Meniu

Neurologie pediatrica Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cand a sosit momentul potrivit pentru a apela la ajutorul medicului neurolog pediatru din Buzau? Conform specialistilor, consultatia de neurologie pediatrica trebuie sa aiba loc in primele luni de viata ale copilului, fiind inclusa in vizitele medicale de rutina. De asemenea, te poti adresa cabinetului de neurologie pediatrica si in momentul in care suspectezi ca cel mic ar putea sa se confrunte cu afectiuni specifice acestui spectru medical. Daca fiul sau fiica ta se confrunta cu dureri constante de cap, tulburari de vorbire, de concentrare, cel mai bine ar fi sa faci o programare la un cabinet de specialitate din orasul tau. Avand in vedere ca tehnologia medicala a avansat atat de mult, tot mai multe cabinete sunt echipate cu aparaturi de inalta performanta, care asigura precizie si calitate in actul medical. Multe dintre afectiunile neurologice pot fi dobandite genetic, asa ca in cadrul consultatiei de specialitate, parintii vor fi intrebati daca exista cazuri in familie care s-au confruntat cu astfel de patologii.

Daca si tu locuiesti in Buzau si vrei sa apelezi la ajutorul medicului neurolog pediatru, iti recomandam sa parcurgi articolul pana la final pentru a descoperi care este unitatea medicala cu aceasta specialitate. Stim cat de important este pentru tine sa ii asiguri copilului tau cele mai bune ingrijiri medicale, asa ca in continuare iti punem la dispozitie o clinica bine pregatita si puternic frecventata de pacienti.

Care este pretul unei consultatii de neurologie pediatrica in Buzau?

Pretul aplicat pentru o consultatie de neurologie pediatrica in Buzau difera de la un medic la altul in functie de nivelul de pregatire. De exemplu, pretul aplicat de un medic specialist poate fi mai redus in comparatie cu cel aplicat de medicul primar, cel de-al doilea avand o pregatire mai vasta in domeniu. Citeste in continuare si descopera care sunt tarifele aplicate pentru acest serviciu medical:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
New Medical
Clinica-Verificata
130 Ron
  • Pret Consultatie 130 Ron
  • Experienta placuta
  • Personal amabil si prompt
  • Buna pregatire
  • Experienta vasta
  • Medic primar neurologie pediatrica
  • Act medical ireprosabil
  • Aparaturi moderne
  • Rezultate precise si rapide
  • Atmosfera primitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de neurologie pediatrica in Buzau?

Stim ca sanatatea copilului tau este una dintre prioritatile pe care le ai ca parinte, situatie in care iti recomandam sa apelezi la cabinetul de neurologie pediatrica din Buzau cat mai curand pentru ca fiul sau fiica ta sa primeasca ingrijirile medicale necesare. Cu cat acesta sau aceasta primeste tratamentul de la o varsta mai frageda, cu atat sansa de vindecare este mai ridicata, avand posibilitatea ca in viata de adult sa nu se confrunte cu astfel de probleme. Daca tratamentul nu este adecvat sau nu este aplicat la timp, exista riscul ca cel mic sa se confrunte cu anumite tulburari fie de comportament, fie de sanatate si in viata de adult. 

Clinica New Medical

Clinica New Medical este o unitate medicala multidisciplinara din Buzau catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa apelezi la departamentul de neurologie pediatrica. In cadrul sau isi desfasoara activitatea un medic primar care are si statutul de asistent universitar, doctorand, dr. Carmen Sandu. Doamna doctor are competenta de a stabili un diagnostic corect si un plan eficient de tratament pentru fiecare pacient in parte, astfel incat rezultatele obtinute sa fie unele exceptionale. In seria sa de atributii intra desfasurarea consultatiei de specialitate, electroencefalogramei, eliberarii retetei medicale, adeverintelor medicale etc. Aceasta isi desfasoara activitatea si in cadrul Spitalului Obregia, fiind un medic solicitat pentru serviciile sale de inalta calitate. Avand la dispozitie unele dintre cele mai performante aparaturi, investigatiile decurg perfect, pacientii avand astfel sansa de a afla concret care este problema cu care se confrunta. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie pediatrica este de 130 lei. 

Clinica medicala este puternic apreciata de pacienti, multi dintre acestia mentionand ca experienta de care au beneficiat este una placuta. Personalul este amabil si prompt, bine pregatit, cu experienta vasta in tratarea pacientilor cu diverse probleme de sanatate. Departamentul de neurologie pediatrica este reprezentat de un medic primar, care asigura un act medical ireprosabil. Avand la dispozitie aparaturi moderne, rezultatele obtinute sunt precise si rapide. De asemenea, atmosfera este una primitoare pentru copii. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica New Medical
Vezi Pareri

Concluzii

Ai luat hotararea de a apela la ajutorul cabinetului de neurologie pediatrica din Buzau pentru a afla daca cel mic se confrunta cu afectiuni neurologice sau daca este perfect sanatos? Atunci unitatea medicala pe care ti-am prezentat-o anterior in articol este cea mai buna varianta catre care iti poti indrepta atentia. Pentru ca departamentul este coordonat de un medic primar, actul medical desfasurat este de o calitate superioara.