Meniu

Neurochirurgie Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Necesitatea de a merge la un cabinet de neurochirurgie din Oradea apare atat la persoanele diagnosticate cu afectiuni cronice, cat si in cazul unor probleme acute. Medicul neurochirurg ofera consultatii, dar poate solicita si analize de sange sau investigatii imagistice pentru a fi sigur de un anumit diagnostic. In cazul in care se impune o interventie chirurgicala, tot doctorul neurochirurg o poate efectua.

In Oradea exista si in mediul privat de sanatate posibilitatea de a beneficia de servicii de neurochirurgie:  consultatii, controale, interventii chirurgicale, recomandari de investigatii imagistice sau de analize de sange. Te invitam sa descoperi in continuare clinicile in care sunt puse la dispozitie astfel de servicii medicale care salveaza vieti.

Cat costa consultatia de neurochirurgie in Oradea?

Pretul unei consultatii de neurochirurgie de care vei beneficia in Oradea variaza in functie de mai multi factori. Tabelul de mai jos te poate ajuta sa-ti pregatesti un buget pentru un consult la medicul neurochirurg.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Spital Pelican
Clinica-Verificata
290 Ron
 • Pret Consultatie 290 Ron
 • Investigatii de neuroimagistica
 • Interventii clasice sau minim invazive de neurochirurgie
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici cu experienta
 • Personal amabil si profesionist
 • Conditii bune si moderne
 • Serviciu de urgente 24/7
 • Programari nerespectate
Ali Medical Center
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale pentru toate varstele
 • Medic neurochirurg cu experienta
 • Consultatii, controale si referate de neurochirurgie
 • Medici tineri si profesionisti
 • Personal amabil
 • Spatiu generos
 • Bun raport calitate-pret
Centrul Bioinvest
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medic neurochirurg cu experienta
 • Gama vasta de servicii medicale, pentru toate varstele
 • Laborator de analize medicale
 • Echipa medicala de exceptie
 • Servicii medicale decontate de CAS
 • Sistem informatizat modern
 • Nu se respecta orele de programare
Clinica Endodigest
265 Ron
 • Pret Consultatie 265 Ron
 • Consultatii si controale de neurochirurgie
 • Medici cu experienta
 • Servicii medicale in contract cu CAS
 • Curatenie si conditii moderne
 • Servicii pentru toate varstele
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor private cu servicii de neurochirurgie in Oradea

In Oradea sunt cateva clinici private care au in oferta de servicii neurochirurgia. Descopera aceste centre medicale si alege unde sa soliciti un consult de specialitate!

1. Spital Pelican

In cadrul Spitalului Pelican din Oradea exista un compartiment de neurochirurgie, dotat cu aparatura de ultima generatie, serviciile fiind disponibile atat in ambulatoriul de specialitate, cat si prin spitalizare continua. Pacientii pot beneficia aici de investigatie neuroimagistica (RMN, CT,) iar blocul operator este dotat cu aparatura la standarde europene. Patologiile abordate aici sunt variate: traumatologia cranio-cerebrala, traumatologia vertebro-medulara, tumori cerebrale si vertebro-medulare, malformatii congenitale cranio-cerebrale, patologia degenerativa spinala. Pentru tratarea acestor probleme, exista atat varianta tehnicilor chirurgicale clasice, cat si tehnica minim invaziva. Grupul Pelican este cel mai mare furnizor privat de servicii medicale integrate din Transilvania, oferind: o gama vasta de consultatii medicale in diverse specialitati, servicii de laborator si de imagistica, serviciu de ambulanta si servicii de urgenta 24/7.

Pretul unei consultatii initiale de neurochirurgie este de 290 de lei, iar tariful unui control la medicul neurochirurg este de 250 de lei. 

Conditiile foarte bune de cazare, de tratament si investigatiile realizate cu aparatura performanta sunt lucruri pe care pacientii le considera un plus al acestui spital privat pe piata serviciilor medicale din Oradea. De asemenea, aprecierile curg si la adresa medicilor de aici, care se remarca prin profesionalism, pregatire si experienta, precum si prin capacitatea de a comunica deschis cu pacientii. Exista insa si cateva nemultumiri, cum ar fi aceea ca nu se respecta programarile, iar intarzierile sunt de peste 30 de minute.

Vezi parerile pacientilor despre Spital Pelican
Vezi Pareri

2. Ali Medical Center

Exista un medic neurochirurg in Oradea si la Ali Medical Center. Specialistul ofera consultatii pentru pacientii care se confrunta cu simptome ale unor probleme ce pot afecta: creierul, maduva spinarii, nervii periferici sau sistemul nervos. Pe baza consultatiilor si a eventualelor investigatii solicitate, doctorul neurochirurg poate stabili un diagnostic si poate prescrie un plan de tratament personalizat. La Ali Medical Center sunt si alte specialitati medicale: pediatrie, dermato-venerologie, medicina interna, alergologie, gastroenterologie, urologie, obstetrica-ginecologie, chirurgie generala sau chirurgie plastica.

O consultatie de neurochirurgie costa aici 200 de lei. Daca revii la control pana intr-o luna de la consultatie vei achita 100 de lei.

Pacientii apreciaza in aceasta unitate medicala privata atat profesionalismul medicilor, cat si amabilitatea intregului personal. De asemenea, gama variata de servicii medicale, tarifele accesibile si curatenia sunt alte aspecte pentru care oamenii s-au declarat ca fiind incantati de experienta traita la Ali Medical Center. 

3. Centrul Bioinvest

Centrul Bioinvest din Oradea este o alta optiune atractiva pentru o consultatie de neurochirurgie. Un medic cu experienta in acest domeniu este disponibil pentru consultatii si controale, precum si pentru referate medicale pentru comisia de expertiza. Pe langa neurochirurgie, la Bioinvest Oradea mai sunt numeroase specialitati medicale, printre care: diabetologie, chirurgie vasculara, urologie, gastroenterologie, psihiatrie, medicina interna, ORL, pneumologie, reumatologie. Unele dintre acestea, alaturi de serviciul de analize medicale, sunt in contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Bihor, adica pot fi decontate partial sau total.  

Pretul unei consultatii initiale de neurochirurgie este de 250 de lei, iar pentru un control, in termen de 7-10 zile de la consultatie, tariful este de 200 de lei. 

Cu un sistem informatizat actual si modern, cu posibilitatea de a fi efectuate aici analize de laborator si cu numeroase alte servicii medicale, aceasta clinica este una populara si apreciata in randul pacientilor din localitate. Un alt plus important ar fi ca anumite servicii sunt decontate de CAS (dermatologie, endocrinologie, ORL, pediatrie, oftalmologie, diabetologie). In ceea ce priveste nemultumirile manifestate de pacienti, una dintre ele ar fi faptul ca nu se respecta programarile.

4. Policlinica Endodigest

Exista posibilitatea sa te programezi la o consultatie de neurochirurgie si in policlinica Endodigest din Oradea, care a fost integrata in reteaua medicala „Regina Maria”. Aici te va intampina un neurochirurg cu experienta, care ofera servicii precum: consultatii, controale, intocmire document medical pentru scopuri administrative, adica: adeverinte, referate, certificate. Policlinica Endodigest a inclus in portofoliul de servicii numeroase specialitati medicale, pe langa neurochirurgie: diabetologie, cardiologie, gastroenterologie, dermatologie, endocrinologie, urologie. Unele dintre servicii sunt decontate, prin contractul cu CAS, pentru pacientii asigurati.

Un consult la neurochirurgie are un cost de 265 de lei, iar controlul la acelasi medic costa 210 lei. 

Varietatea serviciilor medicale si posibilitatea de a beneficia de unele dintre ele in regim decontat reprezinta beneficii importante oferite de aceasta policlinica privata din Oradea. Curatenia, atmosfera placuta si aparatura performanta sunt alte avantaje enumerate de pacientii care au efectuat cel putin o vizita aici. Exista insa si o nemultumire principala, si anume ca tarifele sunt mai mari decat in alte centre medicale din oras. 

Concluziile noastre

Pot avea nevoie de o consultatie de neurochirurgie in Oradea pacientii cu: traumatisme craniene, afectiuni ale coloanei vertebrale, tumori cerebrale sau spinale, accidente vasculare cerebrale, anevrism cerebral, epilepsie, malformatii congenitale sau infectii ale sistemului nervos central.

In centrele medicale din Oradea, prezentate in acest articol, se realizeaza, in cea mai mare parte, consultatii si controale de neurochirurgie, iar intr-una dintre ele se efectueaza interventii clasice sau minim invazive de neurochirurgie.