Meniu

Neurologie Sector 5

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Problemele sistemului nervos influenteaza toate functiile organismului si activitatile curente, de aceea este important sa mergi imediat ce apar tulburari, la un medic specialist din proximitatea ta, in acest caz la un cabinet de neurologie in Bucuresti sector 5. Daca nu stii inca unde ai putea sa il gasesti, in articolul de fata vei gasi un ghid bine documentat, care te va ajuta sa te orientezi pe piata medicala privata atat de vasta a Capitalei.

Citeste textul pana la capat, pentru a putea identifica, la finalul lecturii, clinica din Bucuresti sector 5 catre care sa te adresezi pentru o consultatie de neurologie.

Cat costa o consultatie de neurologie in Bucuresti sector 5?

Inainte de a merge la medic, te interesezi intotdeauna de conditiile de acces la servicii, iar pretul unei consultatii de neurologie in Bucuresti sector 5 te intereseaza direct, astfel incat sa poti sa iti pregatesti din timp bugetul pentru a achita onorariul medicului. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor spre care ai putea sa te indrepti pentru problema ta de sanatate sau a cuiva apropiat, precum si tariful perceput pentru o consultatie de fiecare dintre ele.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Medic Line
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 250 Ron
 • Standarde inalte de calitate
 • Servicii integrate
 • Aparatura de ultima generatie
 • Investigatii de acuratete ridicata
 • Medici profesionisti
 • Rabdarea si empatia abordarii pacientilor
 • Tratamente eficiente
InClinic
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Servicii de nota 10
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil
 • Investigatii de acuratete
 • Tratamente cu rezultate bune
Dr. Furtuna Dan
280 Ron
 • Pret Consultatie 280 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipamente moderne
 • Medici profesionisti
 • Metode eficiente de diagnostic si tratament
 • Timp de asteptare mare
Spitalul Hipocrat
340 Ron
 • Pret Consultatie 340 Ron
 • Act medical de calitate
 • Dotari moderne
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici profesionisti
 • Tratamente si interventii chirurgicale reusite
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
 • Comunicarea cu pacientii necesita imbunatatiri
Ais Clinics & Hospital
220 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 220 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti
 • Posibilitatea decontarii prin CAS
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune clinici cu servicii de neurologie in Bucuresti sector 5

Desi te bucura existenta acestui clasament al celor mai bune clinici cu servicii de neurologie in Bucuresti sector 5, vrei sa poti face propria evaluare, astfel incat sa poti alege cabinetul in care sa obtii ingrijirea medicala optima pentru problema ta. Pentru aceasta, ai nevoie de informatii suplimentare despre activitatea clinicilor din top, despre dotarile de care dispun, despre tipurile de investigatii oferite, despre competentele medicilor si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul. Poate ca le poti obtine si pe cont propriu, cu putin efort si timp dedicat cercetarii, insa iti va fi mult mai usor sa le afli din sectiunea urmatoare a articolului.

1. Medic Line

La Centrul Medic Line George Cosbuc din Bucuresti sector 5, pacientii pot accesa consultatii de neurologie la cabinetul specializat, unde vor gasi o gama variata de servicii de diagnostic si tratament si un specialist bine pregatit, cu o vasta experienta clinica, dr. Vlad Macsuta, medic in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate. Vei putea solicita deci o consultatie cu bilet de trimitere, decontata prin CAS. Medicul ofera si consultatii prin telemedicina, ecografii Doppler, electromiografie (EMG) cu ac si electroneurografie (ENG), fara ac. Dotarile cu tehnologie de ultima generatie ale clinicii permit efectuarea altor investigatii necesare diagnosticului: analize medicale de laborator, tomografia computerizata – CT, imagistica prin rezonanta Magnetica – RMN, scintigrafie si PET-CT. Medic Line este o retea de clinici cu o experienta de peste 14 ani pe piata serviciilor medicale din Capitala, in peste 25 de specializari, analize medicale, medicina de familie, recuperare medicala si imagistica performanta.

Tarifele clinicii sunt afisate pentru fiecare medic in parte. O consultatie de neurologie are pretul intre 250 si 350 de lei. Pentru telemedicina, vei plati intre 100 si 150 de lei pentru consultatie.

Pacientii se declara multumiti de experienta inregistrata aici, de serviciile de calitate, de oferta medicala bogata a clinicii, de dotarile cu aparatura de ultima generatie, de acuratetea investigatiilor imagistice, de profesionalismul medicilor, de rabdarea si empatia cu care au fost abordati, precum si de eficienta tratamentelor efectuate sau prescrise aici.

Vezi parerile pacientilor despre Medic Line
Vezi Pareri

2. InClinic

La cabinetul de neurologie de la InClinic din Bucuresti sector 5, pacientii beneficiaza de consultatii, controale, referat medical, consultatie imagistica – RMN, CT, radiografie, ecografie Doppler carotidian (artere carotide si vertebre), EMG (fara ac) si EMG (cu ac), punctie lombara si analiza lichidului cefalorahidian. Te vei adresa aici catre dr. Amalia Porumb, medic primar neurolog, sau catre dr. Delia Dumitriu, medic primar neurolog, avand competenta in EMG. InClinic este un centru medical cu o experienta de peste 20 de ani in diagnostic si tratamente in numeroase specialitati, investigatii imagistice si explorari functionale, terapia durerii si ingrijiri paliative, deservit de o echipa medicala de top.

Lista de preturi poate fi vizualizata pe site-ul web. Pentru o consultatie de neurologie vei plati 170 de lei.

Pacientii apreciaza ca serviciile clinicii sunt de nota 10, ca aparatura este de ultima generatie, medicii sunt profesionisti, personalul i-a intampinat cu amabilitate, iar investigatiile efectuate aici sunt caracterizate de acuratete. Totodata, persoanele tratate aici considera ca terapiile au avut rezultate bune.

3. Centrul Dr. Furtuna Dan

Specialitatea neurologie din cadrul Centrului Dr. Furtuna Dan este deservita de doi medici cu o buna pregatire in acest domeniu: dr. Anca Violeta Ardeleanu, medic specialist neurolog, si dr. Maria Martoiu, medic specialist neurolog, care pun la dispozitia pacientilor consultatii, controale, referate medicale si prescriptii pentru diferite afectiuni, in unitatea medicala de pe Splaiul Independentei. Clinica este dotata cu aparatura performanta pentru investigatii imagistice complexe, RMN si CT. In Bucuresti sector 5, cele patru puncte de lucru ale Centrului Dr. Furtuna Dan ofera servicii pentru 24 specialități medicale, imagistica medicala, laborator de analize medicale si au dezvoltat primul Centru de excelenta în Pneumologie si Somnologie din Romania. Consultatiile si controalele de neurologie pot fi decontate prin CAS, la oricare dintre cei doi medici neurologi mentionati.

Contra-cost, consultatia de neurologie are aici un tarif de 280 de lei.

Pacientii sunt in general multumiti de prestatiile clinicii si considera ca au avut parte aici de o experienta buna, cu servicii de calitate, echipamente moderne, medici profesionisti si metode eficiente de diagnostic si tratament. Nemultumirile unora dintre persoanele care au lasat recenzii in mediul online se refera la deficiente in organizarea programarilor, care genereaza timp de asteptare mare la cabinetele medicilor.

4. Spitalul Hipocrat Rahova 

In Bucuresti sector 5, poti beneficia de o consultatie temeinica de neurologie la Spitalul Hipocrat Rahova, unde il vei gasi pe dr. Traian Ionita, medic primar neurolog, colonel in rezerva, doctor cu zeci de ani de experienta in tratarea afectiunilor sistemului nervos. Pentru acuratetea diagnosticului, medicul poate solicita investigatii suplimentare, pe care le poti efectua in cadrul clinicii: analize medicale, imagistica medicala – RMN, CT, radiologie generala si ecografie. Centre medicale din reteaua Hipocrat ofera servicii de inalta calitate pacientilor din Bucuresti, Ilfov, Giurgiu si Prahova, in numeroase specialitati, analize medicale si imagistica medicala, servicii contra-cost sau decontate prin CAS.

Tarifele clinicii sunt publicate pe site-ul web. Pentru consultatia de neurologie la medic primar, pretul este de 340 de lei.

In ceea ce priveste gradul de multumire pentru activitatea spitalului, parerile pacientilor sunt impartite, in functie de experienta fiecaruia. Ca aspecte pozitive se amintesc calitatea buna a actului medical, dotarile moderne, aparatura de ultima generatie, profesionalismul medicilor si tratamentele si interventiile chirurgicale reusite. Pe de alta parte, lipsa de punctualitate in onorarea programarilor si modul deficitar in care comunica personalul de la receptie cu pacientii provoaca nemultumiri.

5. Ais Clinics & Hospital

Serviciile de neurologie de la Ais Clinics & Hospital din Bucuresti sector 5 includ consultatii, consultatii la domiciliu, controale, repozitionare vestibulara, masurarea fortei musculare cu dinamometru, teste clinice (EDS, scor miastenic, UPDRS, MMSE, Reisberg), teste cognitive, teste de sensibilitate, teste Parkinson, certificate si adeverinte, referate medicale pentru handicap sau pensie. Acestea pot fi solicitate la unul dintre neurologii clinicii: dr. Gabriela Socoliuc sau dr. Ana Teican, medici specialisti in neurologie. Ais Clinics & Hospital a fost fondata in anul 2005 si se adreseaza pacientilor cu diagnostic si tratament in peste 25 de specialitati, imagistica medicala – ecografie si radiologie, medici de familie, medicina muncii, baza de balneofizioterapie, laborator de analize si spitalizare de zi. Centrul functioneaza in contract cu CASMB si AOPSNAJ.

Lista de preturi se poate vizualiza pe site-ul web. O consultatie de neurologie la cabinet te va costa aici 220 de lei, iar consultatia la domiciliu are pretul de 350 de lei.

Pacientii consemneaza experiente diferite in cadrul clinicii din sector 5, un act medical de calitate, medici profesionisti si posibilitatea decontarii serviciilor prin CAS. Sunt insa aspect de imbunatatit in activitatea clinicii, iar acestea se refera la timpul de asteptare, peste ora programata, la un comportament lipsit de solicitudine al personalului de la receptie si la faptul ca in call center, angajatii raspund foarte greu la telefon.

Concluzii

Pentru neurologie in Bucuresti sector 5, poti accesa servicii de calitate, consultatii, o gama variata de investigatii si tratamente eficiente la una dintre clinicile de top prezentate in articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit. Oricare dintre centrele medicale care figureaza in clasamentul de mai sus iti pot oferi prestatii la standarde inalte in actul medical, medici competenti, diagnostic precis si solutii terapeutice personalizate si eficiente.