Meniu

Neurologie Sector 4

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de o consultatie de neurologie in sector 4 este sa te programezi la una din clinicile de aici, la care isi desfasoara activitatea oameni cu ani de experienta in spate. Datorita cunostintelor acumulate in domeniu pe parcursul carierei, acesti medici iti pot oferi informatii utile, care te vor ajuta sa-ti imbunatatesti starea de sanatate! 

Mai mult decat atat, clinicile din sector 4 sunt dotate cu aparatura corespunzatoare pentru efectuarea unui portofoliu variat de servicii. In ceea ce priveste planul ideal de tratament, acesta difera in functie de particularitatile cazului tau. Dupa efectuarea mai multor investigatii, personalul medical va avea toate informatiile necesare pentru a-ti da cele mai potrivite recomandari. 

Cat costa o consultatie de neurologie in sector 4?  

De cele mai multe ori, pretul consultatiei de neurologie din sector 4 variaza in functie de experienta medicului care se ocupa de efectuarea ei. Astfel, tarifele practicate de medici primari tind sa fie mai mari, spre deosebire de cele ale unor medici specialisti. Afla mai multe detalii in acest sens, prin parcurgerea tabelului de mai jos: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Neuroaxis
Clinica-Verificata
350 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 350 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
NovaLife Clinics
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Colaborare CAS
 • Atmosfera placuta
 • Promptitudine
 • Curatenie
Clinica Progresul
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medic specialist
 • Tarife accesibile
 • Curatenie
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
 • Timp ridicat de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera servicii de neurologie in sector 4: 

In lista urmatoare sunt prezentate cele trei clinici la care te poti programa, in scopul de a beneficia de un consult de neurologie in sectorul 4 al capitalei. In cadrul lor vei gasi atat medici primari, cat si medici specialisti, care te pot ajuta printr-un diagnostic corect si un plan de tratament pe masura. Alege varianta cea mai potrivita pentru tine, pe baza informatiilor: 

1. Neuroaxis

Prima clinica de neurologie in sector 4 spre care se pot orienta oamenii este Neuroaxis. Din echipa clinicii fac parte atat medici primari in neurologie, cat si medici specialisti: Dr. Dan Mitrea, Dr. Zela Cofoian Amet, Dr. Dan Buzoianu, Dr. Sonia Moise, Dr. Alexandra Matei, Dr. Bianca Nitu etc. Printre investigatiile efectuate de acest personal medical se regasesc EEG, EMG, ecografia Doppler, polisomnografia, poligrafia respiratorie si multe altele. Efortul medicilor este sustinut de echipamentele de ultima generatie din dotare. In ceea ce priveste modul in care se desfasoara consultatia de neurologie, durata variaza in functie de afectiunea pacientului. Datorita ideii de One Stop Shop care sta la baza clinicii, pacientii care apeleaza la serviciile de aici beneficiaza atat de diagnostic, cat si de plan de tratament si monitorizare. Programarile se pot face la telefon, online printr-un E-mail sau prin completarea formularului de pe site. 

Pretul consultatiei de neurologie cu un medic specialist este de 350 de lei, iar cu un medic primar, de 400 de lei. Tarifele pot fi verificate si la telefon. 

Pe parcursul activitatii sale, mai multe persoane au trecut pragul clinicii Neuroaxis, iar in general, experienta de care au avut parte a fost una foarte pozitiva. Personalul medical are o atitudine empatica si trateaza pacientul cu atentie si rabdare. Aspectul clinicii este si el unul foarte placut. Totodata, au existat si situatii in care pacientii au fost reprogramati din diverse motive. 

Vezi parerile pacientilor despre Neuroaxis
Vezi Pareri

2. NovaLife Clinics  

Policlinica NovaLife are o experienta de mai bine de 15 ani in domeniul serviciilor medicale, asa ca persoanele care au nevoie de consultatii de neurologie in capitala, sector 4, se pot programa aici. Cei doi medici specialisti care se ocupa de aceasta ramura de servicii sunt Dr. Elena Ifrim si Dr. Elena-Cristina Ivan. De regula, consultul de neurologie consta in anamneza si evaluarea tratamentului administrat pana la momentul respectiv. In acest fel, medicul isi poate da seama daca tratamentul are efectele dorite sau daca sunt necesare anumite modificari. In gama de servicii se mai regasesc interpretarea analizelor si eliberarea referatului medical. Neurologia face parte din specializarile medicale care se afla in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, asa ca serviciile pot fi obtinute la preturi accesibile. Programarea pentru o consultatie se poate realiza online, prin completarea informatiilor relevante in formularul prezent pe site, sau la telefon. 

O consultatie de specialitate costa 250 de lei. 

Activitatea policlinicii NovaLife este apreciata in special pentru promptitudinea, seriozitatea si profesionalismul de care dau dovada medicii de aici. Chiar daca este tanar, personalul este foarte amabil si face tot posibilul sa le ofere pacientilor sprijinul de care acestia au nevoie. Un alt aspect pe care il apreciaza oamenii este aparatura de ultima generatie din dotare. 

3. Clinica Progresul  

Lista optiunilor pe care le ai la dispozitie in materie de consultatii de neurologie si diverse investigatii in sector 4 se incheie cu Clinica Progresul. Aici, persoanele interesate pot gasi un medic specialist: Dr. Alin Valentin Stoian. Cele mai frecvente afectiuni neurologice sunt accidentele vasculare cerebrale, traumatismele craniene, epilepsia etc. In afara de consultatia si controlul de specialitate, oamenii mai pot apela la acesta clinica si pentru eliberarea unei adeverinte medicale sau a referatului medical. Exista un formular de contact pe site-ul clinicii, insa pacientii se mai pot programa si la telefon sau printr-un E-mail. 

Consultatia de neurologie costa 150 de lei. 

Experienta placuta de care au avut parte pacientii clinicii Progresul se datoreaza profesionalismului si rabdarii medicilor de aici. Tarifele sunt si ele accesibile, spre deosebire de alte clinici din sector. In ciuda faptului ca mai multe persoane au adus cuvinte de lauda la adresa personalului medical, acelasi lucru nu poate fi spus si despre personalul de la receptie, care este slab pregatit. 

Concluzii

In cele din urma, nu este deloc dificil sa te programezi la o consultatie de specialitate cu un medic specialist sau primar in neurologie din sectorul 4 al capitalei. Alege una din optiunile pe care ti le-am prezentat in randurile de mai sus si fa-ti o programare! Informatiile pe care le vei obtine in acest fel te vor ajuta sa-ti gestionezi cu succes simptomele.