Meniu

Neurologie Focsani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Necesitatea de a merge la un cabinet de neurologie din Focsani creste in momentul in care simptomele precum durerile de cap permanente, starile de confuzie si tulburarile de echilibru se accentueaza de la o zi la alta. Toate aceste semne pot atrage atentia cu privire la potentiale afectiuni din acest spectru medical, care ar trebui sa fie investigate si tratate de catre un specialist in cel mai scurt timp posibil. Consultatia de specialitate nu presupune o pregatire in prealabil, trebuie doar sa te prezinti la cabinetul medicului, unde acesta te va intreba despre simptomele pe care le-ai experimentat in ultima vreme, dar si daca in familia ta au fost inregistrate alte cazuri care s-au confruntat cu astfel de afectiuni. Din pacate, in multe situatii, patologiile de acest fel sunt mostenite genetic. In cazul in care testele efectuate in cabinet nu sunt suficiente pentru stabilirea unui diagnostic precis, medicul te poate indruma catre investigatii precum electroencefalograma si electromiograma, care asigura rezultate precise despre activitatea cerebrala. 

Daca locuiesti si tu in Focsani si esti in cautarea unor astfel de institutii cu o buna pregatire in neurologie, te incurajam sa apelezi la optiunile pe care ti le prezentam in cele ce urmeaza. Citeste cu atentie informatiile si documenteaza-te precis cu privire la clinicile din orasul tau.

Cat costa o consultatie de neurologie in Focsani?

Pretul pentru o consultatie de neurologie in Focsani variaza de la o unitate medicala la alta in functie de calitatea aparaturilor folosite, dar si in functie de nivelul de pregatire a medicilor. Citeste tabelul de mai jos pe care ti l-am pregatit si afla care sunt tarifele practicate de la tine in oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Bezverhnii
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Interactiune medic-pacient excelenta
 • Diagnostic precis
 • Rezultate remarcabile
 • Interpretare corecta
 • Buna pregatire
 • Solutii personalizate
 • Atmosfera primitoare
Clinica Tineretii
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Interactiune medic pacient excelenta
 • Rezultate remarcabile
 • Aparaturi performante
 • Diagnostic corect
 • Plan personalizat de tratament
 • Atmosfera primitoare
Medcenter
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Amabilitate si profesionalism
 • Buna pregatire
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii precise
 • Diagnosticare corecta
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in neurologie in Focsani

Ai luat hotararea sa mergi la un cabinet de neurologie in Focsani pentru a fi corect investigat si consultat de un medic specialist? Atunci optiunile pe care ti le prezentam in continuare sunt exact ce ai nevoie pentru a beneficia de un act medical adaptat in functie de propriile necesitati. Citeste mai departe si descopera care sunt cele trei clinici din orasul tau catre care iti poti indrepta atentia, dar si cat de pregatiti sunt medicii care te vor consulta:

1. Dr. Mariana Bezverhnii

Dr. Mariana Bezverhnii este un medic specializat in neurologie in Focsani care are propriul sau cabinet medical individual pentru consultarea cu atentie a pacientilor. Avand un parcurs profesional vast, cu experienta in diverse unitati spitalicesti de renume, doamna doctor are competenta de a asigura o diagnosticare corecta pentru fiecare pacient in parte, dar si un tratament corespunzator pentru o vindecare precisa si rapida. Cabinetul sau este dotat cu toate echipamentele necesare, astfel incat actul medical desfasurat sa fie unul corect. Printre serviciile pe care le asigura se numara si: consultatii, recomandari pentru investigatii de specialitate, referate neurologice pentru comisii, fise medicale auto si de specialitate: angajari, fise MAPN, fise MAI etc. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 180 lei. 

Aproape toate recenziile postate in mediul online sunt pozitive, avand in vedere ca interactiunea dintre doamna doctor si pacienti este una excelenta. In cadrul cabinetului, pacientii au posibilitatea de a beneficia de un diagnostic corect, stabilit cu precizie de doamna doctor in functie de rezultatele obtinute in cadrul analizelor si investigatiilor de specialitate. In urma diagnosticarii, specialista asigura si solutii personalizate, astfel incat vindecarea sa fie sigura si rapida. Atmosfera este, de asemenea, primitoare, iar rezultatele obtinute remarcabile. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Mariana Bezverhnii
Vezi Pareri

2. Clinica Tineretii

Clinica Tineretii este o alta unitate medicala catre care iti poti indrepta atentia din Focsani, unde poti beneficia de o consultatie de neurologie la standarde ridicate de calitate. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Madalina Daniela Dumitrache, medic primar neurologie, competenta in electroencefalografie si stimulare magnetica transcraniana si dr. Oana Minodora Nastase Milea, medic specialist, cu o buna pregatire in domeniu. In competenta lor, intra desfasurarea urmatoarelor servicii: consultatie de specialitate, electroencefalograma, stimulare magnetica transcraniana, diagnosticare corecta, interpretarea precisa a investigatiilor si analizelor, elaborarea unui plan de tratament si a unor solutii personalizate, eliberarea retetelor in cazul tratamentelor medicamentoase. Avand in vedere ca unitatea medicala este echipata cu unele dintre cele mai performante aparaturi, rezultatele obtinute sunt intotdeauna exceptionale. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 250 lei. 

Multe dintre recenziile postate in mediul online sunt pozitive, avand in vedere ca medicii depun toate eforturile necesare pentru desfasurarea unui act medical ireprosabil. Interactiunea dintre acestia si pacienti este una excelenta, rezultatele obtinute sunt remarcabile, aparaturile care se afla la dispozitia medicilor sunt performante, ceea ce determina stabilirea unui diagnostic corect si a unui plan personalizat de tratament. De asemenea, atmosfera este una primitoare. 

3. Medcenter

Medcenter este o alta unitate medicala din Focsani catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de neurologie. In cazul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Daniela Voinea, medic primar, cu o buna pregatire in domeniu in universitati prestigioase si unitati spitalicesti de renume. Aceasta a urmat cursuri de perfectionare si a participat la diverse conferinte pentru imbunatatirea abilitatilor. Daca te-ai hotarat sa apelezi la Medcenter, vei beneficia de o diagnosticare corecta, dar si de un plan personalizat de tratament in functie de problemele cu care te confrunti. Printre serviciile pe care doamna doctor le pune in aplicare se numara si: consultatie de specialitate, consultatie de control intocmirea si eliberarea referatului medical pentru comisia de expertiza, diagnosticarea corecta a pacientilor, elaborarea unui plan personalizat de tratament. 

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 150 lei. 

Conform recenziilor postate in mediul online, majoritatea pacientilor sunt multumiti de activitatea desfasurata de medici, acestia dand dovada de amabilitate, profesionalism si o buna pregatire. Din fericire, echipamentele si aparaturile care se afla la dispozitia lor sunt de ultima generatie, motiv pentru care toate investigatiile efectuate sunt precise, iar diagnosticarea corecta. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data, ceea ce poate fi un inconvenient pentru pacientii care se confrunta cu afectiuni acute. 

Concluzii

Vrei sa apelezi la cabinetul de neurologie din Focsani, dar nu stii exact care unitate medicala este potrivita pentru necesitatile tale? Atunci informatiile prezentate anterior iti pot fi de un real ajutor pentru a beneficia de o consultatie de specialitate, dar si de solutii personalizate. Citeste cu atentie informatiile pe care ti le-am prezentat mai sus si selecteaza o clinica la care sa iti faci programare.