Meniu

Neurologie Botosani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Consultatia neurologica in Botosani are in vedere evaluarea starii de sanatate a pacientului in ceea ce priveste buna functionare a sistemului nervos. Consultatia este recomandata chiar si pacientilor care nu se confrunta cu simptome ale unor afectiuni neurologice. Din fericire, nu se efectueaza interventii dureroase sau investigatii neplacute. In cazul in care te confrunti cu anumite simptome iesite din comun, medicul iti poate sugera sa efectuezi analize de sange, investigatii imagistice sau diverse investigatii neurologice, cum ar fi electroencefalograma sau electromiografia. Tot in cadrul cabinetului de specialitate se pun in aplicare si teste cognitive prin care se verifica statusul mental al pacientului. Verificarea reflexelor este o alta etapa importanta, medicul lovind zona cotului si a genunchiului pentru a vedea daca reactia corpului este una normala. In cazul in care testele din cabinet nu sunt suficiente pentru stabilirea unui diagnostic corect, medicul specialist iti poate sugera sa efectuezi investigatiile amintite mai sus. 

Daca locuiesti si tu in Botosani si ti-a fost recomandat sa mergi la un neurolog, te incurajam sa citesti in continuare pentru ca, in cele ce urmeaza, vei descoperi doua unitati medicale specializate in acest domeniu. Iata care sunt acestea, dar si cat de bine echipate sunt.

Cat costa o consultatie de neurologie in Botosani?

Pretul unei consultatii de neurologie in Botosani difera de la o unitate medicala la alta in functie de echipamentele folosite, dar si de nivelul de pregatire a medicului. In cazul in care apelezi la un medic primar, este posibil ca pretul consultatiei sa fie mai ridicat in comparatie cu cel al medicului specialist. Citeste in continuare si afla din tabelul de mai jos care sunt preturile practicate pentru acest serviciu medical:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Hanora Ivanov
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Rating ridicat
 • Impresii pozitive
 • Dedicare si implicare
 • Profesionalism
 • Atentie la detalii
 • Interactiune exceptionala medic-pacient
 • Rezultate excelente
 • Diagnosticare precisa
 • Solutii personalizate
 • Consultatii online
Iatropolis
280 Ron
 • Pret Consultatie 280 Ron
 • Interactiune eficienta cu medicii
 • Medic primar in neurologie
 • Act medical ireprosabil
 • Aparaturi moderne
 • Diagnostic corect
 • Profesionalism
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor specializate in neurologie in Botosani

Suspectezi ca ai putea sa te confrunti cu o afectiune neurologica, dar ai nevoie de parerea unui expert, asa ca ai luat hotararea de a merge la un cabinet de neurologie din Botosani? Atunci vrem sa te felicitam pentru decizie, pentru ca doar medicul specialist stie catre ce investigatii si solutii sa te indrume atat pentru a afla care este problema de care suferi, dar si pentru a descoperi care sunt optiunile de tratament la care poti apela cu incredere. Citeste mai departe si afla tot mai multe despre clinicile din orasul tau care iti pot oferi ajutorul de care ai nevoie:

1. Dr. Cristiana Hanora Ivanov 

Dr. Cristiana Hanora Ivanov este medic primar in neurologie in Botosani care are o experienta de peste 17 ani in domeniu. In cabinetul sau medical individual, aceasta desfasoara servicii de inalta calitate pentru fiecare pacient in parte. A studiat la Universitatea de Medicina si Farmacie „Grigore T. Popa” din Iasi, a participat la o multime de cursuri de perfectionare, a lucrat in cadrul Spitalului de Recuperare in Botosani, dar si in cadrul unor unitati medicale private, cum ar fi: Lux-Ro Private Polyclinic si Arcadia CMB din Suceava. In prezent, isi desfasoara activitatea in cadrul cabinetului sau individual ca medic primar, dar si la Spitalul de Recuperare din Botosani. Doamna doctor este specializata in tratarea bolii Parkinson, epilepsiei, bolii Alzheimer, sclerozei laterale multiple, tulburarilor de somn, migrenelor etc. Printre serviciile pe care le asigura se numara si consultatiile de specialitate, prin intermediul carora doamna doctor poate stabili un diagnostic corect si un plan personalizat de tratament. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 250 lei. 

In cele peste o suta de recenzii publicate in mediul online, medicul a primit doar impresii pozitive din partea pacientilor, acestia declarandu-se in unanimitate multumiti de serviciile de care au beneficiat. Dedicarea, implicarea, profesionalismul, atentia la detalii si eforturile depuse sunt doar cateva dintre motivele pentru care pacientii apeleaza la serviciile dr. Cristiana Hanora Ivanov. Interactiunea medic-pacient este una exceptionala, rezultatele sunt excelente, diagnosticarea este intotdeauna precisa, iar solutiile recomandate sunt adaptate in functie de necesitatile pacientului. In plus, se pot efectua si consultatii online. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Cristiana Hanora Ivanov 
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Iatropolis

Centrul Medical Iatropolis este o unitate medicala multe disciplinara din Botosani la care poti apela cu incredere daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de neurologie. In cadrul acestui departament medical isi desfasoara activitatea dr. Magdalena Tudor, medic primar, cu o experienta vasta in domeniu in diagnosticarea si tratarea eficienta a pacientilor. In competenta sa intra desfasurarea urmatoarelor servicii: consultatii de specialitate, eliberarea referatului medical, eliberarea retetelor medicale pentru pacientii care au nevoie de tratamente medicamentoase, personalizarea unui plan de tratament eficient. Printre afectiunile tinute sub control in cadrul acestui departament se numara si: afectiuni ale coloanei vertebrale, traumatisme cranio-cerebrale, tumori cerebrale, neuroinfectii, epilepsie, boala Parkinson, tulburari de memorie, scleroza multipla etc. 

Pretul unei consultatii de neurologie este de 280 lei. 

Centrul medical a primit o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor, acestia declarandu-se multumiti de interactiunea dintre ei si personalul medical. Unitatea este echipata cu toate aparaturile necesare pentru elaborarea unui act medical ireprosabil si pentru stabilirea unui diagnostic corect. Medicul primar care isi desfasoara activitatea in cadrul departamentului de neurologie are competenta de a trata cu profesionalism orice afectiune neurologica. Singurul minus este ca programarile nu sunt respectate cu precizie. 

Concluzii

Diagnosticarea la timp a afectiunilor neurologice poate avea un impact pozitiv asupra procesului de vindecare, asa ca iti recomandam sa apelezi la ajutorul medicilor neurologi din Botosani in cel mai scurt imposibil pentru efectuarea investigatiilor necesare si pentru aplicarea tratamentului adecvat.