Meniu

Neurologie Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unui medic neurolog in Craiova, pentru a face toate investigatiile necesare si pentru a obtine un diagnostic corect? Unele dintre simptomele alarmante care ar putea anunta prezenta unor afectiuni neurologice sunt tulburarile de somn, pierderile de memorie, senzatia de confuzie constanta si dezorientare, senzatia de furnicaturi sau chiar durerile de cap care persista mai mult de o saptamana. Bolile neurologice pot proveni fie din fond genetic, fie pot fi dobandite din cauza unor perioade prelungite de stres si agitatie. Persoanele care sunt cel mai mult predispuse la manifestarea acestor patologii sunt pacientii cu varsta de peste 50 de ani, cei care se confrunta cu dureri de cap bruste si care nu raspund la tratamentul clasic cu analgezice sau pacientii care se confrunta cu afectiuni cronice. 

In Craiova, din fericire, exista cinci clinici de neurologie catre care iti poti indrepta atentia si unde poti primi ajutorul de specialitate de care ai nevoie. Nu amana vizita la medic si asigura-te ca esti de fiecare data cu un pas inaintea bolilor si problemelor de sanatate.

Cat costa o consultatie de neurologie in Craiova?

Pretul unei consultatii de neurologie in Craiova poate sa fie diferit de la o clinica la alta in functie de renumele acesteia, dar si de nivelul de pregatire a medicilor. Cu cat statutul unui medic este mai inalt iar pregatirea sa este mai vasta, cu atat este posibil ca tariful consultatiei sa fie mai ridicat. Pentru a afla concret care sunt tarifele practicate iti propunem sa parcurgi tabelul de mai jos in care sunt incluse toate informatiile de care ai nevoie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Neuro Vidry
Clinica-Verificata
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Rating ridicat
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Diagnosticare corecta
 • Plan personalizat de tratament
 • Implicare si empatie
 • Profesionalism
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
Medisof
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii calitative
 • Personal primitor
 • Profesionalism si buna pregatire
 • Aparaturi de inalta performanta
 • Diagnosticare corecta
 • Clinica moderna
 • Atmosfera primitoare
Centrul Sanocare
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Aparaturi moderne
 • Echipamente performante
 • Diagnosticare corecta
 • Plan personalizat de tratament
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie impecabila
Centrul Dr. Calugaru
250 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 250 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Dotari moderne si performante
 • Solutii personalizate
 • Atmosfera primitoare
 • Rezultate precise
 • Curatenie impecabila
Clinica Speranta
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Activitate ireprosabila
 • Seriozitate si profesionalism
 • Promptitudine
 • Atentie la detalii
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Atmosfera primitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in neurologie in Craiova

Pentru ca stim cat de important este pentru tine sa gasesti un cabinet medical de specialitate la care sa te adresezi si unde sa primesti ingrijirile medicale necesare, in cele ce urmeaza, iti prezentam un top cinci al celor mai frecventate clinici de neurologie din Craiova la care poti apela cu incredere. Daca vrei sa afli mai multe informatii despre acestea, te invitam sa citesti in continuare pentru a descoperi cat de competente sunt cadrele medicale din orasul tau, dar si cat de bine echipate sunt unitatile cu aceasta specialitate:

1. Neuro Vidry

Neuro Vidry este o unitate medicala din Craiova in cadrul careia se desfasoara servicii de neurologie, psihiatrie si medicina interna. In cadrul acestei clinici vei face cunostinta cu dr. Nicoleta Zoican, medic specialist in neurologie cu o buna pregatire in domeniu. Aceasta a absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie Craiova si si-a efectuat rezidentiatul in neurologie in cadrul Centrului Universitar din Craiova, la Spitalul Neuropsihiatrie Craiova si in Clinica Neurologie. In anul 2015 a obtinut titlul de medic specialist, iar in 2018 a obtinut atestatul de ultrasonografie Doppler cerebrala. De asemenea, a participat la Congresul National al Societatii de Neurologie din Romania, dar si la Conferinta Nationala de Stroke. Printre serviciile medicale pe care le ofera, merita amintite si: consultatie de neurologie, ecografie doppler vase cervicale, monitorizarea pacientilor cronici cu AVC ischemice, hemoragice, boli neurodegenerative, boli ale maduvei spinarii etc., prescriere tratament cronic, eliberare referat medical si eliberare adeverinta medicala. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 220 lei. 

Clinica medicala din Craiova este apreciata in unanimitate de pacienti. Aparaturile moderne si echipamentele de ultima generatie reprezinta un aspect care a contribuit semnificativ la gradul ridicat de multumire a pacientilor, datorita faptului ca diagnosticarea este intotdeauna corecta, ceea ce ajuta cadrul medical in elaborarea unui plan personalizat de tratament. De asemenea, echipa da dovada de implicare, profesionalism si empatie, alte aspecte care sunt puternic apreciate. In plus, atmosfera este primitoare, iar clinica de o curatenie impecabila. 

Vezi parerile pacientilor despre Neuro Vidry
Vezi Pareri

2. Medisof

Medisof este o unitate medicala multidisciplinara din Craiova pe care o poti lua in considerare daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de neurologie la standarde superioare. In cadrul acestui departament vei fi intampinat de conf. univ. dr. Carmen Valeria Albu, medic primar, doctor in medicina, membra a Societatii Romane de Neurologie, European Federation of Neurological Sciences si Asociatiei Nationale Romane de Stroke. Aceasta isi desfasoara activitatea alaturi de dr. Camelia Popa si dr. Iuliana Dobritoiu, medici primari, cu o buna pregatire in domeniu. In seria acestora de atributii intra desfasurarea consultatiei de specialitate, a referatului medical, alaturi de o diagnosticare corecta si o monitorizare atenta a starii de sanatate a pacientului. Unitatea medicala se afla si in relatii contractuale cu CAS, astfel incat pacientii asigurati au posibilitatea de a beneficia de consultatii gratuite. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie in cazul pacientilor neasigurati este de 200 lei. 

Majoritatea celor care au apelat la serviciile clinicii Medisof se declara multumiti, avand in vedere ca serviciile practicate sunt de o calitate superioara si adaptate in functie de necesitatile fiecarei persoane in parte. Personalul este cald si primitor, profesionist si bine pregatit, prioritizand insanatosirea pacientului. De asemenea, unitatea medicala este dotata cu aparaturi de inalta performanta, prin intermediul carora diagnosticarea pacientilor este intotdeauna corecta. De asemenea, clinica este moderna, iar atmosfera primitoare. 

3. Centrul Sanocare

Centrul Sanocare este o alta institutie cu specific multidisciplinar din Craiova catre care iti poti indrepta atentia si unde vei beneficia de ajutorul unor medici specializati in neurologie. In cadrul acestei institutii vei face cunostinta cu dr. Ileana Neaca, medic primar, doctor in stiinte medicale cu atestat in ultrasonografie cervico-cerebrala, ultrasonografie generala si speciala si electroencefalograma. Alaturi de aceasta isi desfasoara activitatea dr. Andreea Popescu, medic primar in neurologie, cu experienta vasta in domeniu. Pe langa neurologie, in cadrul clinicii mai exista si urmatoarele specialitati: cardiologie, psihiatrie, urologie, osteodensitometrie, obstetrica si ginecologie, chirurgie generala, dermatovenerologie, medicina interna, gastroenterologie si hepatologie, radiografie si imagistica medicala. Unitatea medicala este dotata cu aparaturi de ultima generatie, motiv pentru care investigatiile efectuate sunt precise, contribuind semnificativ la stabilirea unui diagnostic corect. Din fericire, unitatea medicala se afla in relatii contractuale cu CAS, astfel incat pacientii asigurati sa poata beneficia de consultatii gratuite.

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 250 lei. 

Judecand dupa recenziile publicate in mediul online, pacientii care au apelat la centrul Sanocare sunt multumiti in unanimitate de serviciile de care au beneficiat. Datorita faptului ca institutia medicala este dotata cu aparaturi moderne si echipamente performante, diagnosticarea este intotdeauna corecta, aceasta fiind urmata de un plan personalizat de tratament. In plus, atmosfera este placuta, serviciile sunt de calitate, iar clinica este de o curatenie impecabila. 

4. Centrul Medical Dr. Calugaru

Centrul Medical Dr. Calugaru este o unitate medicala specializata in neurologie din Craiova catre care pacientii cu diverse boli si afectiuni neurologice isi indreapta atentia pentru a fi tratati in mod corespunzator. In cadrul acestei institutii vei face cunostinta cu dr. Lidia Calugaru, medic primar neurolog si doctor in stiinte medicale, cu experienta de 30 de ani si cu doctorat in domeniul neurofiziologiei, membra in Colegiul Medicilor din Romania, Societatea Romana de Neurologie, ASNER. Alaturi de aceasta isi desfasoara activitatea dr. Gabriel Tiberiu Calugaru, medic specialist in neurologie, specializat in electromiografie (testare viteza de conducere nervoasa), membru in Colegiul Medicilor din Romania. Avand la dispozitie unele dintre cele mai performante aparaturi, medici reusesc sa stabileasca un diagnostic corect indiferent cat de complexa este afectiunea pacientului, elaborand, de asemenea, si un plan personalizat de tratament. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie variaza intre 250-300 lei. 

Centrul medical a primit o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor, datorita faptului ca serviciile puse in aplicare sunt ireprosabile. Dotarile sunt moderne si performante cu ajutorul carora pacientii pot afla concret care este afectiunea de care sufera, dar si care sunt solutiile pentru care pot opta pentru a se trata in mod corespunzator. Rezultatele obtinute sunt precise, atmosfera primitoare, iar clinica de o curatenie impecabila. 

5. Clinica Speranta

In completarea optiunilor de mai sus iti prezentam si clinica Speranta din Craiova catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de un consult neurologic de calitate. Medicul care isi desfasoara activitatea in cadrul departamentului este dr. Laurentiu Ene, medic primar, asistent universitar la Universitatea de Medicina si Farmacie din Craiova, cu experienta in cadrul Spitalului de Neuropsihiatrie Craiova si competenta in electroencefalograma (EEG). In seria sa atributii intra desfasurarea urmatoarelor servicii: consultatie de specialitate, referat pentru comisia de expertiza medicala a persoanelor cu handicap, EEG standard computerizat in care este inclusa si interpretarea, diagnosticare corecta, elaborarea unor solutii personalizate in functie de patologiile pacientului. Toate aceste servicii sunt desfasurate cu profesionalism, multumita aparaturilor moderne si performante. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 200 lei, iar consultatia la pachet cu electroencefalograma este de 400 lei. 

Clinica Speranta este o alta unitate medicala apreciata de pacienti, datorita faptului ca activitatea desfasurata de medici este una ireprosabila. Seriozitatea, profesionalismul, promptitudinea si atentia la detalii sunt doar cateva dintre aspectele pentru care pacientii lauda serviciile institutiei. Nu sunt mai prejos nici aparaturile utilizate, acestea fiind de ultima generatie. De asemenea, cadrele medicale depun toate eforturile necesare pentru conturarea unei atmosfere primitoare. 

Concluzii

Daca simptomele pe care le-ai experimentat in ultima perioada sunt specifice afectiunilor neurologice si vrei sa afli daca suferi de o astfel de problema, cel mai bine ar fi sa apelezi la ajutorul unui neurolog din Craiova, care va efectua o serie de investigatii de specialitate si care iti va asigura un diagnostic corect. Unitatile pe care ti le-am prezentat anterior in articol sunt unele dintre cele mai frecventate si apreciate clinici din oras catre care iti poti indrepta atentia si unde vei primi ingrijirile medicale necesare.