Meniu

Neurologie pediatrica Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tulburarile sistemului nervos sunt prezente si la copii, situatie in care parintii ar trebui sa acorde importanta si vizitei la medicul neurolog pediatru in Braila. Principalele semne ca cel mic se confrunta cu tulburari ale sistemului nervos sunt urmatoarele: dureri de cap, probleme de echilibru, pierderea memoriei, dificultati de deplasare, dificultati de inghitire, tremurat constant etc. Toate acestea se pot agrava in timp daca cel mic nu este investigat de un medic de specialitate. De asemenea, exista si investigatii, cum este electroencefalograma, multumita careia medicul poate asigura un diagnostic corect, afland care este cauza principala a problemei. Din fericire, tot el este cel care asigura si un plan personalizat de tratament, astfel incat copilul sa isi recapete sanatatea sistemului nervos si sa se dezvolte in parametrii optimi. O afectiune neurologica netratata la timp poate avea un impact puternic si negativ asupra vietii fiului sau fiicei tale, afectandu-l/o si in etapa de adult. 

Partea buna este ca in Braila exista un cabinet specializat in neurologie pediatrica spre care iti poti indrepta atentia si unde copilul tau va fi corect investigat de un medic bine pregatit in domeniu. Citeste in continuare si afla mai multe informatii despre acesta.

Cat costa o consultatie de neurologie pediatrica in Braila?

Locuiesti in Braila si inainte de a merge la cabinetul de neurologie pediatrica vrei sa te informezi cu privire la preturile practicate pentru consultatia de specialitate? Atunci tabelul de mai jos iti este de un real folos, pentru ca in continuare iti prezentam atat pretul aplicat pentru acest serviciu medical, cat si denumirea clinicii din orasul tau la care poti apela cu incredere:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Spitalul Judetean
Clinica-Verificata
200 Ron
  • Pret Consultatie 200 Ron
  • Servicii de inalta calitate
  • Rezultate ireprosabile
  • Buna pregatire
  • Plan eficient de tratament
  • Diagnostic corect
  • Atmosfera primitoare
  • Timp indelungat de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de neurologie pediatrica in Braila?

Ai luat hotararea sa apelezi la ajutorul medicului neurolog pediatru din Braila, dar nu stii catre care cabinet sa iti indrepti atentia? Atunci ai facut o alegere excelenta sa te informezi in legatura cu unitatea medicala din orasul tau. Stim cat de important este pentru tine sa apelezi la ajutorul unui medic bine pregatit in domeniu, motiv pentru care, in cele ce urmeaza, iti vom prezenta una dintre cele mai bune clinici din oras la care poti apela cu incredere, unde e copilul tau va primi ingrijirile medicale necesare. Citeste in continuare pana la final si afla cat de bine echipata este clinica, dar si cat de bine pregatiti sunt medicii din cadrul sau:

Spitalul Judetean de Urgenta Braila

Spitalul Judetean de Urgenta Braila este o unitate multidisciplinara din Braila catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa ii asiguri copilului tau o consultatie de neurologie pediatrica la standarde ridicate. In cazul acestui departament medical isi desfasoara activitatea dr. Nicoleta Andreea Tovirnac, un medic cu o buna pregatire in domeniu care stie cum sa trateze atat adultii, cat si copiii. Alaturi de aceasta, copilul tau va face cunostinta si cu as. Adriana Manuc, care contribuie semnificativ la elaborarea unui act medical ireprosabil. Unitatea medicala este echipata cu unele dintre cele mai performante si moderne echipamente, prin intermediul carora pacientii sunt diagnosticati corect. De asemenea, si planul de tratament pus in aplicare este unul adaptat in functie de necesitatile pacientului. 

Pretul pentru consultatie de neurologie pediatrica este de 200 lei. 

Multi dintre cei care au apelat la serviciile unitatii medicale se declara multumiti datorita faptului ca au posibilitatea de a beneficia de servicii de inalta calitate si de rezultate ireprosabile. Echipa medicala da dovada de o buna pregatire in domeniu, asigurand un diagnostic corect, dar si un plan eficient de tratament atent adaptat in functie de necesitatile pacientului. De asemenea, atmosfera este primitoare pentru copii, medicii depunand toate eforturile necesare pentru ca cei mici sa se simta cat mai confortabil in timpul consultatiei de specialitate. Cu toate acestea, timpul de asteptare este unul indelungat, ceea ce poate fi un inconvenient, mai ales pentru pacientii cu urgente medicale. 

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Judetean de Urgenta Braila
Vezi Pareri

Concluzii

Daca ai luat si tu hotararea sa apelezi la ajutorul medicului neurolog pediatru din Braila pentru a investiga precis starea de sanatate a copilului tau, iti recomandam sa iei in considerare unitatea medicala prezentata mai sus. In cadrul sau, vei gasi un personal medical implicat bine pregatit si dornic sa te ajute, astfel incat cel mic sa primeasca un diagnostic corect, dar si un tratament pe masura.