Meniu

Neurologie Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Durerile cronice care dureaza cateva luni sau chiar ani, senzatia de ameteala, oboseala constanta in corp, problemele de vedere insotite de tulburari de memorie, pot semnaliza prezenta unor afectiuni neurologice. In Iasi, pacientii au sansa de a apela la ajutorul unor medici neurologi cu experienta vasta in domeniu care stiu exact ce investigatii sa recomande, dar si ce solutii sa adopte pentru fiecare pacient in parte. Odata ce te confrunti cu simptomele amintite anterior si suspectezi ca ar putea fi vorba despre o patologie neurologica, asigura-te ca te adresezi imediat unui medic bine pregatit in domeniu pentru a primi indrumarile necesare. Astfel de probleme pot fi raspunsul pentru multe dintre simptomele pe care le-ai experimentat in ultima vreme si pentru care voiai sa gasesti o explicatie. Din fericire, alaturi de un medic bine pregatit poti afla si care sunt solutiile catre care iti poti indrepta atentia cu incredere.

Spre norocul locuitorilor din Iasi, unitatile medicale prezente in oras sunt bine echipate si dispun de un personal medical implicat, care asigura fiecarui pacient in parte ajutorul de care are nevoie. Nu amana vizita la medic si programeaza-te pentru o consultatie in cel mai scurt timp posibil, mai ales daca sesizezi ca simptomele se agraveaza de la o zi la alta.

Cat costa o consultatie de neurologie in Iasi?

Inainte de a merge la cabinetul de neurologie din Iasi, iti recomandam sa te informezi cu atentie cu privire la preturile practicate pentru o consultatie de specialitate. Stim cat de important este pentru tine sa fii la curent cu cele mai noi informatii, motiv pentru care, in cele ce urmeaza, iti afisam un tabel cu toate tarifele practicate la tine in oras: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Ozon Life
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Experienta vasta
 • Tratament personalizat
 • Echipamente performante
 • Rezultate corecte si precise
 • Atmosfera prietenoasa
Clinica MediBlue
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Diagnosticare corecta
 • Plan eficient de tratament
 • Clinica ingrijita
 • Atmosfera primitoare
 • Servicii excelente
Clinica Equilibrium
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Activitate ireprosabila
 • Respect si profesionalism
 • Amabilitate si empatie
 • Amabilitate si competenta
 • Aparaturi de performanta inalta
 • Act medical corect
 • Atmosfera primitoare
Asteri Medical
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii calitative
 • Profesionalism si empatie
 • Seriozitate si intelegere
 • Diagnostic corect
 • Plan eficient de tratament
 • Rezultate precise
 • Atmosfera primitoare
Centrul Delv
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Unitate medicala serioasa
 • Echipament modern
 • Personal atent
 • Spatiu curat
 • Amabilitate si empatie
 • Profesionalism
 • Medici implicati
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top cinci clinici specializate in neurologie in Iasi

Durerile de cap incep sa fie din ce in ce in ce mai severe, motiv pentru care ai luat hotararea de a merge la cabinetul de neurologie din Iasi? Cel mai bine este sa apelezi la ajutorul unui medic de specialitate, pentru ca acesta este cea mai in masura persoana care te poate ajuta si care iti poate oferi indicatiile necesare. Citeste in continuare si descopera care sunt unitatile medicale la care iti recomandam sa mergi, dar si cat de pregatite sunt echipele medicale cu care vei face cunostinta. Iata tot ce trebuie sa stii:

1. Ozon Life

Ozon Life este o unitate medicala multidisciplinara din Iasi catre care multi pacienti isi indreapta atentia, mai ales cei care se confrunta cu afectiuni neurologice si sunt in cautarea unui medic bine pregatit. In cadrul departamentului neurologic isi desfasoara activitatea dr. Liliana Cucos si dr. Carolina Ciubara, medici primari cu o buna pregatire in domeniu si cuo  experienta vasta in tratarea pacientilor, indiferent cat de severa este afectiunea cu care se confrunta. Printre afectiunile care primesc tratamentul necesar se numara si: boala Parkinson, dementa Alzheimer, scleroza multipla, astenia, migrenele, insomnia si vertijul. Datorita faptului ca departamentul este echipat cu aparaturi de ultima generatie, atat investigatiile efectuate, cat si planurile de tratament puse in aplicare sunt eficiente. In cadrul acestei unitati medicale isi desfasoara activitatea doar medici cu experienta vasta in domeniu si cu o buna pregatire, care au competenta de a veni cu solutii optime pentru fiecare persoana in parte.

Pretul pentrul o consultatie de neurologie este de 200 lei.

Multe dintre recenziile postate in mediul online sunt pozitive, avand in vedere ca serviciile puse in aplicare sunt ireprosabile. Echipa medicala este interesata in tratarea pacientilor, avand experienta vasta in aplicarea investigatiilor de specialitate, dar si in elaborarea unor planuri eficiente de tratament. Datorita faptului ca medicii primari din cadrul departamentului de neurologie au la dispozitie aparaturi si echipamente performante, rezultatele obtinute sunt intotdeauna corecte si precise.

Vezi parerile pacientilor despre Ozon Life
Vezi Pareri

2. Clinica MediBlue

Clinica MediBlue este o unitate medicala multidisciplinara catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de neurologie in Iasi la standarde ridicate de calitate. In cadrul departamentului de neurologie isi desfasoara activitatea dr. Alina Andreea Iacobescu si dr. Tudor Marcel Genes, medici specialisti. In seria lor de atributii intra desfasurarea unei evaluari complete care au in vedere atat preventia, cat si tratarea bolilor neurologice, monitorizarea atenta, diagnosticarea corecta prin intermediul investigatiilor efectuate si elaborarea unui plan eficient de tratament, care sa asigure o vindecare rapida pentru fiecare pacient in parte. Multumita echipamentelor si aparaturilor moderne care se afla in cadrul departamentului de neurologie, rezultatele obtinute in urma investigatiilor sunt rapide si precise. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie este 200 lei. 

In cele peste trei sute de recenzii publicate in mediul online, pacientii se declara multumiti de serviciile de care au beneficiat, laudand cu fiecare ocazie activitatea desfasurata de medici. Un alt motiv pentru care pacientii opteaza pentru unitatea medicala consta in faptul ca se utilizeaza aparaturi si echipamente de ultima generatie, prin intermediul carora diagnosticarea este intotdeauna corecta, iar planurile de tratament puse in aplicare sunt eficiente. De asemenea, clinica este ingrijita, personalul auxiliar isi da tot interesul pentru ca atmosfera sa fie cat mai primitoare, iar serviciile sunt excelente. 

3. Clinica Equilibrium

O alta unitate medicala multidisciplinara din Iasi, Clinica Equilibrium, este o alta optiune catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de neurologie. Sectia medicala este reprezentata de dr. Iulia Elena Diaconu, medic specialist perfectionat in tratarea bolii Parkinson, sclerozei multiple, dementei Alzheimer, migrenelor, afectiunilor cronice generate de afectiunile neurologice etc. In seria sa de atributii intra si desfasurarea urmatoarelor servicii: oftalmoscopie, dinamometrie, indice glezna-brat Doppler vascular, adeverinta neurologie, referat neurologie. Doamna doctor are la dispozitie toate dotarile necesare pentru efectuarea investigatiilor la standarde ridicate, astfel incat rezultatele obtinute sa fie precise si rapide. Tot in competenta sa intra si stabilirea unui tratament personalizat, atent adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 200 lei. 

Conform recenziilor postate in mediul online, pacientii se declara multumiti de activitatea ireprosabila desfasurata de medici. Respectul, profesionalismul incepand de la receptie pana in cabinet, amabilitatea si competenta sunt doar cateva dintre motivele pentru care pacientii opteaza pentru aceasta unitate medicala. Alaturi de aparaturi de o performanta inalta, medicii reusesc sa indeplineasca un act medical corect, intr-o atmosfera primitoare. 

4. Asteri Medical

Asteri Medical este o unitate medicala cu specific multidisciplinar din Iasi catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de neurologie la standarde ridicate. Medicul care isi desfasoara activitatea in cadrul acestui departament este dr. Diana Ioana Mihai, medic primar, cu o buna pregatire in domeniu, care stie exact ce investigatii sa recomande pentru ca pacientul sa beneficieze de un verdict clar. Printre atributiile sale se numara si: consultatiile de specialitate, diagnosticarea corecta si tratarea afectiunilor neurologice, fise medicale auto, fise medicale port arma. Doamna doctor are competenta de a efectua si punctie lombara, testul Tensilon si electromiografie pentru depistarea corecta a afectiunii in cauza. Toate acestea sunt efectuate cu precizie, multumita aparaturilor de ultima generatie care se afla in dotarile clinicii. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 250 lei. 

Centrul medical din Iasi a primit o multime de aprecieri din partea pacientilor datorita faptului ca serviciile prestate sunt de o calitate superioara. Medicii dau dovada de profesionalism, empatie, seriozitate si intelegere, acestia fiind devotati in elaborarea unui plan corect de tratament, in functie de diagnosticul stabilit. Aparaturile pe care le au la dispozitie sunt de inalta performanta, ceea ce contribuie semnificativ la obtinerea rezultatelor dorite. In plus, atmosfera este primitoare. 

5. Centrul Delv

In completarea optiunilor de mai sus iti prezentam si centrul Delv, o clinica multidisciplinara care cuprinde si specialitatea axata pe neurologie. In aceasta sectie vei face cunostinta cu dr. Diana Baciu, medic specialist care are competenta de a trata durerile de cap si migrenele, tulburarile motorii si de dezvoltare, boala Alzheimer, boala Parkinson, epilepsie, sindromul Tourette, pareza cerebrala infantila, autismul. In seria ta de atributii intra desfasurarea consultatiei initiale pe baza careia stabileste un diagnostic corect, examinarea completa, recomandari de tratamente pentru afectiuni acute si cronice, monitorizarea pacientilor, eliberarea adeverintelor medicale, referat medical personalizarea unui plan eficient de tratament. Unitatea in care medicul isi desfasoara activitatea este echipata cu aparaturi moderne si performante, prin intermediul carora rezultatele obtinute sunt intotdeauna precise si rapide. 

Tariful aplicat pentru o consultatie de neurologie este de 200 lei. 

Si aceasta unitate medicala este serioasa, judecand dupa recenziile pozitive postate de pacienti. Echipamentul folosit este modern, personalul este foarte atent cu pacientii, spatiul este curat, iar medicii dau dovada de profesionalism, amabilitate si empatie. Multi pacienti au mentionat ca experienta de care au beneficiat este una placuta, ca dovada a implicarii medicilor. Singurul minus este ca programarile nu sunt respectate cu precizie. 

Concluzii

Ai luat hotararea de a apela la ajutorul medicului neurolog din Iasi si vrei sa te asiguri ca esti la curent cu toate informatiile necesare legate de unitatile medicale din orasul tau? Atunci informatiile pe care ti le-am prezentat anterior in articol sunt exact ce ai nevoie pentru a aflat care unitate medicala este adecvata pentru necesitatile tale si care este cea mai apreciata in functie de recenziile publicate in mediul online.