Meniu

Neurologie Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Boala Parkinson, dislexia, delirul si durerile de cap cronice sunt doar cateva dintre afectiunile care trebuie sa fie atent monitorizate la un cabinet de neurologie in Bucuresti. Medicul specialist care activeaza in acest domeniu iti poate oferi unele dintre cele mai eficiente solutii la care poti apela pentru a estompa simptomatologia neplacuta, dar si pentru a-ti imbunatati calitatea vietii. Din pacate, multe dintre afectiunile de acest tip nu pot fi tratate, pacientul fiind nevoit sa invete sa traiasca cu ele.

Din fericire, in Bucuresti exista o multime de institutii medicale care cuprind aceasta specialitate si in cadrul carora vei descoperi medici neurologi cu o buna pregatire in domeniu. Indiferent care este problema de care suferi, nu ezita sa apelezi la ajutorul unui medic cu experienta vasta in domeniu, care stie exact cum sa te indrume, ce tratament sa iti recomande si care sunt investigatiile pe care ar trebui sa le urmezi inaintea unui verdict.

Cat costa o consultatie de neurologie in Bucuresti?

La fel ca in cazul oricarei consultatii, si pretul celei de neurologie din Bucuresti este determinat de nivelul de pricepere a medicului, dar si de calitatea aparaturilor folosite. Pentru a fi la curent cu toate tarifele actualizate cu privire la acest serviciu medical, ti-am pregatit tabelul de mai jos cu toate informatiile de care ai nevoie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Programare Online
Neuroaxis
1 Clinica-Verificata
350 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 350 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Echipamente si aparaturi de actualitate
 • Investigatii si proceduri de o acuratete ridicata
 • Diagnosticare corecta si tratament corespunzator
 • Echipa medicala bine pregatita
 • Atmosfera primitoare
Centrokinetic
2
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Personal medical amabil, priceput, bine pregatit
 • Comunicare excelenta cu pacientii
 • Solutii personalizate
 • Aparaturi performante si moderne
 • Investigatii de o acuratete inalta
Centrul Emerald
3
350 Ron
 • Pret Consultatie 350 Ron
 • Dotari si echipamente de ultima generatie
 • Investigatii precise
 • Act medical corect
 • Medici cu o buna pregatire in domeniu
 • Diagnostic corect si tratament eficient
Dr. Alin Teodosiu
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic specialist neurolog cu numeroase cursuri internationale la activ
 • Consultatii neurologice la cabinet sau online
 • Consultatii de somnologie
 • Accent pe educare-informare
 • Programari rapide
 • Locatie accesibila
 • Locuri de parcare exterioare
CardioClinic
240 Ron
 • Pret Consultatie 240 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Tratamente eficiente
 • Echipa medicala bine pregatita
 • Gestionarea deficitara a programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici de neurologie din Bucuresti la care sa apelezi

Daca inca nu te-ai hotarat care sa fie clinica de neurologie din Bucuresti catre care sa iti indrepti atentia, te incurajam sa ramai si sa citesti in continuare. In cele ce urmeaza ti-am pregatit o lista cu cinci institutii medicale la care poti apela cu incredere si unde vei putea gasi un medic neurolog priceput, astfel incat sa primesti tratamentul corespunzator. Iata care sunt variantele pe care ti le sugeram:

1. Neuroaxis

Neuroaxis este o clinica de neurologie din Bucuresti care se adreseaza tuturor pacientilor cu diverse afectiuni si patologii neurologice. Datorita echipamentelor de ultima generatie (IRM Magneton Lumina 3 Tesla – Siemens, CT Somatom go.Up – Siemens, Ecograf Doppler Vivid S60,  Electromiograf Nicolet Viking – Natus, Electroencefalograf Nicolet W64ch – Natus si Holter EKG 3 canale – BTL) toate investigatiile si procedurile medicale sunt precise. Colectivul format din peste 25 de medici primari si specialisti acopera toate ramurile neurologiei, precum si specializari conexe acesteia: imagistica medicala, neurochirurgie, psihiatrie si psihoterapie, cardiologie, reumatologie, neuroinfectii, otoneurologie, ortopedie/chirurgie spinala si psihologie clinica.

Pretul aplicat pentru o consultatie de neurologie la un medic specialist este de 350 lei, iar consultatia la medicul primar este de 400 lei.

In cele peste doua sute de recenzii postate in mediul online, pacientii si-au exprimat multumirea pentru serviciile medicale de care au beneficiat, laudand activitatea ireprosabila a medicilor. Datorita echipamentelor si aparaturilor de ultima generatie care se afla in dotarile clinicii, toate investigatiile si procedurile puse in aplicare sunt de o acuratete ridicata, facilitand o diagnosticare corecta, urmata de un tratament corespunzator. In plus, echipa medicala da dovada de competenta, o buna pregatire si experienta vasta in domeniu, asigurand o atmosfera primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Neuroaxis
Vezi Pareri

2. Centrokinetic

Un alt cabinet specializat in neurologie in Bucuresti spre care iti poti indrepta atentia este Centrokinetic. Colectivul medical care activeaza in acest departament medical da dovada de o experienta vasta si o buna pregatire in domeniu, asigurand servicii calitative. Acesta este format din: dr. Bogdan Rotaru, medic primar in neurologie, dr. Laurentiu Simion si dr. Simona Man, medici specialisti neurologi, cu o experienta de peste 10 ani in domeniu. Alaturi de ei se remarca si activitatea dr. Georgiana Tache, medic primar in recuperare, dr. Mustafa Eris, dr. Adina Matei, dr. Renata Czego si dr. Adrian Lungu, medici specialisti in recuperare. Multumita aparaturilor de ultima generatie, prin intermediul carora se pot efectua investigatii precise, pacientii pot beneficia de un diagnostic precis si de un tratament personalizat in functie de nevoile pacientului. Printre serviciile puse in aplicare se numara si: consultatie de specialitate, ecografie, RMN, control, EMG, EEG, stimularea electrica transcraniana.

Pretul aplicat pentru o consultatie de neurologie la un medic specialist este de 300 lei.

Centrokinetic a primit numeroase recenzii pozitive din partea pacientilor, care s-au declarat a fi multumiti de serviciile medicale care le-au fost oferite. Personalul medical este amabil, priceput, bine pregatit, experimentat, comunicand excelent cu pacientii si indrumandu-i catre solutii personalizate pentru propriile nevoi. Acesta are acces si la o colectie generoasa de aparaturi performante, prin intermediul carora se efectueaza investigatii de o acuratete inalta.

3. Centrul Emerald

Emerald este un centru integrat de diagnostic cardiovascular, neurologic si oncologic din Bucuresti, lansat in anul 2018 ca parte a Grupului Sofmedica. In cadrul clinicii isi desfasoara activitatea peste 50 de cadre medicale cu diverse specialitati cu zeci de ani de experienta profesionala si academica. Printre specialitatile prezente la centrul Emerald, pe langa neurologie, se remarca si: imagistica cardiovasculara, imagistica pediatrica congenitala avansata, genetica, diagnosticul si tratamentul cefaleei, tratarea afectiunilor neuropsihiatrice etc. Toate aceste servicii si investigatii sunt efectuate cu o precizie ridicata, datorita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie care se afla in dotarile clinicii. In departamentul de neurologie isi desfasoara activitatea urmatorii medici: dr. Tudor Lupescu, prof. dr. Tudor G. Jovin, dr. Ana Maria Dobrinicoara, dr. Andreea Hanganu, dr. Bogdan Pana, dr. Dumitrita Mirela Ilie, dr. Ioana Dunca.

Consultatia de neurologie este de 350 lei.

Cabinetul este, in mare parte, apreciat de pacienti, datorita serviciilor ireprosabile de care au avut parte, dar si datorita investigatiilor precise efectuate. Dotarile si echipamentele folosite in cadrul investigatiilor sunt ultima generatie, asigurand un act medical corect. De asemenea, se remarca si buna pregatire a medicilor, care asigura un diagnostic corect si un tratament eficient.

4. Dr. Alin Teodosiu

Pentru o consultatie de neurologie in Bucuresti, te poti prezenta si la cabinetul dr. Alin Teodosiu, medic specialist neurolog, cabinet care se afla in cadrul Policlinicii Vitan. Dr. Alin Teodosiu a absolvit Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti in 2017, iar rezidentiatul l-a efectuat la Spitalul Clinic Colentina, cand a pus si bazele unei platforme de dezvoltare personala si profesionala pentru studenti si medici – Medtinker. Specialistul si-a continuat parcursul profesional urmand cursuri la Academia Europeana de Neurologie, la Yale sau Freiburg si acum este membru al Societatii Europene de Cercetare a Somnului si al Academiei Europene de Neurologie. In cadrul cabinetului sau, acest medic neurolog ofera acces la patru tipuri de consultatii: standard, consultatia pentru probleme de somn, consultatia cu eliberare de referate, certificate sau scale neurologice. Medicul nu ofera consultatii pediatrice, ci doar pentru adulti, existand atat posibilitatea efectuarii acestora fizic, adica in cabinet, cat si online.

Pretul unei consultatii de neurologie este de 200 de lei la acest cabinet medical de neurologie din Bucuresti.

Bucurestenii care au accesat serviciile acestui cabinet sunt multumiti de modul cum au interactionat cu medicul, de tratamentele, sfaturile si recomandarile primite pentru protejarea sanatatii creierului. De asemenea, oamenii au mai punctat si ca serviciile sunt accesibile, din punct de vedere al pretului, dar si flexibile, pentru toate nevoile lor, existand si optiunea consultatiilor de la distanta sau a consultatiilor pentru problemele somnului.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Alin Teodosiu
Vezi Pareri

5. CardioClinic

CardioClinic, infiintata in 2008, este o alta optiune pe care o poti lua in considerare daca esti in cautarea unei clinici de neurologie in Bucuresti, unde sa primesti ingrijirile medicale necesare si unde sa fii consultat de un expert. Medicii care isi desfasoara activitatea in cadrul acestei clinici au o experienta de peste 15 ani in domeniu, asigurandu-le pacientilor un act medical de calitate. Departamentul de neurologie este reprezentat de dr. Florin Scarlatescu, medic primar in neurologie, cu experienta vasta in cadrul Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca din Bucuresti. Datorita faptului ca are la dispozitie doar aparaturi de ultima generatie, si investigatiile pe care le efectueaza sunt precise si rapide.

Pretul pentru o consultatie de neurologie la dr. Florin Scarlatescu este de 240 lei.

Au fost postate multe recenzii favorabile, prin care pacientii isi exprimau bucuria si multumirea pentru serviciile calitative de care au beneficiat. Investigatiile efectuate sunt ireprosabile, multumita aparaturilor de ultima generatie, tratamentele aplicate sunt eficiente, iar echipa medicala este bine pregatita pentru orice situatie, oricat de complexa ar fi. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data, ceea ce poate fi un adevarat inconvenient.

Concluzii

Stim cat de important este pentru tine sa gasesti o clinica de neurologie in Bucuresti pe care sa te poti baza si unde sa poti beneficia de investigatii de calitate. Tocmai de aceea, institutiile medicale pe care ti le-am pregatit mai sus sunt unele dintre cele mai apreciate si frecventate din capitala. Pe langa investigatiile precise, vei primi si ingrijirile medicale necesare, pentru o vindecare corecta si eficienta.