Meniu

Neurologie pediatrica Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sanatatea copiilor trebuie sa fie prioritizata, conform specialistilor in medicina, asa ca asigura-te ca vei introduce in rutina vizitelor medicale si consultatia de neurologie pediatrica in Baia Mare pentru fiul sau fiica ta. Recomandat ar fi ca aceasta vizita medicala sa fie efectuata prima oara la varsta de trei luni, pentru ca medicul specialist are la dispozitie toate aparaturile si echipamentele necesare, astfel incat sa depisteze in timp util daca cel mic se confrunta cu anumite anomalii neuronale. De asemenea, vizitele pot fi continuate periodic in functie de recomandarile medicului, mai ales daca cel mic este predispus la manifestarea unor astfel de tulburari medicale. In cazul in care in familia ta nu a existat niciun caz care s-a confruntat cu afectiuni neurologice, dar totusi ai observat o schimbare comportamentala semnificativa la copilul tau in ultima perioada, apeleaza cu incredere la ajutorul medicului neurolog. Printre simptomele care iti pot da de gandit ca cel mic s-ar putea confrunta cu o astfel de problema de sanatate se numara si: durerile de cap, starile de confuzie, tulburarile de memorie, agitatia continua etc. 

Daca locuiesti si tu in Baia Mare, dar nu stii care unitate medicala este cea mai buna pentru efectuarea unei consultatii de neurologie pediatrica, te incurajam sa citesti in continuare. In cele ce urmeaza iti vom prezenta o clinica frecventata pentru serviciile sale de calitate.

Cat costa o consultatie de neurologie pediatrica in Baia Mare?

Inainte de a apela la ajutorul unui medic neurolog pediatru din Baia Mare, cel mai bine ar fi sa te interesezi cu privire la preturile practicate pentru o consultatie de specialitate. Din fericire, in tabelul de mai jos iti vom prezenta exact care este tariful practicat, dar si care este denumirea clinicii catre care iti poti indrepta atentia:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Spitalul Judetean
Clinica-Verificata
220-280 Ron
  • Pretul Consultatiei variaza intre 220-280 Ron
  • Interactiune medic-pacient eficienta
  • Aparaturi moderne
  • Echipa medicala competenta
  • Empatie si amabilitate
  • Atmosfera primitoare
  • Timp indelungat de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de neurologie pediatrica in Baia Mare?

Din dorinta de a-ti simplifica procesul de documentare cu privire la gasirea clinicii specializate in neurologie pediatrica in Baia Mare, in cele ce urmeaza ai la dispozitie toate informatiile necesare pe care trebuie sa le stii despre unitatea medicala din orasul tau care cuprinde si aceasta specialitate. Citeste cu atentie toate detaliile mentionate, afla cat de bine pregatiti sunt medicii la care poti apela si descopera cat de multumiti au fost ceilalti pacienti care au apelat la serviciile institutiei de mai jos:

Spitalul Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris

Spitalul Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris din Baia Mare este o unitate medicala cu specific multidisciplinar catre care iti poti indrepta atentia cu incredere in cazul in care cel mic are nevoie de o consultatie de neurologie pediatrica. In cadrul acestui compartiment medical se afla 60 de paturi, in 22 de saloane, grupate in 11 module, dotate cu grup sanitar si dus, cabinet kinetoterapie, cabinet psihologie, cabinet E.E.G, E.K.G si eco Doppler, posibilitate de efectuare E.M.G, E.N.G. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Calin Repede, medic primar neurolog si medic sef, care are competenta de a asigura atat un diagnostic corect, cat si un plan eficient de tratament pentru insanatosirea celor mici. Alaturi de acesta isi mai desfasoara activitatea si: dr. Adriana Emilia Garbea, dr. Maria Costin, dr. Stefan Todinca, dr. Adrian Ardeleanu, dr. Ioan Gabriel Marcu, dr. Cristina Cozmuta medici primari, dr. Tunde Ildiko Ioja si dr. Andra Agarbiceanu, medici specialisti. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie pediatrica variaza intre 220 si 280 lei. 

In cele peste doua sute de recenzii postate in mediul online, multi dintre pacientii care solicita serviciile acestei unitati medicale se declara multumiti de interactiunea cu personalul medical. In ceea ce priveste departamentul de neurologie pediatrica, acesta dispune de toate aparaturile si echipamentele necesare pentru insanatosirea pacientilor, dar si de echipe medicale competente si empatice, care asigura o atmosfera primitoare pentru fiecare micut in parte. Cu toate acestea, timpul de asteptare este indelungat, tinand cont de faptul ca unitatea medicala se afla tot timpul sub presiunea pacientilor cu diverse probleme de sanatate. 

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris
Vezi Pareri

Concluzii

Iti e teama ca cel mic se poate confrunta cu o afectiune prezenta in spectrul neurologiei pediatrice? In Baia Mare, din fericire, exista o unitate medicala de incredere, cea prezentata mai sus, la care poti apela oricand si in cadrul careia copilul tau va beneficia de cele mai bune ingrijiri medicale.