cerebrale: hernii de disc, afectiuni ale maduvei spinarii, malformatii congenitale, deformari ale coloanei vertebrale, tumori, stenoza spinala, fracturi. Cei doi medici efectueaza interventii chirurgicale minim invazive la nivelul coloanei vertebrale, iar serviciul de neurochirurgie este disponibil atat in ambulatoriu, cat si in regim de spitalizare continua.

Pretul consultatiei de neurochirurgie variaza in functie de medicul examinator, pornind de la 275 lei si putand sa ajunga pana la 500 de lei. Tariful controlului de specialitate variaza intre 150 de lei si 300 de lei.

Acest spital este considerat unul de elita, datorita echipei medicale profesioniste si echipamentelor de ultima generatie. In plus, pe langa serviciile de neurochirurgie si din multe alte specialitati, la dispozitia pacientilor se afla si servicii de radiologie si imagistica, de mare ajutor pentru diagnosticul si monitorizarea tratamentului in patologiile neurologice si in multe alte afectiuni. Pacientii sunt impresionati de complexitatea serviciilor din aceasta locatie, de profesionalismul medicilor si de curatenie, dar unii noteaza ca nu se respecta orele de programare.

3. Medstar

Si la Medstar din Constanta sunt disponibile servicii de neurochirurgie, mai exact, este vorba despre consultatii, la care te poti programa in cadrul policlinicii, dar si in regim de spitalizare, in spitalul Medstar, la sectia de chirurgie. Neurochirurgii de la Medstar sunt pregatiti sa trateze o gama vasta de afectiuni, printre care: tumori cerebrale, traumatisme ale creierului si afectiuni ale coloanei vertebrale, cum ar fi herniile de disc sau stenoza spinala.  Medstar se afla pe piata serviciilor medicale de doua decenii, timp in care si-a extins gama de servicii si a investit in aparatura medicala de exceptie.

Consultatia de neurochirurgie are un tarif incepand de la 270 de lei, iar controlul de specialitate este 160 de lei, indiferent de medicul examinator.

Medicii de la Medstar sunt apreciati pentru buna comunicare cu pacientii si pentru profesionalism. Alte lucruri pe care oamenii le-au remarcat aici si pe care le considera ca fiind in avantajul tuturor pacientilor ar fi: diversitatea serviciilor medicale, faptul ca se pot efectua analize si diverse investigatii imagistice, precum si echipamentele medicale performante. Sunt insa si nemultumiri legate de nerespectarea programarilor sau de faptul ca preturile pot fi mai mari ca in alte unitati medicale private din oras. 

Concluziile noastre

Serviciile de neurochirurgie din Constanta sunt puse la dispozitie si in unitati medicale private, clinici sau spitale. Unii dintre medicii neurochirurgi de aici sunt cunoscuti la nivel national si international pentru contributia lor in tratarea afectiunilor neurologice.

In Constanta poti opta pentru servicii ultra minim invazive sau minim invazive de neurochirurgie, gratie personalului medical bine pregatit si cu o experienta vasta in acest domeniu.