Meniu

Neurologie pediatrica Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Suspectezi ca fiul sau fiica ta se confrunta cu afectiuni cerebro-vasculare, motiv pentru care vrei sa soliciti parerea unui medic neurolog pediatru din Bacau? Atunci ai ajuns pe articolul potrivit pentru ca in cele ce urmeaza iti vom prezenta unele dintre cele mai frecventate unitati medicale din oras, in cadrul carora se desfasoara aceasta specialitate. Cand copilul este mic, este dificil sa depistezi daca se confrunta cu afectiuni neurologice, pentru ca multe dintre acestea sunt semnalate prin simptome dificil de citit, cum ar fi plansul, starile de confuzie, starile de agitatie etc. Tocmai de aceea, cel mai bine ar fi sa te adresezi unui specialist care stie concret ce masuri si tehnici trebuie sa puna in aplicare pentru a afla daca cei mici sufera de astfel de probleme de sanatate. Cu inaintarea in varsta a copiilor, simptomele devin din ce in ce mai usor de interpretat de parinti. Astfel, daca fiul sau fiica ta se confrunta constant cu dureri de cap, stari de somnolenta, oboseala, probleme de coordonare, exista riscul ca afectiunile sa fie de natura neurologica. 

Din fericire, in Bacau ai posibilitatea de a apela la doua unitati medicale cu aceasta specialitate, unde copilul tau va fi corect investigat de medicul specialist si tratat in mod corespunzator. Citeste in continuare si descopera care sunt acestea, dar si cat de bine pregatite sunt din punctul de vedere al echipamentelor folosite.

Cat costa o consultatie de neurologie pediatrica in Bacau?

Vrei sa afli care este pretul standard al unei consultatii de neurologie pediatrica in Bacau? Atunci tabelul de mai jos iti va oferi informatiile de care ai nevoie, pe care trebuie sa le stii inainte de a apela la serviciile unui astfel de medic. Iata care sunt, de asemenea, si denumirile unitatilor medicale catre care iti poti indrepta atentia:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Miniclinic
Clinica-Verificata
280 Ron
 • Pret Consultatie 280 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Atmosfera prietenoasa
 • Diagnosticare corecta
 • Medic primar neurologie pediatrica
 • Aparaturi moderne
 • Act medical ireprosabil
Clinica Psimed
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Diagnostic corect
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Act medical ireprosabil
 • Implicare si empatie
 • Atentie la detalii
 • Mediu primitor
 • Rezultate exceptionale
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul unitatilor medicale specializate in neurologie pediatrica in Bacau

Este complet firesc sa te adresezi unui medic specializat in neurologie pediatrica in Bacau in cazul in care copilul tau s-ar putea confrunta cu afectiuni neuronale. Si mai firesc este ca serviciile pe care acesta le presteaza sa fie unele de o calitate superioara, astfel incat cel mic sa beneficieze de un tratament corespunzator in timp util. De aceea, in cele ce urmeaza, ti-am pregatit informatii despre doua unitati medicale pe care le poti lua in considerare inainte de a face o programare. Iata tot ce trebuie sa stii despre acestea:

1. Miniclinic

Miniclinic este o unitate medicala multidisciplinara din Bacau dedicata sanatatii copiilor, spre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa faci programare pentru o consultatie de neurologie pediatrica. In cadrul acestui departament, copilul tau va face cunostinta cu dr. Aurelia Dogaru, medic primar, competenta in electroencefalograma. Aceasta a studiat la Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, a fost medic stagiar la Spitalul Judetean de Urgenta din Bacau, iar rezidentiatul l-a efectuat in neurologie pediatrica. Pe langa activitatea sa la aceasta unitate medicala, doamna doctor este si Membra a Societatii Romane de Neurologie Pediatrica, a Societatii Romane Impotriva Epilepsiei si Membra a Asociatiei Romane de Programare Neurolingvistica. In competenta sa intra tratarea urmatoarelor probleme: intarzierea in dezvoltarea motorie si psihica, intarzirea in achizitionarea limbajului, paralizia cerebrala, patologii complexe etc. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 280 lei. 

Clinica medicala din Bacau a primit o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor datorita faptului ca acestia beneficiaza de servicii de inalta calitate. Parintii se declara multumiti de atmosfera prietenoasa si primitoare in care copiii lor sunt primiti, cei mici fiind diagnosticati in mod corect de catre medicul primar neurolog pediatru si primind tratamentul necesar in functie de problemele cu care se confrunta. In plus, unitatea medicala este echipata cu aparaturi moderne, care contribuie semnificativ la indeplinirea unui act medical ireprosabil. 

Vezi parerile pacientilor despre Miniclinic
Vezi Pareri

2. Clinica Psimed

Clinica Psimed este o alta unitate medicala din Bacau spre care iti poti indrepta atentia in cazul in care copilul tau se confrunta cu afectiuni de neurologie pediatrica. In cadrul acestui departament medical isi desfasoara activitatea o echipa profesionista, bine pregatita si cu experienta vasta in domeniu, care asigura desfasurarea unor investigatii precise si stabilirea unui diagnostic corect. In cadrul clinicii are loc si efectuarea electroencefalogramei, care are un rol decisiv in stabilirea unui verdict clar cu privire la starea de sanatate a copilului. Printre patologiile care pot fi vindecate se numara si: boli ale sistemului nervos, tulburari cu manifestari somatice, tulburari de alimentatie, tulburari de urinare, probleme de miscare etc. Multumita aparaturilor de ultima generatie, toate investigatiile efectuate sunt rapide si precise, contribuind semnificativ la stabilirea unui plan eficient de tratament. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 200 lei. 

Unitatea medicala a primit un rating ridicat, toti pacientii fiind multumiti in unanimitate de serviciile de care au beneficiat. Departamentul de neurologie pediatrica este apreciat de parinti, copiii lor avand sansa de a primi un diagnostic corect, dar si un tratament pe masura. Aparaturile si echipamentele folosite sunt de ultima generatie, ceea ce contribuie semnificativ la desfasurarea unui act medical ireprosabil. In ceea ce priveste activitatea personalului medical, acesta da dovada de implicare, empatie si atentie la detalii, asigurand tuturor pacientilor un mediul primitor. 

Concluzii

Vrei sa apelezi la ajutorul unui medic neurolog pediatru din Bacau pentru a afla concret daca cel mic se confrunta cu probleme de sanatate sau daca totul este in regula? Atunci iti recomandam sa citesti cu atentie informatiile prezentate anterior in articol si sa descoperi cat de ridicat este potentialul medical al celor doua unitati din orasul tau. Afla, de asemenea, si cat de bine echipate sunt, astfel incat investigatiile efectuate sa fie ireprosabile, iar copilul tau sa obtina un diagnostic corect. Nu amana vizita la medic, mai ales daca cel mic este predispus la manifestarea afectiunilor neuronale.