Meniu

Neurologie Deva

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Exista cateva semne si simptome care ar trebui sa-i dea pacientului de gandit sa mearga la medicul neurolog din Deva, cum ar fi si: durerile de cap, problemele de echilibru, slabiciune la nivelul muschilor, crize de epilepsie, tulburari de memorie etc. Pentru o diagnosticare corecta, examinarea pe care medicii neurologi o efectueaza incepe cu istoricul amanuntit al afectiunii, urmat de intrebari cu privire la posibilitatea ca alti membri ai familiei sa sufere de astfel de tulburari. De asemenea, medicul investigheaza si factorii de risc, dar si medicatia pe care pacientul o urmeaza in prezent, astfel incat examenul neurologic sa fie unul complet. In cazul in care informatiile acumulate nu sunt suficiente pentru stabilirea unui diagnostic, medicul poate solicita efectuarea unor analize de sange sau ale urinei, explorari imagistice, cum ar fi radiografia, computer tomograf si rezonanta magnetica nucleara sau chiar explorari de neurofiziologie, cum ar fi electroencefalografia si electromiografia. 

Locuitorii din Deva au posibilitatea de a apela la ajutorul unui medic neurolog din orasul lor, prin intermediul clinicilor cu aceasta specialitate. Citeste mai departe si afla care sunt doua dintre acestea, dar si cat de bine pregatiti sunt medicii la care poti apela pentru o investigatie corecta si un diagnostic precis. 

Ce buget sa pregatesti pentru o consultatie de neurologie in Deva?

Cand vine vorba de tarifele aplicate pentru consultatii de neurologie in Deva, cel mai bine ar fi sa te informezi cu precizie pentru a nu fi luat prin surprindere. Exista, de asemenea, si unitati care colaboreaza cu CAS, asigurand astfel pacientilor posibilitatea de a opta pentru servicii medicale gratuite, insa nu toti prind loc disponibil. Tocmai de aceea, in tabelul de mai jos, iti vom prezenta care sunt tarifele practicate, pentru a sti care este bugetul pe care trebuie sa il pregatesti in cazul in care nu poti beneficia de o consultatie decontata:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
CM Promed
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Unitate medicala de prestigiu
 • Servicii medicale calitative
 • Investigatii precise
 • Verdict clar
 • Tratamente personalizate
 • Amabilitate
 • Primire placuta
Centrul Maxim Serv
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Echipamente moderne
 • Investigatii precise
 • Diagnosticare corecta
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Act medical corect
 • Tratament personalizat
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de neurologie in Deva?

Iti e teama sa nu dezvolti o afectiune neurologica sau sa nu suferi deja de aceasta, asa ca ai luat hotararea de a apela la un medic neurolog din Deva care isi desfasoara activitatea in regim privat pentru investigatii mult mai amanuntite? Atunci cele doua optiuni pe care ti le prezentam in cele ce urmeaza sunt exact ce ai nevoie pentru a fi corect consultat si investigat de un medic bine pregatit. Citeste tot ce trebuie sa stii despre clinicile din orasul tau in randurile de mai jos:

1. CM Promed

CM Promed este o optiune spre care iti poti indrepta atentia in Deva daca vrei sa ai parte de o consultatie de neurologie la standarde ridicate de calitate. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Elena Rusan si dr. Anca Mihu, medici care au competenta de a oferi urmatoarele servicii: consultatie de specialitate, examen neurologic complet, recomandari de tratamente pentru afectiuni acute si cronice, urmarirea evolutiei pacientului cu afectiuni neurologice, examen neurologice pentru fisa medicala auto. Avand in vedere ca unitatea este echipata cu unele dintre cele mai performante aparaturi, rezultatele obtinute sunt intotdeauna precise, pacientii beneficiind de un diagnostic corect si un tratament adecvat. 

Pretul pentru consultatie de neurologie este de 200 lei. 

Centrul medical din Deva este o unitate medicala de prestigiu din oras puternic frecventata de pacientii cu diverse probleme de sanatate. Departamentul de neurologie asigura tuturor persoanelor posibilitatea de a beneficia de servicii medicale calitative, investigatii precise, verdict clar, tratamente personalizate, amabilitate din partea medicilor. Conform recenziilor, aproape toti cei care au pasit pragul acestui cabinet sunt multumiti de modul in care au fost primit si tratati. 

Vezi parerile pacientilor despre CM Promed
Vezi Pareri

2. Centrul Maxim Serv

Centrul Maxim Serv este o alta varianta la care poti apela cu incredere daca locuiesti in Deva si vrei sa optezi pentru consultatie de neurologie. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Elena Rusan, medic primar in neurologie, competenta in eco Doppler vase extra si transcranian. Avand in vedere ca doamna doctor are o experienta vasta in domeniu si este competenta in stabilirea unui diagnostic corect, a primit o multime de aprecieri din partea pacientilor. Unitatea medicala este echipata cu aparaturi moderne, prin intermediul carora investigatiile efectuate sunt intotdeauna ireprosabile, ceea ce inseamna ca actul medical desfasurat este unul corect. Printre serviciile care sunt puse in aplicare merita mentionate si: eco Doppler vase extra si transcranian, electroencefalografie, examen picior diabetic, consultatie de neurologie, diete personalizate in functie de problemele de sanatate de care pacientul sufera. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 180 lei. 

Nici aceasta unitate medicala nu este mai prejos, avand o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor care i-au pasit pragul. Departamentul de neurologie este unul atent echipat, astfel incat toata lumea sa aiba posibilitatea de a beneficia de investigatii precise si un diagnostic corect. Aparaturile folosite sunt de ultima generatie, ceea ce inseamna ca actul medical desfasurat este unul corect si adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie. 

Concluzii

Vrei sa ceri parerea unui expert in neurologie in Deva, dar nu stii exact care unitate medicala prezinta suficienta incredere pentru efectuarea unei consultatii de specialitate? Atunci optiunile pe care ti le-am prezentat anterior in articol sunt exact ce ai nevoie pentru a beneficia de servicii de inalta calitate. Asigura-te ca citesti cu atentie informatiile pe care ti le-am prezentat anterior in articol, dar si ca apelezi in cel mai scurt timp posibil la medicul specialist.