Meniu

Neurologie Giurgiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Modul in care decurge consultatia poate fi foarte important, mai ales daca vrei sa maximizezi timpul petrecut in cabinetul medicului de neurologie din Giurgiu. Tocmai de aceea, inainte de a merge la cabinetul sau, cel mai bine este sa faci cateva pregatiri inainte. Scrie o lista cu intrebari daca ai multe curiozitati, pentru ca cel mai probabil vei omite cateva atunci cand te vei afla in fata medicului si nu uita sa notezi toate simptomele pe care le experimentezi. De asemenea, medicul isi va dori sa fie informat si cu privire la medicatia pe care o urmezi, dar si cu privire la posibilitatea de a mosteni o afectiune neurologica din familie, intrebandu-te daca un membru al familiei tale sau chiar o ruda indepartata s-a confruntat cu o astfel de problema de sanatate. Vino pregatit si cu dosarul medical, in care sunt incluse toate investigatiile si consultatiile neurologice efectuate pana in prezent. In timpul consultatiei, asigura-te ca esti sincer cu privire la toate simptomele pe care le manifesti, iar daca medicul solicita sa faca o anumita examinare fizica si din motive religioase sau culturale nu poti face acest lucru decat cu un medic de sex feminin, comunica acest aspect in momentul efectuarii programarii. 

Pacientii din Giurgiu care se confrunta cu probleme neurologice sau care suspecteaza ca sufera de acestea au posibilitatea de a apela la doua unitati medicale din oras. Citeste in continuare si afla mai multe informatii despre ele.

Cat costa o consultatie de neurologie in Giurgiu?

La fel ca in cazul oricarei consultatii medicale, si pretul celei de neurologie in Giurgiu este influentat de nivelul de pregatire a medicilor. Pentru a nu avea niciun dubiu, ti-am pregatit in continuare un tabel cu toate preturile practicate pentru o consultatie de neurologie. Iata care este bugetul pe care trebuie sa il pregatesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Cliniqmed
Clinica-Verificata
255 Ron
 • Pret Consultatie 255 Ron
 • Rezultate exceptionale
 • Buna pregatire si implicare
 • Diagnostic corect
 • Tratament corespunzator
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
Spitalul Judetean
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Ajutor de specialitate
 • Conditii sigure
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Diagnostic corect
 • Tratament eficient
 • Timp indelungat de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinici specializate in neurologie in Giurgiu

Daca simptomele pe care le-ai experimentat in ultima vreme au inceput sa fie din ce in ce mai persistente, te incurajam sa mergi cat mai curand la cabinetul de neurologie din Giurgiu. Acolo vei fi intampinat de medici cu o buna pregatire in domeniu care stiu ce indicatii sa iti ofere pentru a efectua investigatiile necesare. De asemenea, tot echipa medicala are competenta de a stabili un plan de tratament adaptat in functie de propriile tale necesitati. Citeste mai departe si descopera tot ce trebuie sa stii despre clinicile din orasul tau:

1. Cliniqmed

Cliniqmed este o unitate medicala din Giurgiu pe care o poti lua in considerare daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de neurologie la standarde ridicate de calitate. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea un medic neurochirurg, dr. Adrian Enache, care asigura un act medical ireprosabil. Pe langa diagnosticarea corecta pe care o efectueaza cu ajutorul aparaturilor si echipamentelor de inalta performanta, domnul doctor reuseste sa elaboreze si un plan personalizat de tratament in functie de problemele cu care pacientii se confrunta. Printre serviciile pe care le pune in aplicare se numara si: consultatie de specialitate, infiltratie Diprophos, infiltratie coloana medic specialist, infiltratie sold, umar medic specialist, genunchi, punctie evacuatorie etc. Din fericire, cabinetul este echipat cu aparaturi moderne, astfel incat rezultatele obtinute sa fie unele exceptionale. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 255 lei. 

Clinica medicala este o optiune catre care multi pacientii isi indreapta atentia datorita faptului ca rezultatele obtinute sunt intotdeauna exceptionale. Echipa medicala da dovada de o buna pregatire si implicare, asigurand tuturor persoanelor posibilitatea de a beneficia de un diagnostic corect si un tratament corespunzator. De asemenea, atmosfera este primitoare, iar clinica de o curatenie impecabila. 

Vezi parerile pacientilor despre Cliniqmed
Vezi Pareri

2. Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu

Spitalul Judetean de Urgenta din Giurgiu este o alta optiune catre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca vrei sa beneficiezi de servicii de inalta calitate in departamentul de neurologie. In cadrul acestei sectii medicale isi desfasoara activitatea o echipa numeroasa de medici, printre care se numara si: dr. Elena Calnicean, medic primar, dr. Lucia Andreea Ionescu, medic primar, dr. Iurie Baluta, sef sectie, medic primar competent in ultrasonografie Doppler cerebrala, dr. Ioana Roxana Spatru, medic specialist. In dotarile acestui departament exista electroencefalograf, EKG, aparate de oxigen mobil, trusa resuscitare. Printre patologiile tratate si monitorizate se numara si: accidente vasculare cerebrale ischemice, neurologice, epilepsie, boli musculare, sindrom de compresie medulara, sindrom parkinsonian, traumatisme cranio-cerebrale, discopatii vertebrale lombare, cefalee etc. 

Pretul pentru consultatie de neurologie este de 170 lei. 

Spitalul de urgente din Giurgiu este apreciat de majoritatea pacientilor care ii pasesc pragul datorita faptului ca echipele medicale isi dau tot interesul pentru ca pacientii sa beneficieze de un ajutor medical de specialitate in conditii sigure. Aparaturile utilizate sunt de ultima generatie, ceea ce contribuie semnificativ la stabilirea unui diagnostic corect, dar si la stabilirea tratamentului adecvat. Cu toate acestea, exista nemultumiri cu privire la timpul indelungat de asteptare din cauza solicitarilor multiple.

Concluzii

Banuiesti ca te confrunti cu afectiuni neurologice, dar vrei sa afli parerea unui expert, asa ca intentionezi sa iti faci programare la un cabinet de neurologie din Giurgiu in viitorul apropiat? Atunci cele doua optiuni pe care ti le-am prezentat anterior in articol sunt exact ce ai nevoie pentru a beneficia de un act medical ireprosabil. Citeste cu atentie informatiile prezentate mai sus si apeleaza la ajutorul unor medici experti.