Meniu

Neurologie Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stiai ca durerile cronice, senzatia de ameteala si slabiciunea din corp pot fi rezultatul unor afectiuni neurologice, situatie in care iti recomandam sa iti faci programare pentru o consultatie de neurologie in Baia Mare? Aceasta este singura modalitate prin care poti afla direct de la un expert daca simptomele pe care le-ai experimentat in ultima vreme au legatura sau nu cu potentiale afectiuni neurologice. Pentru inceput, cel mai bine ar fi sa ii comunici medicului de familie simptomele experimentate, iar acesta te va indruma catre efectuarea anumitor analize sau direct catre cabinetul de neurologie, mai ales daca in familia ta mai exista cazuri de persoane care s-au confruntat cu astfel de probleme. Fii atent, de asemenea, la cum starea ti se modifica in timp. De exemplu, daca ai observat ca simptomele se agraveaza de la o zi la alta si incep sa aiba un impact negativ asupra activitatilor pe care le desfasori in fiecare zi, nu mai sta pe ganduri si cere un ajutor medical de specialitate. 

Partea buna este ca in Baia Mare exista o multime de unitati medicale catre care iti poti indrepta atentia si unde vei primi ingrijirile medicale necesare. Citeste mai departe si afla care sunt aceste clinici, dar si cat de pregatiti sunt medicii la care poti apela.

Cat costa o consultatie de neurologie in Baia Mare?

Pretul pentru o consultatie de neurologie in Baia Mare difera de la o unitate medicala la alta, mai ales in functie de gradul de pregatire a medicilor. Daca apelezi la un medic primar, este posibil ca pretul consultatiei sa fie usor mai ridicat in comparatie cu pretul unui medic specialist. Afla din randurile de mai jos care sunt tarifele concrete puse in practica, dar si care sunt clinicile din orasul tau spre care iti poti indrepta atentia:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
P. Sf. Maria
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Servicii calitative
 • Medic primar in neurologie
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Rezultate exceptionale
 • Atmosfera primitoare
 • Mediu steril si sigur
Policlinica Sf. Ioan
220 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 220 Ron
 • Servicii de calitate
 • Aparaturi performante
 • Diagnosticare corecta
 • Plan de tratament individualizat
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
 • Nerespectarea orei programarilor
Euromedica Hospital
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Interactiune medic-pacient benefica
 • Act medical ireprosabil
 • Rezultate exceptionale
 • Tratament individualizat
 • Atmosfera primitoare
 • Nerespectarea programarilor
Fortis Center
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Aparaturi performante
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament individualizat
 • Rezultate ireprosabile
 • Medici profesionisti
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Starclinic
280 Ron
 • Pret Consultatie 280 Ron
 • Experienta placuta
 • Servicii calitative
 • Profesionalism
 • Empatie si intelegere
 • Echipamente moderne
 • Investigatii precise
 • Curatenie impecabila
 • Clinica moderna
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in neurologie in Baia Mare

Durerile de cap au devenit din ce in ce mai constante in ultima vreme, iar acest lucru te nelinisteste si ai luat hotararea de a apela la ajutorul unui medic neurolog din Baia Mare? Atunci cele cinci variante pe care ti le-am prezentat in continuarea articolului sunt exact ce ai nevoie pentru a beneficia de un ajutor de specialitate din partea unor medici profesionisti. Stim cat de important este sa ai parte de ingrijiri medicale de calitate, asa ca in cele ce urmeaza ti-am prezentat doar clinici care au primit recenzii pozitive din partea pacientilor:

1. Policlinica Sfanta Maria

Policlinica Sfanta Maria este o unitate medicala cu specific multidisciplinar din Baia Mare, unde poti merge cu incredere daca vrei sa beneficii de o consultatie de neurologie. Departamentul este reprezentat de dr. Adina Trif, medic primar, cu o buna pregatire in domeniu, care are competenta de a asigura un diagnostic corect, dar si un tratament corespunzator in functie de necesitatile medicale ale fiecarui pacient in parte. Doamna doctor este competenta in efectuarea ecografiei vasculare cerebrale Doppler si electroencefalografiei, doua investigatii eficiente prin intermediul carora poate afla concret care este afectiunea de care pacientul sufera. Din fericire, unitatea medicala este echipata cu unele dintre cele mai performante aparaturi, caz in care actul medical desfasurat este unul ireprosabil. Printre afectiunile pe care medicul are competenta de a le trata si numara si: dementa, boala Parkinson, scleroza multipla, boli cerebrovasculare etc. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 300 lei. 

Clinica a primit o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor, datorita faptului ca serviciile puse in aplicare sunt de o calitate superioara. Departamentul de neurologie dispune de un medic primar, care are acces la echipamente si aparaturi de ultima generatie, prin intermediul carora rezultatele obtinute sunt intotdeauna exceptionale. Atmosfera este una prietenoasa atat pentru adulti, cat si pentru copii, clinica reprezentand un mediu steril si sigur pentru fiecare pacient in parte. 

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica Sfanta Maria
Vezi Pareri

2. Policlinica Sfantul Ioan

O alta unitate medicala pe care ti-o recomandam este policlinica Sfantul Ioan din Baia Mare, care iti poate asigura servicii de neurologie la o calitate superioara. Departamentul dispune de o echipa profesionista de medici care iti va veni in ajutor atat pentru diagnosticarea corecta a problemei de care suferi, dar si pentru ameliorarea sa. Iata cine face parte din echipa: dr. Ioja Tunde, dr. Emanuela Brusturen, medici primari si dr. Camelia Bud, medic specialist. Acestia reusesc sa tina sub control afectiuni ca: dementa, boala Alzheimer, Parkinson, epilepsie, boli inflamatorii demielinizante ale sistemului nervos, afectiuni ale sistemului nervos periferic, stenoze arteriale carotidiene si vertebrale, algii craniene, patologia algica a coloanei vertebrale. Printre serviciile care sunt puse in aplicare merita mentionate si: consultatii de specialitate, ecografie Doppler vascular cervico-cerebral, electroencefalograma cu stimulare luminoasa intermitenta si interpretare, electromiografie. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie variaza intre 220 lei si 250 lei. 

Conform recenziilor postate in mediul online, majoritatea pacientilor care au apelat la serviciile policlinicii din Baia Mare sunt multumiti. Unitatea este echipata cu unele dintre cele mai performante aparaturi, motiv pentru care diagnosticarea este de fiecare data corecta, toti pacientii beneficiind de un plan de tratament individualizat. Cu toate acestea, personalul de la receptie nu este suficient de implicat, iar ora programarilor nu este respectata cu precizie, desi medicii isi dau tot interesul ca totul sa decurga in parametri optimi. 

3. Euromedica Hospital

Euromedica este un spital din Baia Mare in cadrul caruia se desfasoara si servicii de neurologie sub atenta supraveghere a medicilor profesionisti. Unitatea medicala s- a inceput activitatea in anul 2006, dispunand de o echipa medicala dornica sa asigure tuturor bolnavilor posibilitatea de a se trata intr-un mediu sigur si prietenos. Din cadrul echipei merita mentionata activitatea doctorilor: Cristina Cosmuta, medic primar si Oana Repede, medic specialist. Cele doua doamne doctor au competenta de a personaliza fiecare act medical in functie de necesitatile pacientului, astfel incat acesta sa se bucure de un proces sigur de vindecare. Printre serviciile pe care le asigura se numara si: consultatia de neurologie, eliberarea adeverinta medicala, referat medical, administrarea tratamentului, diagnosticarea corecta prin interpretarea atenta a simptomatologiei pacientului, dar si a rezultatele investigatiilor efectuate. 

Pretul pentru o consultate de neurologie este de 220 lei. 

Unitatea medicala din Baia Mare se afla in topul alegerilor pacientilor, datorita interactiunii benefice dintre acestia si medici. Departamentul de neurologie dispune de medic primar si unul specialist, care asigura un act medical ireprosabil pentru fiecare pacient in parte. Rezultatele obtinute sunt intotdeauna exceptionale, datorita faptului ca procesul de tratare este intotdeauna adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient. In plus, atmosfera este primitoare. Singurul minus este ca programarile nu sunt respectate cu precizie. 

4. Fortis Diagnosis Center

A patra clinica la care iti recomandam sa mergi este Fortis Diagnosis Center din Baia Mare, care asigura, de asemenea, servicii de neurologie la o calitate superioara. Departamentul este reprezentat de dr. Stefan Todinca, un medic de incredere, care prioritizeaza sanatatea pacientului si care ii asigura toate conditiile necesare pentru a primi tratamentul corespunzator. Printre serviciile pe care le ofera se numara si: consultatie de specialitate, examinarea functiilor cognitive, controlul motricitatii, examinarea tonusului muscular, examinarea coordonarii lichidului cefalorahidian, administrarea medicatiei intrarahidiene, examinarea reflexelor, fundului de ochi, sensibilitatii, consiliere pentru recuperarea motorie, punctie rahidiana. De asemenea, tot in competenta medicului intra si efectuarea electromiografiei prin care acesta poate oferi un diagnostic corect. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 220 lei. 

Spitalul privat este bine vazut de catre pacienti, avand in vedere ca majoritatea beneficiaza de servicii de inalta calitate. Pentru ca departamentul de neurologie este echipat cu unele dintre cele mai performante si eficiente aparaturi, diagnosticarea este corecta intotdeauna, medicul avand competenta de a elabora si un plan de tratament individualizat. Rezultatele obtinute sunt, astfel, ireprosabile, pacientul avand posibilitatea de a se vindeca intr-un cadru specializat, atent controlat si supravegheat de medici profesionisti. Din pacate, disponibilitatea pentru noi programari este redusa din cauza numarului ridicat de solicitari. 

5. Starclinic

Ultima varianta, dar nu cea din urma, Starclinic din Baia Mare, este o alta optiune catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de neurologie. Unitatea medicala isi desfasoara activitatea de peste 15 ani, dispunand de o echipa medicala profesionista, care stie exact cum sa abordeze fiecare pacient in parte, astfel incat acesta sa primeasca tratamentul corespunzator. Departamentul de neurologie este reprezentat de lect. univ. dr. Maria Costin, medic primar si doctor in stiinte medicale, cu experienta vasta in domeniu. Aceasta are competenta de a desfasura consultatii de specialitate, de a interpreta in mod corect rezultatele analizelor si investigatiilor, dar si de a stabili solutii personalizate. Pe langa neurologie, in cadrul clinicii se mai desfasoara si servicii de: cardiologie, ORL, ecografie generala, oftalmologie, pediatrie, psihiatrie si stomatologie. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 280 lei. 

Clinica medicala a primit o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor, acestia mentionand ca s-au bucurat de o experienta placuta. Serviciile sunt de o calitate superioara, consultatia de specialitate este amanuntita, medicii dand dovada de profesionalism, empatie si intelegere. Acestia au la dispozitie echipamente moderne, prin intermediul carora pot pune in aplicare investigatii precise. De asemenea, institutia medicala este curata si moderna. 

Concluzii

Ai luat hotararea de a merge la cabinetul de neurologie din Baia Mare, pentru a efectua o serie de investigatii si pentru a solicita parerea medicului de specialitate cu privire la starea de sanatate? Atunci cele cinci variante pe care ti le-am prezentat anterior in articol sunt exact ce ai nevoie. Echipele medicale din orasul tau dau dovada de o buna pregatire in domeniu, asa ca apeleaza cu incredere la acestea.