Meniu

Neurologie Alba Iulia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Migrenele, problemele de echilibru, disfunctiile circulatorii si locomotorii pot fi rezultatul unor afectiuni neurologice, pentru a caror diagnosticare si tratament ai nevoie de expertiza medicala specializata, la un cabinet de neurologie din Alba Iulia. Pentru ca nu este usor sa te orientezi pe o piata de sanatate vasta precum cea din orasul tau, acest articol te va ajuta sa identifici cele mai bune servicii in domeniu.

La finalul lecturii vei sti unde sa mergi pentru cei mai competenti medici neurologi din Alba Iulia si care sunt conditiile in care poti accesa o consultatie si investigatiile necesare.

Cat costa o consultatie la neurologie in Alba Iulia?

Una dintre conditiile de accesare a unei consultatii de neurologie in Alba Iulia este achitarea pretului aferent sau, dupa caz, prezentarea cu biletul de trimitere de la medicul de familie. In tabelul de mai jos vei gasi denumirile clinicilor cu servicii specializate din oras, precum si tarifele percepute pentru consultatii, de fiecare dintre ele.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Balneomed
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal bine pregatit
 • Tehnica medicala moderna
 • Profesionalism si amabilitate
 • Curatenie exemplara
 • Ambianta placuta
Centrul Dr. Cibu
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Prestatii de calitate
 • Servicii integrate
 • Medici profesionisti
 • Aparatura performanta
 • Tratamente eficiente
Dr. Ovidiu Ghervan
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de buna calitate
 • Medic profesionist
 • Experienta clinica vasta
 • Echipamente moderne
 • Rabdare si amabilitate in timpul consultatiilor
Terra Aster
230 Ron
 • Pret Consultatie 230 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si dedicati meseriei
 • Dotari moderne
 • Personal amabil si empatic
 • Investigatii concludente
 • Timp mare de asteptare
Clinimed
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Oferta diversa in multiple specializari medicale
 • Medici profesionisti
 • Timp de asteptare mare
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 cele mai bune clinici cu servicii de neurologie din Alba Iulia

Cand te decizi ca este timpul sa mergi la medic pentru afectiunile de care suferi, te interesezi, desigur, de cele mai bune servicii pe care le poti gasi in proximitatea ta, in acest caz de cele ale cabinetelor de neurologie din Alba Iulia. Informatiile din sectiunea urmatoare a articolului te vor ajuta sa te decizi catre care dintre clinicile din clasament sa te indrepti pentru problema ta de sanatate. Vei afla aici despre calitatea prestatiilor, pregatirea si experienta neurologilor, dotarile cu echipamente de care dispun clinicile si opiniile pacientilor care au beneficiat aici de diagnostic si tratamente.

1. Balneomed 

La cabinetul de neurologie de la Clinica Balneomed din Alba Iulia, neurologii colaboreaza cu neurochirurgi, neuroradiologi, psihiatri si terapeuti fizici, pentru a asigura o abordare integrata a diagnosticarii si tratamentului afectiunilor neurologice. Vei gasi aici solutii medicale pentru tulburari cerebrovasculare, epilepsie, cefalee si migrena, boli neurodegenerative, scheroza multipla si neuropatii periferice. Te vei adresa unuia dintre cei doi medici bine pregatiti: dr. Doru Tomescu, medic specialist in neurologie, si dr. Raluca Jid, medic specialist neurolog in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate. Balneomed un centru medical modern, echipat cu tehnologie de ultima generatie, in care pacientii din judetul Alba au acces la servicii de recuperare medicala si medicina fizica, cardiologie, neurologie, gastroenterologie, dermatologie, endocrinologie, reumatologie, ortopedie, neurochirurgie si ecografie.

O consultatie contra-cost la neurologie are pretul de 250 de lei.

Pacientii sunt in general multumiti de interactiunea cu aceasta clinica, declarand ca au gasit aici servicii de calitate, personal medical bine pregatit, tehnica medicala moderna, curatenie exemplara, ambianta placuta, amabilitate si profesionalism. Sunt si pacienti care spun ca personalul de la receptie raspunde greu la telefon.

Vezi parerile pacientilor despre Balneomed 
Vezi Pareri

2. Centrul Dr. Cibu

Centrul Medical Chirurgical Dr. Cibu ofera pacientilor din Alba Iulia spitalizare si consultatii si tratamente in ambulatoriu, in urologie, chirurgie plastica si reparatorie, ORL, obstetrica-ginecologie, chirurgie generala, endocrinologie, pneumologie, neurologie, dermatovenerologie, laborator de analize medicale. La cabinetul de neurologie din clinica poti conta pe experienta a doi medici apreciati: dr. Diana Sbera, medic primar neurolog, si dr. Adrian Marin Oancea, medic primar neurologie. Poti solicita aici consultatii, controale, fise medicale pentru conducatorii auto, pentru port-arma si pentru angajare.

Tariful pentru o consultatie la neurolog in Alba Iulia in acest centru este de 300 de lei.

Pacientii clinicii isi exprima multumirea pentru multe aspecte din activitatea clinicii. Printre punctele forte acestia mentioneaza calitatea prestatiilor, serviciile integrate, profesionalismul medicilor, aparatura performanta si tratamentele eficiente. Unele persoane considera ca preturile practicate sunt ridicate.

3. Dr. Ovidiu Ghervan

Cabinetul privat de neurologie Dr. Ovidiu Gherman este destinatia potrivita pentru pacientii din Alba Iulia care sufera de tulburari neurologice. Dr. Ovidiu Gherman, medic primar neurolog, ofera consultatii de neurologie, investigatii de neurofiziologie clinica – electromiografie, electroencefalografie, si ultrasonografie Doppler cerebrala – eco-Doppler carotidian si eco-Doppler transcranian.  

Pretul unei consultatii la acest medic neurolog din Alba Iulia este de 250 de lei.

Pacientii au o parere buna despre serviciile acestui cabinet, pe care le considera de buna calitate. Despre medic se apreciaza ca este un profesionist cu experienta. Alte aspecte remarcate de pacienti sunt echipamentele moderne pentru investigatii si explorari si rabdarea si amabilitatea cu care au fost examinati si cu care li s-au oferit informatii despre diagnostic.

4. Terra Aster

La cabinetul de neurologie de la Clinica Terra Aster din Alba Iulia activeaza doi medici bine pregatiti, pe care poti conta pentru consultatii, investigatii, diagnostic si tratament in acest domeniu al medicinei. Iti poti inregistra o programare la dr. Maria Carmen Iancu, medic primar neurolog, sau la dr. Maria Gabriela Vladoiu, medic specialist neurolog. Terra Aster este un centru medical prezent de peste 20 de ani pe piata medicala privata din Alba Iulia, cu servicii integrate de sanatate, investigatii paraclinice si 20 de specializari, medicina muncii si psihologie. 

O consultatie la neurologie te va costa aici 230 de lei.

Pacientii sunt multumiti de interactiunea cu Centrul Medical Terra Aster si declara ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt profesionisti si dedicati meseriei, ca dotarile sunt moderne, personalul este amabil si empatic, iar investigatiile sunt concludente. Ca aspect care ar putea fi imbunatatit, persoanele care si-au exprimat parerea in mediul online semnaleaza timpul de asteptare mare, chiar cu programare.

5. Clinimed

O consultatie de neurologie se poate accesa in unul dintre cele doua puncte de lucru ale Centrului Clinimed din Alba Iulia, la Clinimed Bucovinei sau la Clinimed Centru. Te vei adresa catre dr. Doru Flaviu Tomesc, medic specialist neurolog, sau dr. Mircea Valentin Rusu, medic specialist in neurologie. Serviciile cabinetului includ consultatii, controale si referat medical. Centrul medical Clinimed pune la dispozitia pacientilor analize de laborator, consultatii, diagnostic si tratament in peste 20 de ramuri medicale, investigatii paraclinice si servicii de medicina muncii.

Vei plati in acest centru medical 250 de lei pentru o consultatie de neurologie.

Parerile pacientilor fata de activitatea centrului medical sunt diferite, in functie de cabinetul caruia s-au adresat. Pe de o parte, se mentioneaza servicii de calitate, diversitatea acestora si profesionalismul medicilor, iar, pe de alta parte, sunt amintite aspecte nefavorabile clinicii, precum gestionarea deficitara a programarilor care inseamna timp de asteptare mare pana la intrarea in cabinetul medicului si faptul ca personalul de la receptie raspunde greu la telefon.

Concluzii

Pentru consultatii, investigatii si tratamente de neurologie in Alba Iulia te poti adresa unor clinici de top din oras, dotate cu aparatura de ultima generatie si deservite de medici profesionisti, cu experienta. Vei putea accesa aici metode moderne de diagnosticare, explorari de neurofiziologie clinica, ecografii Doppler, referate medicale si terapii adecvate. Pacientii care sufera de afectiuni neurologice au atat posibilitatea obtinerii de consultatii in regim privat, contra-cost, cat si de consultatii de specialitate gratuite, prin Casa de Asigurari de Sanatate a judetului Alba.