Meniu

Neurologie Sector 2

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Durerile de cap, insomnia, ameteala, problemele de memorie, starile frecvente de confuzie si problemele de vedere sunt doar cateva dintre simptomele care ar trebui sa-ti ridice un semnal de alarma si sa te trimita imediat la cabinetul de neurologie in Sectorul 2. Conform medicilor de specialitate, la ora actuala exista peste 600 de boli neurologice care pot afecta semnificativ starea generala de sanatate. Acestea sunt grupate in cateva tipuri de patologii, printre care se numara si: bolile cauzate de anomalii genetice, boli ale vaselor de sange care alimenteaza creierul (care pot duce la accident vascular cerebral), boli autoimune, leziuni ale maduvei spinarii si creierului, neuroinfectii. Din fericire, pentru multe dintre aceste probleme de sanatate exista tratamente sau modalitati de a fi tinute sub control, astfel incat calitatea vietii sa nu fie atat de mult afectata. Daca si tu acuzi astfel de simptome si ai nevoie de ajutorul unui medic de specialitate, nu ezita sa apelezi la medicul neurolog. 

Partea buna este ca in capitala, in Sectorul 2, ai sanse generoase de a gasi un cabinet de neurologie de incredere. Pentru a nu fi coplesit de atat de multe optiuni la care poti apela, ti-am pregatit un top cinci al celor mai frecventate clinici la care poti apela, pentru a avea certitudinea ca vei solicita ajutorul unor medici competenti si bine pregatiti.

Cat costa o consultatie de neurologie in Sectorul 2?

La fel ca in cazul oricarei consultatii de specialitate, si pretul celei de neurologie in Sectorul 2 este influentat de nivelul de pregatire a medicilor si de renumele clinicii. Daca vrei sa fii la curent cu toate preturile practicate, poti citi in continuare tabelul de mai jos pentru a descoperi care sunt tarifele actualizate, dar si care sunt denumirile clinicilor la care iti recomandam sa mergi:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrokinetic
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii reprosabile
 • Amabilitate si empatie
 • Atmosfera primitoare
 • Rezultate remarcabile
Centrul Promemoria
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Interactiune medic pacient reusita
 • Investigatii precise
 • Diagnostic concret
 • Plan eficient de tratament
 • Personal tanar si dinamic
 • Amabilitate si empatie
Clinica Max
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Medici de exceptie din capitala
 • Aparaturi si echipamente performante
 • Diagnostic corect
 • Plan personalizat de tratament
 • Atmosfera primitoare
 • Rezultate remarcabile
 • Programari nerespectate
Artro Sport
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Implicare si profesionalism
 • Echipamente de inalta performanta
 • Diagnostic corect
 • Plan eficient de tratament
 • Corectitudine si promptitudine
 • Rezultate ireprosabile
 • Nerespectarea programarilor
Sofimar
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Personal calificat si dedicat
 • Aparatura de ultima generatie
 • Standarde de inalta de calitate
 • Ambient primitor
 • Mediu organizat si modern
 • Curatenie impecabila
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top cinci clinici specializate in neurologie in Sectorul 2

Bolile neurologice nu trebuie lasate netratate, asa ca daca suspectezi ca te confrunti cu o astfel de problema de sanatate si nu stii exact ce poti face pentru a obtine un diagnostic corect, te incurajam sa apelezi cu incredere la un cabinet de neurologie din Sectorul 2. Medicii au o buna pregatire in domeniu, oferindu-ti sansa de a fi corect consultat si investigat, astfel incat planul de tratament elaborat sa fie in conformitate cu necesitatile tale. Daca nu stii exact care unitate medicala din capitala este cea mai buna varianta la care poti apela, citeste mai departe si descopera topul celor cinci clinici la care poti merge cu incredere:

1. Centrokinetic

Centrokinetic este o unitate medicala cu multiple specialitati din Bucuresti, Sectorul 2 in cadrul caruia poti apela si la departamentul de neurologie. Din cadrul personalului medical merita mentionati cei trei medici neurologi, care te vor ajuta sa afli care este problema de care suferi, dar si cum o poti ameliora: dr. Rotaru Bogdan, medic primar neurolog, cu peste 15 ani de experienta, supraspecializat in electromiografie, cu numeroase cursuri nationale si internationale, dr. Laurentiu Simion, medic specialist neurolog, cu peste 10 ani de experienta, supraspecializat in electroencefalograma (EEG) si dr. Simona Man, medic specialist neurolog, cu peste 10 ani de experienta. Acestia au competenta de a pune in practica urmatoarele servicii medicale: consultatie initiala la medicul neurolog, consultatie la medicul de recuperare, investigatii suplimentare, cum ar fi ecografia sau RMN, consultatie de control, EMG, EEG si stimularea electrica transcraniana. Toate acestea sunt posibile prin intermediul aparaturilor de ultima generatie care se afla in cadrul departamentului de neurologie. 

Pretul pentru consultatie de neurologie variaza intre 250 si 300 lei. 

In cele peste sase sute de recenzii postate in mediul online, aproape toti pacientii se declara multumiti de serviciile de care au beneficiat. Avand in vedere ca unitatea medicala este dotata cu aparaturi si echipamente de ultima generatie, fiecare investigatie este ireprosabila. De asemenea, echipa medicala de dovada de amabilitate, respect si empatie ceea ce este de un real ajutor pentru pacientii care se confrunta cu diverse probleme neurologice. In plus, atmosfera este primitoare, iar rezultatele obtinute sunt remarcabile. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrokinetic
Vezi Pareri

2. Centrul Promemoria

O alta unitate medicala catre care iti poti indrepta atentia este centrul Promemoria din Sectorul 2, in cadrul caruia poti opta pentru urmatoarele specialitati: geriatrie, psihiatrie, psihoterapie, neurologie, medicina interna, ecografie, recuperare medicala, ortopedie-traumatologie. In cadrul departamentului de neurologie isi desfasoara activitatea trei medici cu o buna pregatire in domeniu: dr. Cristian Ioan Lupescu, dr. Ioana Dunca, medii specialisti si dr. Wanda Pop, medic primar. Acestia au competenta de a efectua urmatoarele servicii medicale: consultatie de specialitate, consultatie la domiciliul pacientului, referat medical, teste pentru comisie handicap, reevaluare neurologie etc. Din fericire, unitatea medicala se afla in relatii contractuale cu CAS, astfel ca pacientii asigurati au sansa de a beneficia de consultatii gratuite. 

Preturi pentru o consultatie de neurologie este de 300 lei sau este gratuita in cazul pacientilor asigurati medicali. 

Majoritatea pacientilor care au frecventat centrul Promemoria s-au declarat multumiti de interactiunea cu personalul. Acesta are la dispozitie aparaturi, echipamente si dispozitive de ultima generatie, prin intermediul carora pacientii sunt corecti investigati inainte de stabilirea unui diagnostic concret. De asemenea, in functie de diagnosticul stabilit, medicul concepe elaborarea unui plan de tratament care sa fie in conformitate cu patologiile manifestate. Personalul este tanar, dinamic, cooperant si amabil, aspecte care cantaresc pozitiv in majoritatea recenzilor postate. 

3. Clinica Max

Clinica Max este o alta institutie medicala din Sectorul 2 care desfasoara o activitate multidisciplinara, unde poti beneficia de consultatii de neurologie gratuite prin intermediul biletului de trimitere eliberat de medicul de familie. Echipa medicala este formata din trei medici cu o buna pregatire in domeniu: dr. Bucica Vlad, absolventa a numeroase cursuri postuniversitare de specialitate, dr. Irina Serbanoiu, care a participat la multiple congrese de neurologie nationale si internationale, medici specialisti si dr. Ileana Geana, medic primar cu o experienta de peste 20 de ani dobandita in cadrul Institutului National de Neurologie si Boli Neurovasculare din Bucuresti. Acestea au competenta de a efectua: consultatie de specialitate, interpretarea investigatiilor imagistice, ecografie Doppler a vaselor cervico-cerebrale, ecografia Doppler carotide si eliberarea adeverintelor, scrisorilor sau referatelor medicale in functie de necesitatile pacientului. 

Preturi pentru o consultatie de neurologie este de 300 lei. 

Clinica Medicala Max a primit o multime de aprecieri din partea pacientilor, mai ales datorita faptului ca in cadrul acestei unitati medicale isi desfasoara activitatea medici de exceptie din capitala. Fiind dotata cu aparaturi si echipamente performante, echipele medicale asigura fiecarui pacient in parte posibilitatea de a beneficia de un diagnostic corect, dar si de un plan eficient de tratament. Atmosfera este primitoare, iar rezultatele obtinute sunt remarcabile. Cu toate acestea, ar fi necesara imbunatatirea relatiei de comunicare dintre medic si pacient. 

4. Artro Sport

Artro Sport este o alta unitate medicala catre care iti poti indrepta atentia daca te confrunti cu afectiuni neurologice in Sectorul 2 si vrei sa ceri parerea unui medic cu o buna pregatire in domeniu. Echipa da dovada de o buna pregatire, asigurand un act medical corect si atent personalizat in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. Pe langa neurologie, unitatea medicala mai asigura pacientilor si urmatoarele specialitati, in stransa legatura cu aceasta: ortopedie, cardiologie, cardiologie pediatrica, medicina sportiva, reumatologie, ecografie, diabet si nutritie, chirurgie generala, ortopedie pediatrica, recoltare analize, endocrinologie, nutritie si dietetica. Multumita aparaturilor de ultima generatie, investigatiile efectuate sunt precise, ceea ce contribuie semnificativ la stabilirea unui diagnostic precis, echipa medicala avand competenta de a elabora si un plan personalizat de tratament. 

Pretul pentru consultatie de neurologie este de 300 lei. 

Multe dintre recenziile postate in mediul online sunt pozitive, datorita implicarii si profesionalismului cadrelor medicale. Pentru ca aparaturile si echipamentele utilizate sunt de o inalta performanta, pacientii au sansa de a beneficia de un diagnostic corect si un plan eficient de tratament. Echipa medicala da dovada de corectitudine, promptitudine si amabilitate, iar rezultatele obtinute sunt intotdeauna ireprosabile. Cu toate acestea, a starnit nemultumiri cu privire la nerespectarea programarilor. 

5. Sofimar

O alta unitate medicala multidisciplinara din Sectorul 2 este Sofimar, in cadrul careia vei avea posibilitatea de a gasi un personal medical competent in neurologie, care te va ajuta sa te insanatosesti. In departamentul medical isi desfasoara activitatea dr. Nicoleta Ionita si dr. Andra Chiriac, medici specialisti, cu o buna pregatire in domeniu. In seria lor de atributii intra desfasurarea urmatoarelor: efectuarea de teste clinice, efectuarea de teste de sensibilitate, determinarea fortei musculare, scala IADL, scor ADL, eliberare referat medical, determinarea indicelui de presiune glezna/brat respectiv deget, ecografie Doppler. Avand la dispozitie aparaturi de ultima generatie, toate serviciile si investigatiile puse in aplicare sunt precise. De asemenea, un alt lucru important de mentionat este ca aceasta unitate medicala se afla in relatii contractuale cu CAS, astfel incat pacientii asigurati au posibilitatea de a beneficia de o consultatie decontata. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie in cazul pacientilor neasigurati este de 300 lei. 

Conform recenziilor pe care le poti gasi cu usurinta in mediul online, clinica a primit o multime de aprecieri din partea pacientilor care au frecventat-o. Personalul este calificat si dedicat muncii, aparatura folosita este de ultima generatie, clinica respectand standardele de calitate, iar ambientul este primitor. De asemenea, totul este placut organizat si modern, in cadrul clinicii fiind o curatenie impecabila. 

Concluzii

Daca vrei sa apelezi la ajutorul unui medic neurolog din Sectorul 2, dar nu stii care unitate medicala iti poate fi de folos, iti prezentam cele cinci clinici de mai sus, in cadrul carora vei fi primit cu amabilitate si caldura de un personal bine pregatit in domeniu. Citeste cu atentie toate informatiile pe care ti le-am pregatit anterior, alege o clinica spre care sa iti indrepti atentia si primeste tratamentul corespunzator la timp, inainte ca starea bolii sa devina mult prea severa.