Meniu

Neurologie pediatrica Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Copilul tau a implinit un an de viata si nu stii daca a sosit in momentul potrivit pentru a merge la o consultatie de neurologie pediatrica in Constanta? Conform expertilor, consultatia de specialitate la cabinetul de neurologie poate avea loc dupa primele trei luni de viata. Rolul medicului este unul foarte important, pentru ca acesta verifica starea de sanatate a micului pacient in ceea ce priveste dezvoltarea limbajului, functiei cognitive, laturii de interactiune sociala, mersului independent. Examinatorul are in vedere si functia auditiva, astfel incat totul sa functioneze in parametrii optimi. Stim cat de important este pentru tine sa apelezi la ajutorul unui medic specializat cu o buna reputatie in acest domeniu, astfel ca, in cele ce urmeaza, iti vom prezenta un top trei al celor mai frecventate unitati medicale din orasul tau catre care iti poti indrepta atentia. 

Constanta este un oras dezvoltat din punct de vedere medical, ceea ce inseamna ca vei face cunostinta cu echipe medicale profesioniste, in posesia carora se afla aparaturi de ultima generatie. Parcurge articolul pana la final si afla care sunt unitatile medicale din orasul tau la care poti apela, dar si care este parerea celorlalti pacienti care le-au frecventat. 

Cat costa o consultatie de neurologie pediatrica in Constanta? 

Daca locuiesti in Constanta, dar nu stii exact care este pretul practicat pentru o consultatie de neurologie pediatrica, te incurajam sa parcurgi articolul de mai jos pana la final. Afla, de asemenea,  care sunt si unitatile din orasul tau la care iti recomandam sa mergi: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
ABC Medical
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Profesionalism si seriozitate
 • Amabilitate si empatie
 • Experienta placuta
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Diagnosticare corecta
 • Plan personalizat de tratament
 • Nerespectarea programarilor
Doctor Med
220 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 220 Ron
 • Servicii calitative
 • Medic primar in neurologie pediatrica
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament personalizat
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Act medical fara greseala
 • Nerespectarea programarilor
Armonia Hospital
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Politete si respect
 • Interactiune ireprosabila cu pacientii
 • Atmosfera prietenoasa
 • Consultatii amanuntite
 • Diagnosticare corecta
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Nerespectarea orei programarii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top trei clinici specializate in neurologie pediatrica in Constanta 

Ai luat hotararea de a apela la ajutorul unui medic specializat in neurologie pediatrica in Constanta? Atunci ne bucuram sa iti prezentam cele trei unitati medicale pe care ti le-am pregatit. Citeste cu atentie pentru a afla exact cat de bine dotate sunt clinicile, dar si cat de bine pregatiti sunt medicii cu aceasta specialitate:

1. ABC Medical Center

ABC Medical Center este o unitate medicala multidisciplinara din Constanta, infiintata in anul 2003, care asigura o multitudine de servicii, printre care se numara si cele de neurologie pediatrica. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Alina Costea, un medic cu o buna pregatire in domeniu, care asigura servicii de inalta calitate. In seria sa de atributii intra urmatoarele servicii: obtinerea unui istoric medical complet, examinarea neurologica indiferent de varsta pacientului, stabilirea unui plan de investigatii, stabilirea unui diagnostic corect, elaborarea unui plan de tratament individualizat etc. Medicul are capacitatea de a interpreta corect rezultatele obtinute in urma investigatiilor, cum ar fi analizele de sange, testele genetice, electronicefalograma, imagistica cerebrala sau spinala etc. De asemenea, important de mentionat este si faptul ca unitatea medicala dispune de aparaturile si echipamentele necesare, ceea ce inseamna ca actul medical desfasurat este intotdeauna unul remarcabil. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie pediatrica este de 250 lei. 

Echipa medicala care isi desfasoara activitatea in cadrul clinicii da dovada de profesionalism, seriozitate, amabilitate si empatie. Multi dintre pacientii care au apelat la serviciile acestei unitati mentioneaza ca au beneficiat de o experienta placuta. Datorita faptului ca aparaturile folosite sunt de ultima generatie, diagnosticarea este intotdeauna corecta, iar planul de tratament elaborat este adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie.

Vezi parerile pacientilor despre ABC Medical Center
Vezi Pareri

2. Policlinica Doctor Med

Policlinica Doctor Med este o alta institutie medicala multidisciplinara din Constanta catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa faci programare pentru o consultatie de neurologie pediatrica. Daca optezi pentru aceasta unitate medicala, copilul tau va face cunostinta cu dr. Cristina Ionita,   medic specialist si dr. Florentina Ghitescu, medic primar. In seria de atributii a medicilor intra desfasurarea urmatoarelor servicii: consultatie de specialitate, control de rutina, electromiograma cu ac, electromiograma fara ac, ecografie Doppler carotide, diagnosticare corecta prin interpretarea precisa a rezultatelor obtinute, elaborarea unui plan individualizat de tratament. Multumita dotarilor de ultima generatie care se afla in cadrul departamentului de neurologie pediatrica, actul medical desfasurat este unul ireprosabil, micutii pacienti beneficiind de solutii personalizate in functie de problemele cu care se confrunta. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie pediatrica variaza intre 220 lei si 300 lei. 

Clinica medicala a primit o multime de recenzii pozitive, datorita faptului ca serviciile puse in aplicare sunt de o calitate superioara. In cadrul departamentului de neurologie pediatrica isi desfasoara activitatea si un medic primar, cu experienta vasta si o buna pregatire in diagnosticarea corecta si tratarea eficienta a fiecarui pacient in parte. Avand la dispozitie aparaturi de ultima generatie, medicul reuseste sa asigure un act medical fara nicio greseala. Singurul minus este ca programarile nu se respecta cu precizie de fiecare data. 

3. Armonia Hospital

Armonia Hospital, primul spital privat din Constanta este locul potrivit la care poti apela pentru a beneficia de servicii de neurologie pediatrica. Departamentul medical este reprezentat de dr. Alina Emanuela Costea, medic specialist cu experienta vasta in gestionarea bolilor neurologice la nou-nascuti. Doamna doctor este specializata in aplicarea consultatiilor de specialitate alaturi de stabilirea unui diagnostic corect fie pe baza simptomelor, fie pe baza rezultatelor obtinute in urma investigatiilor de specialitate. Avand o experienta vasta in domeniu, stie exact care este planul de tratament adecvat pentru fiecare pacient in parte in functie de problemele pe care le experimenteaza. Avand in vedere ca spitalul privat in care isi desfasoara activitatea este dotat cu aparaturi si echipamente moderne, rezultatele obtinute sunt intotdeauna remarcabile. 

Preturi pentru o consultatie de neurologie pediatrica este de 250 lei. 

Personalul de la receptie da dovada de politete si respect in interactiunea cu pacientii, iar personalul medical asigura o atmosfera prietenoasa atat pentru adulti, cat si pentru copii, astfel incat fiecare persoana sa se simta cat mai in largul sau. Consultatiile sunt amanuntite, diagnosticarea este corecta, multumita aparaturilor de ultima generatie, iar tratamentul elaborat este adaptat in functie de necesitatile fiecarei persoane in parte. Din pacate, ora programarii nu este respectata cu precizie, din cauza solicitarilor multiple. 

Concluzii

Nimic nu este mai presus decat sanatatea copilului tau, asa ca optiunile pe care ti le-am prezentat anterior in articol sunt unele dintre cele mai frecventate unitati specializate in neurologie pediatrica din Constanta. Stim ca vrei sa apelezi la ajutorul unui medic bine pregatit in domeniu, asa ca te incurajam sa iei in considerare trei variante amintite anterior pentru a obtine rezultatele mult asteptate.