Meniu

Neurologie Sector 3

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Afectiunile cronice, starea constanta de ameteala, amorteala sau furnicaturile resimtite in corp si senzatia de slabiciune permanenta pot anunta prezenta unor probleme neurologice. In sectorul 3, din fericire, exista cinci unitati medicale la ajutorul carora poti apela cu incredere daca suspectezi ca te confrunti cu astfel de patologii. Teama de a nu merge la medic si amanarea programarii pot avansa stadiul bolii, asa ca te incurajam sa apelezi la ajutorul acestor institutii medicale cat mai curand posibil pentru a nu exista riscul ca starea ta de sanatate sa se agraveze din ce in ce mai mult. Un diagnostic obtinut la timp este un prim pas catre vindecare si o sansa catre a beneficia de un tratament mult mai bun. Evita sa amani vizita la medic si pastreaza o legatura stransa cu acesta pentru o monitorizare de specialitate si pentru o vindecare certa. 

Daca esti din Sectorul 3 si vrei sa-ti faci programare la un medic neurolog, dar nu stii exact care clinica este cea potrivita pentru ce ai tu nevoie, iti recomandam sa parcurgi articolul de mai jos pana la final pentru a afla tot ce trebuie sa stii despre fiecare clinica in parte, dar si despre echipele medicale care isi desfasoara activitatea in cadrul acestora.

Cat costa o consultatie de neurologie in Sectorul 3?

Pretul unei consultatii de neurologie in Sectorul 3 variaza in functie de clinica la care apelezi. Exista clinici de renume care practica tarife mult mai ridicate, pentru ca echipele medicale desfasoara un act medical ireprosabil. De asemenea, pretul mai poate fi influentat si de nivelul de pregatire a doctorilor. Consultatia la medicul primar va fi intotdeauna mai costisitoare spre deosebire de consultatia la medicul specialist. Iata care sunt tarifele practicate in sectorul 3, conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Pandora
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 200 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Personal medical amabil
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Rezultate precise
 • Plan personalizat de tratament
 • Relatii contractuale cu CAS
 • Nerespectarea programarilor
CM Neuro
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Rating ridicat
 • Activitate ireprosabila
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii precise si rapide
 • Empatie si rabdare
 • Claritatea discutiilor
 • Sensibilitate
Memento Med
250 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 250 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Echipa medicala profesionista
 • Empatie si buna pregatire
 • Comunicare excelenta medic-pacient
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Rezultate ireprosabile
 • Atmosfera primitoare
Dr. Mihailescu
350 Ron
 • Pret Consultatie 350 Ron
 • Activitate ireprosabila
 • Plan personalizat de tratament
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera primitoare
 • Medic primar neurologie
Rom Med 2000
160 Ron
 • Pret Consultatie 160 Ron
 • Personal medical implicat
 • Amabilitatea personalului de la receptie
 • Curatenie impecabila
 • Servicii de inalta calitate
 • Aparaturi de inalta performanta
 • Rezultate excelente
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in neurologie in Sectorul 3

Ai luat hotararea de a merge la un medic specializat in neurologie in sectorul 3, dar nu stii exact care clinica din capitala este cea mai buna varianta? Este complet firesc sa iti doresti sa apelezi la serviciile unei institutii medicale competente care sa te poata ajuta sa iti recapeti starea de sanatate si sa primesti tratamentul corespunzator. Tocmai de aceea, in continuarea acestui articol, iti vom prezenta cele cinci unitati medicale catre care iti poti indrepta atentia si unde vei beneficia de cele mai bune tratamente.

1. Centrul Pandora

Centrul Pandora desfasoara o activitate multidisciplinara in Sectorul 3, activitate in care este inclusa si specialitatea de neurologie, in cadrul careia medicii au responsabilitatea de a trata fiecare pacient in parte, indiferent de gradul de severitate a bolii. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea medici cu o buna pregatire in domeniu: dr. Irina Bantas, dr. Ileana Geana, dr. Floriana Boghez, dr. Delia Dumitriu, medici primari, dr. Oana Dumitru, dr. Vlad Marin, dr. Cristina Hertea, medici specialisti. In competenta lor intra desfasurarea urmatoarelor servicii: consultatii de specialitate (cu bilet de trimitere, la medicul primar sau medicul specialist, consultatie de control, consultatie de evaluare a dosarului medical, consultatie de evaluare avansata a bolii Parkinson). De asemenea, se mai efectueaza si urmatoarele investigatii: EEG, EMG, ecografie Doppler. Multumita bunei pregatiri a medicilor, dar si a echipamentelor de ultima generatie, pacientii au sansa de a primi un diagnostic corect si un tratament pe masura. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie la medicul specialist este de 200 lei, iar consultatia la medicul primar este de 220 lei. 

Unitatea medicala din capitala a atras atentia pacientilor prin servicii de inalta calitate, dar si printr-o amabilitate a personalului medical care isi desfasoara activitatea intotdeauna cu profesionalism. Aparaturile folosite pentru investigatii sunt de ultima generatie, motiv pentru care rezultatele obtinute sunt intotdeauna precise. De asemenea, planul de tratament este elaborat in functie de necesitatile pacientului, iar clinica se afla in relatii contractuale cu CAS. Din pacate, programarile sunt cele care nu se respecta de fiecare data. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Pandora
Vezi Pareri

2. CM Neuro

CM Neuro este un cabinet medical specializat in neurologie din Sectorul 3 cu o experienta de peste 20.000 de cazuri si peste 6.000 de investigatii in neurofiziologice, prin intermediul carora pacientii au sansa de a fi diagnosticati precis. Doamna doctor Roxana Filipov Borindel este medic specialist in neurologie cu supraspecializarea in neurofiziologie si isi desfasoara activitatea in cadrul acestei unitati medicale de prestigiu. Este absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie din Bucuresti, descoperindu-si pasiunea pentru neurologie in cadrul programului de masterat in Neurostiinte la Facultatea de Biologie a Universitatii din Bucuresti. Si-a continuat pregatirea in Centrul Universitar Bucuresti, cat si in Franta, unde a invatat electromiografie. Avand o experienta de peste sapte ani in domeniu, doamna doctor a lucrat in: Spitalul de Boli Infectioase Dr Victor Babes din Bucuresti si Spitalul Prof Dr Dimitrie Gerota, Bucuresti, urmandu-si cariera medicala in mediul privat (CDT Dr Victor Babes si clinica neurologie/cmneuro). Pe langa competenta in electromiografie, aceasta este specializata si in electroencefalografie. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 250 lei. 

Toti pacientii care au apelat la ajutorul serviciilor acestei unitati medicale se declara multumiti de activitatea ireprosabila. Datorita faptului ca in cadrul clinicii se folosesc doar aparaturi de ultima generatie, investigatiile efectuate sunt precise si rapide, ceea ce contribuie la stabilirea unui diagnostic corect, dar si la elaborarea unui plan eficient de tratament. Empatia, rabdarea, claritatea discutiilor si sensibilitatea de care doamna doctor da dovada sunt doar cateva dintre motivele pentru care pacientii apeleaza la aceasta unitate medicala. 

3. Memento Med

Memento Med Este o alta unitate medicala multidisciplinara din Sectorul 3 catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de servicii de neurologie la o calitate superioara. In cadrul acestui departament vei face cunostinta cu dr. Liviu Botezatu, medic primar in neurologie, competenta ecografie Doppler vascular, ultrasonografie cervico-cerebrala electroencefalografie si potentiale evocate, cu peste 21 de ani de experienta, dr. Alexandru Dima si dr. Iulia Gabriela Matache, medici specialisti. Aceste cadre medicale au experienta si competenta de a pune in aplicare urmatoarele investigatii: punctie lombara si analiza lichidului cefalorahidian, electroencefalograma (EEG), electromiograma (EMG), examen radiologic (radiografie de craniu si de coloana vertebrala), Doppler vascular cervico-cerebral, tomografie cerebrala, rezonanta magnetica nucleara (RMN) cerebrala sau de maduva spinarii. Toate acestea sunt posibile cu ajutorul aparaturilor de ultima generatie care se afla in cadrul departamentului medical. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie variaza intre 250 si 300 lei. 

Majoritatea pacientilor care au luat in considerare clinica memento Med am avut parte de servicii de inalta calitate, puse in aplicare de o echipa medicala profesionista. Empatia, buna pregatire, comunicarea excelenta dintre medic si pacient si aparaturile de ultima generatie utilizate de medici sunt principalele motive pentru care pacientii aleg sa opteze pentru aceasta unitate medicala. Rezultatele obtinute sunt ireprosabile, iar atmosfera primitoare. 

4. Dr. Gabriela Mihailescu

Dr. Gabriela Mihailescu este medic primar in neurologie, asigurand servicii de inalta calitate in cadrul cabinetului sau individual din Sectorul 3. A absolvit Facultatea de Medicina Generala a Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti, in anul al cincilea alegand specializarea de neurologie. Ulterior, a primit o bursa in Germania la Universitatea Eberhard Karls din Tubingen, prin intermediul careia a intrat intr-un proiect de cercetare, pe baza caruia a obtinut titlul de doctor in stiinte medicale. Ulterior, a devenit medic specialist (in 1999), iar apoi, medic primar (2004), avand in prezent peste 28 de ani de activitate clinica la patul bolnavului pentru toate domeniile neurologiei. A participat la congresii si conferinte atat nationale, cat si internationale, fiind membra a sase societati profesionale nationale si internationale. Printre serviciile pe care le asigura se numara consultatiile pentru: tremor, vertij, cefalee, boala Parkinson, accidentul vascular cerebral, scleroza multipla, dureri la nivelul coloanei vertebrale, parezele nervilor cranieni, nevralgia de trigemen, polineuropatii, boli musculare. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 350 lei. 

Avand in vedere ca activitatea desfasurata de acest cadru medical este una ireprosabila, multi dintre pacientii care au apelat la serviciile sale se declara multumiti, postand recenzii pozitive in mediul online. In cadrul cabinetului individual pacientii au posibilitatea de a beneficia de un plan personalizat de tratament in urma consultatiei de specialitate efectuate de doamna doctor. Rezultatele obtinute sunt intotdeauna excelente, iar atmosfera din cadrul cabinetului este primitoare. 

5. Clinica Rom Med 2000

In completarea optiunilor de mai sus iti prezentam si clinica Rom Med 2000 din Sectorul 3, in cadrul careia vei avea posibilitatea de a beneficia de o consultatie de neurologie efectuata de medici competenti. In cadrul departamentului vei face cunostinta cu dr. Mihaita Cristian Dogaru, medic specialist, cu o buna pregatire in domeniu si experienta vasta. Printre serviciile pe care le asigura merita mentionate si: consultatie de specialitate, interpretarea analizelor, referat medical, scrisoare medicala, ecografie Doppler, diagnosticare corecta, plan eficient de tratament. Cu ajutorul aparaturilor si echipamentelor moderne din cadrul acestei unitati medicale, domnul doctor reuseste sa duca la bun sfarsit un act medical ireprosabil, astfel incat pacientii sa beneficieze de o monitorizare de specialitate cu privire la starea acestora de sanatate. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 160 lei. 

In cele peste o suta de recenzii publicate in mediul online, pacientii se declara multumiti atat de personalul medical, cat si de personalul de la receptie. Clinica este curata, serviciile sunt de inalta calitate, aparaturile utilizate sunt de o performanta inalta, iar rezultatele obtinute sunt excelente. Cu toate acestea, au existat nemultumiri cu privire la nerespectarea programarilor ceea ce poate fi un inconvenient urias mai ales pentru pacientii care se confrunta cu probleme severe de sanatate. 

Concluzii

Pentru ca vrem sa fii la curent cu toate informatiile necesare cu privire la unitatile de neurologie din Sectorul 3, te invitam sa acorzi o atentie sporita descrierilor prezentate anterior in articol. Stim cat de important este sa te informezi cu atentie inainte de a-ti face o programare de specialitate, asa ca informatiile prezentate mai sus iti vor fi de un real ajutor pentru a descoperi care unitate medicala este potrivita pentru asteptarile si necesitatile tale.