Meniu

Neurologie Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Multi pacienti se intreaba cum decurge o consultatie de neurologie in Arad, avand teama ca unele dintre etapele desfasurate ar putea sa fie mult prea dificile sau incomode pentru ei. Din fericire, o consultatie de neurologie decurge la fel ca orice alta consultatie medicala. Aceasta debuteaza cu anamneza, o discutie intre medicul neurolog si pacient din care medicul intentioneaza sa afle care sunt simptomele experimentate, dar si daca exista antecedente de boli neurologice in familie, pentru a stabili daca pacientul are predispozitii genetice. De asemenea, solicita informatii despre medicatia actuala, dar si despre stilul de viata. In cazul in care doctorul nu reuseste sa ajunga la o concluzie clara, acesta ii va recomanda pacientului sa efectueze o serie de investigatii, cum ar fi electromiografiile sau electroencefalograma, prin intermediul carora poate stabili un diagnostic corect. Vestea buna este ca nimic din etapele unei consultatii sau din efectuarea investigatiilor nu este dureros. 

Daca si tu locuiesti in Arad si te afli in conjunctura in care vrei sa mergi la o consultatie de specialitate la un neurolog, te incurajam sa citesti in continuare pentru a descoperi care sunt clinicile pe care ti le vom recomanda. Fiind vorba de probleme de sanatate delicate, cel mai bine ar fi sa nu amani vizita la medic si sa afli din timp daca suferi de patologii din acest spectru medical.

Care este pretul aplicat pentru o consultatie de neurologie in Arad? 

Avand in vedere ca este o consultatie importanta si decisiva pentru sanatatea ta, pretul aplicat pentru acest serviciu medical la un medic neurolog din Arad poate sa difere de la unitate medicala la alta. In principiu, factorul care influenteaza pretul este nivelul de pregatire a medicilor. Pentru a nu exista niciun dubiu, iti vom prezenta in continuare un tabel cu toate tarifele practicate in orasul tau: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Rubio
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Servicii de o calitate superioara
 • Echipamente moderne
 • Diagnosticare ireprosabila
 • Tratament individualizat
 • Amabilitate
 • Infrastructura pentru persoane cu dizabilitati
 • Atmosfera primitoare
Mediqa
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Personal medical exceptional
 • Implicare si empatie
 • Buna pregatire
 • Rezultate excelente
 • Echipamente performante
 • Diagnosticare corecta
 • Solutii personalizate
Policlinica AS
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Profesionalism si amabilitate
 • Buna pregatire si empatie
 • Servicii de incredere
 • Aparaturi moderne
 • Diagnosticare ireprosabila
 • Solutii personalizate
 • Programari nerespectate
Clinica Infomedica
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Experienta placuta
 • Aparaturi moderne si performante
 • Diagnostic corect
 • Rezultate exceptionale
 • Atmosfera primitoare
 • Nerespectarea programarilor
Laser System
280 Ron
 • Pret Consultatie 280 Ron
 • Devotament si implicare
 • Empatie si profesionalism
 • Aparaturi moderne
 • Diagnosticare precisa
 • Solutii personalizate
 • Nerespectarea orelor de programare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top cinci clinici specializate in neurologie in Arad 

Stim cat de important este pentru tine sa ai parte de un ajutor de specialitate, mai ales ca vine vorba de un domeniu medical atat de delicat, cum este neurologia. In Arad, exista cinci clinici cu aceasta specialitate, care asigura servicii de inalta calitate si care sunt echipate cu aparaturile medicale necesare. Daca vrei sa afli despre ce este vorba, parcurge articolul pana la final si descopera cat de multumiti sunt ceilalti pacienti care au optat pentru serviciile cabinetelor de mai jos:

1. Centrul Rubio

Centrul Rubio promoveaza ideea unui Arad mai sanatos, asigurand pacientilor servicii medicale cat mai diverse, printre care se numara si cele de neurologie. Daca optezi pentru aceasta varianta, vei face cunostinta cu dr. Sanda Deme, medic primar, doctor in stiinte medicale, conferentiar universitar doctor la Universitatea de Vest „Vasile Goldis” din Arad, Facultatea de Medicina. Aceasta a absolvit Facultatea de Medicina Generala „Victor Babes” Timisoara, si a urmat studiile postuniversitare (doctoratul) in cadrul aceleiasi facultati. Aceasta este pasionata si de poezie, publicand cateva creatii literare. Printre patologiile pe care le trateaza se numara si: epilepsia, scleroza multipla, migrene, accidente vasculare cerebrale etc. Avand la dispozitie toate aparaturile si echipamentele necesare, doamna doctor are competenta de a efectua un act medical ireprosabil. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 300 lei. 

Centrul medical din Arad se afla in topul alegerilor pacientilor, datorita faptului ca serviciile medicale puse in aplicare sunt de o calitate superioara. Multumita aparaturilor si echipamentelor moderne care se afla in dotarile clinicii, diagnosticarea pacientilor decurge ireprosabil, iar planul de tratament elaborat este unul individualizat in functie de necesitatile fiecaruia in parte. Personalul de dovada de amabilitate, clinica dispune de infrastructura pentru persoane cu dizabilitati, iar atmosfera este primitoare. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Rubio
Vezi Pareri

2. Mediqa

Mediqa este o clinica privata din Arad, infiintata in anul 2012 cu specific multidisciplinar, in cadrul careia pacientii pot opta si pentru servicii de neurologie. In acest departament isi desfasoara activitatea urmatorii medici: dr. Mihaela Birda, medic specialist si dr. Eliza Cetean, medic specialist in medicina interna si neurologie, competenta in ecografie generala. Fiind o clinica de renume din oras, aceasta are la dispozitie unele dintre cele mai performante si moderne aparaturi, prin intermediul carora medicii pot efectua investigatii precise si pot stabili un diagnostic corect. In seria de atributii a doctorilor intra desfasurarea investigatiilor, consultatiile de specialitate, stabilirea unui plan eficient de tratament si eliberarea retetelor medicale in cazul tratamentelor medicamentoase. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 220 lei. 

Personalul medical este exceptional, implicat, empatic si bine pregatit in domeniu. Rezultatele obtinute in cadrul actului medical sunt excelente, dovada stand in recenziile pozitive postate in mediul online, prin intermediul carora pacientii isi declara multumirea. Pentru ca medicii au la dispozitie echipamente performante, diagnosticarea este intotdeauna corecta, ceea ce contribuie semnificativ la elaborarea unor solutii personalizate. De asemenea, atmosfera este una primitoare.

3. Policlinica AS

Policlinica AS este o unitate medicala multidisciplinara din Arad catre care pacientii si indreapta atentia daca vor sa beneficieze de servicii de neurologie la o calitate superioara. In cadrul acestui departament vei face cunostinta cu dr. Carmen Gabor, medic specialist si dr. Eduard Stanulescu, medic specialist, amandoi avand o buna pregatire in domeniu in tratarea si diagnosticarea corecta a tuturor pacientilor. Avand un cabinet bine pregatit, dotat cu echipamente moderne, consultatiile de specialitate decurg ireprosabil. Medicii au o experienta vasta in domeniu, fiind pregatiti in universitati de prestigiu si in unitati spitalicesti de nume. Principalul scop al lor consta in gasirea unor solutii personalizate pentru fiecare pacient in parte. Din fericire, policlinica se afla in relatii contractuale cu CAS, astfel incat pacientii asigurati medical sa poata beneficia de consultatii gratuite. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 220 lei, pentru pacientii care nu se prezinta cu biletul de trimitere de la medicul de familie. 

A treia clinica din Arad are peste o suta de recenzii publicate in mediul online, majoritatea dintre acestea fiind pozitive. Profesionalismul, amabilitatea, buna pregatire si empatia de care cadrele medicale dau dovada sunt doar cateva dintre motivele pentru care pacientii opteaza pentru serviciile acestei policlinici. Unitatea medicala este echipata cu aparaturi moderne, contribuind la o diagnosticarea corecta, medicii venind intotdeauna cu solutii personalizate in functie de afectiunile pe care pacientii le experimenteaza. Cu toate acestea, personalul de la biroul de informatii nu este suficient de implicat. 

4. Clinica Infomedica

O alta unitate medicala pe care vrem sa ti-o prezentam si care este exact ce ai nevoie, daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de neurologie este clinica Infomedica din Arad. Clinica a fost infiintata in anul 2001 pentru a oferi aradenilor si nu numai servicii medicale de inalta calitate in diverse cabinete de specialitate. Dr. Alina Iancu este medic specialist in neurologie, care are cunostinte si de acupunctura. In competenta sa intra desfasurarea urmatoarelor servicii: consultatie de specialitate, consultatie de control, referat medical, diagnosticare corecta, interpretarea precisa a rezultatelor analizelor si investigatiilor neurologice, aplicarea unui plan de tratament adecvat pentru fiecare pacient in parte. Din fericire, pacientii asigurati au posibilitatea de a opta pentru consultatii gratuite, datorita faptului ca doamna doctor se afla in relatii contractuale cu CAS. 

Pretul pentru consultatie de neurologie este de 150 lei. 

Majoritatea pacientilor s-au bucurat de o experienta placuta in cadrul clinicii, acestia fiind intampinati de un personal medical bine pregatit. Clinica este ingrijita si echipata cu aparaturi moderne si performante, astfel incat fiecare persoana sa aiba posibilitatea de a beneficia de un diagnostic corect, dar si de un plan de tratament pe masura. Rezultatele obtinute sunt exceptionale, iar atmosfera primitoare atat pentru adulti, cat si pentru copii. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data, din cauza numarului ridicat de solicitari.

5. Policlinica Laser System

Ultima, dar nu cea din urma clinica pe care vrem sa ti-o prezentam este policlinica Laser System din Arad, in cadrul careia poti opta pentru servicii de neurologie la standarde ridicate. Unitatea a fost infiintata in anul 2001, inca de la inceput investindu-se in tehnologii moderne, astfel incat pacientii sa beneficieze de servicii de inalta calitate. Dezvoltata initial ca un laborator de analize medicale, certificat RENAR, a devenit ulterior o clinica in cadrul careia sunt inglobate numeroase specialitati. In cadrul departamentului de neurologie isi desfasoara activitatea dr. Marinela Morar, medic primar, care are competenta de a diagnostica in mod corect pacientii, dar si de a le gasi solutii personalizate in functie de problemele cu care se confrunta. Printre serviciile pe care doamna doctor le asigura merita mentionate si: teste neurologice, consult clinic, interpretarea rezultatelor investigatiilor imagistice (RMN, CT), dispensarizarea si monitorizarea bolilor neurologice. Din fericire, pacientii pot opta si pentru consultatii gratuite, gratie relatiei de colaborare intre clinica si CAS. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 280 lei, in cazul pacientilor neasigurati. 

Centrul de diagnostic din Arad a primit o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor, acestia mentionand de devotamentul, implicarea, empatia si profesionalismul de care medicii dau dovada. Pentru ca este vorba despre o clinica echipata cu aparaturi moderne, diagnosticarea este intotdeauna precisa, aceasta fiind urmata de solutii personalizate pentru fiecare pacient in parte. Cu toate acestea, au fost sesizate intarzieri la consultatii. 

Concluzii

Principala dovada a faptului ca vrei sa ai grija de sanatatea ta consta in respectarea tuturor programarilor pentru consultatiile si investigatiile neurologice. In Arad, din fericire, ai la dispozitie o multime de institutii medicale catre care iti poti indrepta atentia si unde vei fi tratat cu amabilitate si profesionalism. Pentru a-ti scuti munca de a cauta mai multe informatii, ti-am pregatit in topul de mai sus tot ce trebuie sa stii despre fiecare clinica de neurologie in parte.