Meniu

Neurologie Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Majoritatea pacientilor care vor sa isi faca programare pentru o consultatie de neurologie in Braila sunt nelamuriti cu privire la pregatirea pentru vizita medicala. Din fericire, conform specialistilor, nu este nevoie sa faci nicio pregatire inainte, pentru ca medicul urmeaza sa te diagnosticheze in functie de testarile miscarilor si reactiilor tale normale. Singura cerinta care ar putea sa influenteze un posibil rezultat este sa fii odihnit si conectat la cerintele medicului, astfel incat sa vada concret care este reactia corpului tau in anumite situatii, reactie pe care ulterior o interpreteaza. Daca in trecut ai mai efectuat examinari neurologice sau investigatii din acest spectru medical, indicat ar fi sa te prezinti cu rezultatele obtinute la medicul actual, pentru ca acesta sa vada cum a evoluat sau involuat afectiunea cu care te confrunti. De asemenea, este important ca in cadrul consultatiei de specialitate sa comunici fara nicio retinere toate simptomele pe care le experimentezi, pentru ca sunt esentiale pentru stabilirea unui potential diagnostic. 

Daca locuiesti si tu in Braila si medicul de familie ti-a recomandat sa mergi la cabinetul de neurologie pentru niste consultatii si investigatii mai amanuntite, cel mai bine ar fi sa-i asculti sfatul. In cele ce urmeaza, iti vom prezenta cateva dintre clinicile cu aceasta specialitate la care te poti adresa in orasul tau.

Cat costa o consultatie de neurologie in Braila?

Inainte de a apela la o clinica specializata in neurologie in Braila, este indicat sa te interesezi cu privire la preturile practicate pentru acest serviciu medical. Pentru a-ti simplifica aceasta munca, in continuare ti-am pregatit un tabel cu toate tarifele practicate la tine in oras cu privire la consultatia de specialitate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Mateus
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici specialisti si medici primari
 • Act medical ireprosabil
 • Diagnosticare corecta
 • Aparatura de ultima generatie
 • Tratament eficient
 • Nerespectarea orelor de programare
Centrul Grivita
280 Ron
 • Pret Consultatie 280 Ron
 • Comunicarea eficienta
 • Aparaturi moderne
 • Echipamente performante
 • Diagnosticare corecta
 • Plan corespunzator de tratament
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Dr. Diana Dumitrescu
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Activitate ireprosabila
 • Aparaturi moderne
 • Diagnostic corect
 • Plan eficient de tratament
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in neurologie in Braila

Daca si tu esti in cautarea unei unitati medicale specializate in neurologie in Braila, dar nu stii exact care dintre ele este cea mai potrivita, iti prezentam in continuare un top trei al celor mai frecventate si apreciate clinici din orasul tau catre care iti poti indrepta atentia cu incredere. Citeste in continuare si afla cat de bine pregatiti sunt medicii, dar si cat de multumiti sunt ceilalti pacienti care au apelat la serviciile lor:

1. Clinica Mateus

Clinica Mateus este o unitate medicala multidisciplinata din Braila care asigura servicii de calitate pentru fiecare pacient in parte, printre care se numara si serviciile de neurologie. In cadrul acestui departament medical isi desfasoara activitatea dr: Nicoleta Andreea Tovirnac, medic primar, competenta in ultrasonografie Doppler cerebrala si electroencefalografie, dr. Maria Magdalena Hutan, medic primar si dr. Mihaela Nistor, medic specialist, competenta in ultrasonografie Doppler cerebrala. Printre serviciile pe care le pun in aplicare se numara si: consultatia de specialitate, investigatiile paraclinice, referat medical, ecografie Doppler vase cervicale, diagnosticare corecta, elaborarea unui plan eficient de tratament, eliberarea unor retete medicale etc. Toate acestea sunt puse in aplicare cu precizie si profesionalism, multumita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie care se afla in cadrul unitatii medicale. 

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 200 lei. 

In cele peste o suta de recenzii postate in mediul online, pacientii se declara multumiti de serviciile de care au beneficiat. Departamentul de neurologie este reprezentat atat de medici specialisti, cat si de medici primari, care au competenta de a elabora un act medical ireprosabil. Diagnosticarea este corecta, multumita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie, iar planul de tratament este adaptat in functie de necesitatile medicale ale pacientilor. Singurul minus este ca ora programarilor nu este intotdeauna respectata. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Mateus
Vezi Pareri

2. Centrul Grivita

O alta unitate medicala pe care ti-o recomandam si care se afla in Braila este centrul medical Grivita, in cadrul caruia se presteaza si consultatii de neurologie. Acestea sunt puse in aplicare de dr. Laura Oprea, medic primar neurolog, cu experienta vasta si o buna pregatire in domeniu. Printre serviciile pe care le asigura se numara si: consultatii de specialitate, examen neurologic, ecografie Doppler vascular cervico-cerebral, diagnosticare corecta, multumita investigatiilor precise care se afla in cadrul cabinetului si un plan eficient de tratament. Aceasta a absolvit Facultatea de Medicina din Bucuresti luand cu brio admiterea intr-una dintre cele mai exigente institutii de invatamant superior. Ulterior, dupa absolvire, a fost repartizata la Spitalul Judetean de Urgenta din Braila unde lucreaza si in prezent ca medic neurolog. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 280 lei. 

Unitatea medicala din Braila a primit o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor, pentru ca au fost respectate mai multe aspecte: comunicare eficienta cu personalul medical, profesionalism, amabilitate, buna pregatire si seriozitate. Datorita faptului ca medicii au la dispozitie aparaturi moderne si echipamente performante, diagnosticarea este intotdeauna una corecta, aceasta fiind urmata de un plan corespunzator de tratament. Cu toate acestea, au fost sesizate nemultumiri cu privire la personalul de la receptie, iar programarile nu sunt respectate de fiecare data. 

3. Dr. Diana Dumitrescu

Dr. Diana Dumitrescu isi desfasoara activitatea in cadrul propriului sau cabinet medical individual din Braila, care este specializat in neurologie pentru adulti. In seria sa de atributii intra desfasurarea urmatoarelor servicii: consultatie de specialitate, tratarea bolii Parkinson, bolilor neuroimunologice, cefaleei cronice, complicatiilor neurologice ale diabetului zaharat, epilepsiei, patologiei neuromusculare periferice, sclerozei laterale, sclerozei multiple, tulburarilor cognitive etc. Printre investigatiile care pot fi efectuate in cadrul propriului sau cabinet se numara si: ecografie de carotida, ecografie Doppler carotidiana, examene neurogenetice, punctie lombara si analiza lichidului cefalorahidian, electroencefalograma, electromiografie, examen radiologic, tomografie cerebrala, rezonanta magnetica nucleara cerebrala sau de maduva a spinarii. Cabinetul sau este echipat cu toate aparaturile necesare, astfel incat pacientii sa primeasca un diagnostic corect intr-un timp scurt. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 200 lei. 

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, activitatea doamnei doctor dovedindu-se a fi ireprosabila. Cabinetul sau medical individual este dotat cu toate aparaturile necesare, astfel incat medicul sa asigure un diagnostic corect, dar si un plan de tratament eficient. In plus, atmosfera este primitoare, iar cabinetul este de o curatenie impecabila. Cu toate acestea, au fost sesizate nemultumiri cu privire la nerespectarea programarilor.

Concluzii

Ai luat hotararea de a merge la un medic neurolog din Braila pentru a beneficia de o consultatie de specialitate, dar si pentru a afla care este afectiunea cu care te confrunti? Atunci cele trei recomandari pe care ti le-am pregatit anterior in articol sunt exact ce ai nevoie pentru a primi ingrijirile medicale necesare si tratamentul corespunzator. Nu amana niciodata vizita la medic, mai ales daca suspectezi ca te confrunti cu afectiuni neurologice, pentru ca doar acesta este persoana in masura care te poate ajuta sa gasesti o solutie adecvata.