Meniu

Neurochirurgie Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti un cabinet de neurochirurgie in Pitesti si nu stii unde sa mergi pentru a obtine o consultatie in vederea unei viitoare interventii chirurgicale. In articolul de fata vei gasi un ghid util, cu ajutorul caruia te poti orienta pe piata de servicii medicale private din oras.

Citeste textul pana la capat si vei afla catre ce clinici ai putea sa te adresezi pentru un cabinet de neurochirurg in Pitesti, care sunt conditiile in care isi desfasoara activitatea si ce trebuie sa faci pentru a-i accesa serviciile.

Cat costa o consultatie de neurochirurgie in Pitesti?

Inainte de a merge la o consultatie de neurochirurgie in Pitesti, te intereseaza pretul serviciului, pentru a te putea pregati din timp din punct de vedere financiar. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor spre care ar trebui sa te indrepti, precum si tarifele practicate de fiecare dintre ele pentru consultatii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Forte Vita
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Clinica moderna
 • Servicii de calitate
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil
 • Tratamente eficiente
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
Centrul Natisan
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii la superlativ
 • Medici de nota 10
 • Aparatura performanta
 • Tratamente cu rezultate bune
 • Timp mare de asteptare
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Muntenia Hospital
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Curatenie ireprosabila
 • Act medical superior
 • Echipamente moderne
 • Medici bine pregatiti
 • Programari nerespectate
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
MedLife Solomed
255 Ron
 • Pret Consultatie 255 Ron
 • Clinica moderna
 • Act medical de calitate
 • Echipamente de ultima generatie
 • Diversitate de servicii
 • Timp de asteptare mare
Delmedical
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Gama larga de servicii
 • Dotari moderne
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti
 • Tratamente eficiente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici cu servicii de neurochirurgie in Pitesti

Cand este vorba despre sanatatea ta, iti doresti, desigur, cele mai bune servicii si vrei sa te asiguri ca faci o alegere buna si in ceea ce priveste o consultatie de neurochirurgie in Pitesti. Pentru aceasta, ai nevoie de informatii suplimentare despre standardele de lucru ale clinicilor din clasament, despre competentele neurochirurgilor si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi toate detaliile care te intereseaza. 

1. Clinica Forte Vita

Clinica Forte Vita continua experienta celor 25 de ani a lantului de farmacii Forte Vita si pune la dispozitia pacientilor din Pitesti un centru medical complex, consultatii si investigatii in 35 de specialitati, printre care alergologie, cardiologie, chirurgie generala, neurochirurgie, neurologie, neurologie pediatrica, obstretica-ginecologie, ortopedie, psihiatrie, reumatologie si recuperare medicala. La cabinetul de neurochirurgie vei gasi doi medici bine pregatiti, un profesor universitar doctor si un medic specialist neurochirurg. Vei putea accesa aici consultatie, control si interpretarea unor investigatii precum CT, RMN sau biopsie.

Pretul consultatie de neurochirurgie este de 250 de lei. Pentru un control vei achita 200 de lei.

Forte Vita este considerata o clinica moderna, cu servicii de calitate, aparatura de ultima generatie, medici profesionisti, personal amabil si tratamente eficiente. Unii pacienti acuza o lipsa de punctualitate in onorarea programarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Forte Vita
Vezi Pareri

2. Centrul Natisan

Centrul Natisan din Pitesti asigura pacientilor servicii in ambulatoriu si spitalizare de zi in urmatoarele specializari: alergologie, neurologie, neurochirurgie, diabet si boli de nutritie, endocrinologie, cardiologie, recuperare medicala, gastroenterologie, ortopedie si traumatologie, ortopedie pediatrica, urologie, chirurgie generala, medicina interna si ORL. La cabinetul de neurochirurgie vei putea conta pe pregatirea unui medic primar neurochirurg cu experienta. Clinica, infiintata in anul 2000, initial cabinet de medic de familie, a evoluat catre centrul medical multidisciplinar din prezent, partener in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, in care se pot solicita consultatii si investigatii atat cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist, cat si contra-cost.

Tariful pentru o consultatie de neurochirurgie este 250 de lei, in timp ce pentru control va trebui sa platesti 200 de lei.

Clinica se remarca prin servicii la superlativ, medici de nota 10, aparatura performanta pentru investigatii si tratamente cu rezultate bune. Pe de alta parte, multi pacienti reclama timpul mare de asteptare din cauza programarii mai multor persoane la aceeasi ora si un comportament dezinteresat al personalului de la receptie.

3. Nord Muntenia Hospital

Muntenia Hospital, preluat recent de Nord – Grupul Medical Provita, este o unitate medicala cu peste 13 ani de experienta in Pitesti, timp in care s-a impus ca un centru medical complet, cu servicii in ambulatoriu, spitalizare de zi si spitalizare continua in peste 20 de specialitati, printre care chirurgie plastica, estetica si reconstructiva, cardiologie, endocrinologie, ginecologie, neurochirurgie, chirurgie generala, gastroenterologie, medicina interna si urologie. Spitalul dispune de echipamente moderne si performante de imagistica medicala, un bloc operator cu 2 sali de interventii chirurgicale, complet echipate, si 2 sali pentru interventii chirurgicale minore, rezerve pentru pacienti in conditii hoteliere si aparatura chirurgicala moderna. La neurochirurgie vei gasi un neurochirurg cu experienta si un portofoliu alcatuit din peste 3500 de interventii pentru hernii discale lombare, stenoze de canal medular, hematoame intracraniene posttraumatice si spontane, plagi cranio-cerebrale si tumori cerebrale.

Consultatia de neurochirurgie are pretul de 250 de lei. Pentru control vei plati 165 de lei.

Nord Muntenia Hospital este apreciat ca fiind cel mai profesionist spital din Arges, cu servicii de calitate, curatenie ireprosabila si un act medical superior, desfasurat cu echipamente moderne si medici bine pregatiti. Ca aspecte mai putin placute sunt amintite de pacienti slaba gestionare a programarilor si un comportament lipsit de amabilitate al personalului de la receptie.

4. MedLife Solomed

Clinica Solomed a fost infiintata in Pitesti in anul 1992, iar din 2018 face parte din MedLife, cea mai mare retea privata de clinici si spitale private din Romania, in cadrul careia ofera servicii clinice in peste 20 de specialitati, printre care si neurochirurgie, imagistica medicala performanta, analize de laborator si medicina muncii. Pentru neurochirurgie te vei adresa Centrului Solomed Gavana, unde vei gasi trei neurochirurgi dedicati profesiei, doi medici primari si un medic specialist. Clinicile Solomed functioneaza in 10 locatii in judetul Arges, in Pitesti, Mioveni, Topoloveni si Slobozia.

Consultatia de neurochirurgie are un tarif de 255 de lei, iar controlul te va costa 145 de lei.

MedLife Solomed Pitesti este apreciata drept o clinica moderna, cu un act medical de calitate, echipamente de ultima generatie si diversitate de servicii. Multe persoane spun insa ca timpul de asteptare depaseste cu mult ora programata, iar personalul de la receptie nu ofera pacientilor informatiile necesare.

5. Delmedical

Clinicile Delmedical din Bucuresti si Pitesti pun la dispozitia pacientilor investigatii de radiologie si imagistica, analize de laborator (in parteneriat cu Synevo), medicina de familie, precum si o gama larga de consultatii in medicina interna, cardiologie, obstretica-ginecologie, gastroenterologie, diabet si boli de nutritie, neurochirurgie, psihiatrie si altele. Centrele medicale sunt deservite de o echipa tanara si entuziasta de medici profesionisti, cadre universitare si doctori cu stagii de pregatire in strainatate. La neurochirurgie vei gasi la Pitesti un medic dedicat, care  efectueaza consult de specialitate si pregatirea pentru urmatoarele interventii: tratamentul intregului spectru al traumatologiei craniene, tratamentul microchirurgical al tumorilor maligne si benigne, tratamentul microchirurgical al patologiei degenerative al coloanei vertebrale si tratamentul microchirurgical al nervilor periferici.

Pentru o consultatie de neurochirurgie vei plati aici 250 de lei. Controlul te va costa 200 de lei.

Clinica este bine primita de pacientii din Pitesti, pentru dotarile moderne, actul medical de calitate, paleta larga de servicii, profesionalismul medicilor si eficienta tratamentelor prescrise sau efectuate aici.

Concluzii

Specialitatea neurochirurgie in Pitesti este bine reprezentata prin clinici private de top, dotate cu aparatura de ultima generatie si deservite de medici profesionisti, cu experienta. Neurochirurgii care activeaza in municipiul resedinta a judetului Arges se remarca prin abordarea empatica a pacientilor si varietatea de interventii chirurgicale clasice si minim invazive din portofoliu.

Cu ajutorul informatiilor din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit si in functie de nevoile tale de sanatate, vei putea alege in cunostinta de cauza cea mai buna clinica spre care sa te indrepti pentru servicii de neurochirurgie la standarde inalte.