Meniu

Neurologie Hunedoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stiai ca simptomele aparent inofensive ca durerile de cap, tulburarile de echilibru si de mers pot anunta prezenta unor probleme de neurologie? In Hunedoara, din fericire, exista doua unitati medicale catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de o consultatie amanuntita, dar si unde poti opta pentru investigatii de specialitate. Senzatiile pe care le experimentezi poti anunta prezenta boilor neurodegenerative, bolilor ereditare metabolice, afectiunilor neuromusculare sau ale jonctiunii neuromusculare, afectiunilor sistemului nervos periferic etc. Tocmai de aceea, te incurajam sa nu mai stai pe ganduri si sa apelezi la ajutorul unui medic specializat in neurologie. Acesta te va ajuta atat sa depistezi care este sursa problemelor cu care te confrunti, dar si care este cea mai buna solutie in functie de necesitatile corpului tau si in functie de patologiile de care suferi. Cu cat amani vizita la medic, cu atat sansele unui tratament eficient si rapid scad, asa ca evita sa ajungi intr-o astfel de situatie. 

Hunedoara este un oras suficient de dezvoltat din punct de vedere medical, astfel incat sa poti beneficia de o consultatie de neurologie intr-un cadru sigur si la o calitate superioara. Citeste in continuare si afla mai multe despre cele doua unitati medicale din orasul tau la care poti apela cu incredere.

Cat costa o consultatie de neurologie in Hunedoara?

Pretul pentru o consultatie de neurologie in Hunedoara difera de la o unitate medicala la alta in functie de aparaturile folosite si de nivelul de pregatire a medicilor. In cazul in care apelezi la ajutorul unui medic primar, este posibil ca pretul sa fie usor mai ridicat spre deosebire de consultatia efectuata de medicul specialist. Citeste mai departe si afla conform tabelului de mai jos care sunt preturile practicate in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
CarollMed
Clinica-Verificata
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Rating ridicat
 • Amabilitate si caldura
 • Buna pregatire si implicare
 • Echipamente moderne
 • Rezultate ireprosabile
 • Atmosfera primitoare
Dr. Cecilia Albu
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Nivel ridicat de implicare
 • Experienta vasta
 • Interactiune medic-pacient excelenta
 • Rezultate ireprosabile
 • Investigatii precise
 • Aparatul de ultima generatie
 • Atmosfera primitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de neurologie in Hunedoara?

Stim cat de important este pentru tine sa ai parte de ajutorul unui medic expert, asa ca, in cele ce urmeaza, ti-am pregatit informatii valoroase despre medicii pregatiti in neurologie in Hunedoara, care au primit o multime de impresii pozitive din partea pacientilor care i-au frecventat. Iata care sunt clinicile in cadrul carora isi desfasoara activitatea, dar si cat de implicati sunt in aplicarea unui act medical ireprosabil:

1. CarollMed

CarollMed este o unitate medicala multidisciplinara din Hunedoara pe care pacientii o iau in considerare indiferent de afectiunile cu care se confrunta, aceasta fiind o optiune viabila daca vrei sa ceri parerea unui medic neurolog cu privire la starea ta de sanatate. In cadrul departamentului de neurologie vei face cunostinta cu dr. Catalin Guta si dr. Alina Bicazan, medici cu o buna pregatire in neurologie, care asigura urmatoarele servicii: consultatii pentru adulti, trimiteri catre RMN si computer tomograf cu interpretare, diagnosticare corecta in functie de rezultatele obtinute, elaborarea unui plan eficient de tratament. Cele doua cadre medicale asigura, de asemenea, rezultate ireprosabile, pacientii beneficiind de solutii personalizate in functie de patologiile cu care se confrunta. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 170 lei. 

Unitatea medicala a primit o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor, dovada stand in rating-ul ridicat, conform motorului de cautare Google. Cine apeleaza la departamentul de neurologie este intampinat cu amabilitate si caldura, echipa dand dovada de o buna pregatire in domeniu si implicare in tratarea corespunzatoare a pacientilor. Avand in vedere ca medicii au la dispozitie echipamente moderne, rezultatele obtinute sunt intotdeauna ireprosabile. De asemenea, atmosfera este intotdeauna primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre CarollMed
Vezi Pareri

2. Dr. Cecilia Albu

Dr. Cecilia Albu este un medic primar neurolog din Hunedoara catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de servicii de inalta calitate. Aceasta este competenta in efectuarea electromiografiei, ecografiei Doppler vascular carotidian, vertebro-bazilar si electroencefalogramei. De asemenea, a urmat un curs de management sanitar, a participat la studii clinice in scleroza multipla si are experienta in procedura de injectare a toxinei botulinice pentru spasticitate si distonie. Printre serviciile pe care le asigura se numara si: consultatii de neurologie, referate medicale, interpretarea investigatiilor paraclinice (RMN, CT, EEG), investigatii EMG si VCN, injectare toxina botulinica in patologie neurologica. Cabinetul sau medical individual in care isi desfasoara activitatea este unul atent echipat, astfel incat rezultatele obtinute sa fie unele ireprosabile, iar pacientii sa primeasca tratamentul adecvat. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 250 lei. 

Majoritatea pacientilor care au apelat la serviciile doamnei doctor au fost placut impresionati de implicarea sa, dar si de experienta vasta de care da dovada la fiecare interactiune cu acestia. Rezultatele obtinute sunt ireprosabile, investigatiile sunt precise, multumita aparaturilor de ultima generatie, solutiile elaborate sunt atent adaptate in functie de necesitatile medicale ale fiecarei persoane, iar atmosfera este primitoare atat pentru adulti, cat si pentru copii. 

Concluzii

Fiecare simptom neobisnuit pe care il experimentezi trebuie sa fie investigat cu atentie de catre un cadru medical expert, mai ales daca esti predispus la dezvoltarea unor afectiuni neurologice. In Hunedoara, din fericire, poti apela cu incredere la unitatile medicale amintite anterior in articol, unde vei fi corect investigat de catre medici cu o buna pregatire in domeniu si cu experienta vasta.