Meniu

Neurologie pediatrica Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Care ar fi momentul potrivit sa apelezi la medicul de neurologie pediatrica in Galati? Ei bine, in cazul in care copilul tau se confrunta cu diverse simptome, precum probleme de vedere sau de auz, de memorie, modificari senzoriale, schimbari bruste de comportament si dureri de cap, poate fi nevoie de o consultatie de neurologie. Medicul specialist are competenta de a diagnostica numeroase conditii, cum ar fi convulsiile febrile, ADHD, migrenele, tulburarile de somn, epilepsia, afectiunile musculare, traumatismele cranio-cerebrale etc. Consultatia la cabinetul de specialitate se desfasoara in mai multe etape: prima este reprezentata de anamneza, care consta intr-o examinare clinica, iar a doua etapa consta in efectuarea unor teste rapide si complet nedureroase, prin care medicul poate sa stabileasca un diagnostic corect. Stim cat de preocupat esti ca parinte de starea de sanatate a copilului tau, tocmai de aceea, in continuare iti vom oferi toate informatiile de care ai nevoie pentru a apela la un cabinet de incredere. 

Privind partea pozitiva, Galati este un oras cu un potential medical ridicat, in cadrul caruia se afla o multime de clinici cu aceasta specialitate. Parcurge articolul pana la final si descopera care sunt cele trei clinici pe care ti le prezentam, dar si cat de multumiti au fost ceilalti pacienti care au apelat la serviciile acestora.

Cat costa o consultatie de neurologie pediatrica in Galati?

Pretul pentru o consultatie de neurologie pediatrica in Galati poate sa varieze in functie de nivelul de pregatire a medicilor. Cu cat acestia au o experienta mai vasta, cu atat este posibil ca pretul sa fie mai ridicat. In tabelul de mai jos iti vom prezenta concret care sunt tarifele practicate in orasul tau pentru a nu avea niciun dubiu:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Ariamed
Clinica-Verificata
210 Ron
 • Pret Consultatie 210 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Personal amabil
 • Buna pregatire
 • Profesionalism
 • Atmosfera primitoare
 • Tratament corespunzator
 • Implicarea personalului de la receptie
 • Buna organizare
Terra Clinique
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Rating ridicat
 • Activitate ireprosabila
 • Aparaturi performante
 • Tehnologia avansata
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament adecvat
 • Atitudine prietenoasa
 • Curatenie impecabila
 • Mediu steril
Pro Clinic
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Profesionalism
 • Amabilitate si empatie
 • Consultatii amanuntite
 • Aparaturi performante
 • Investigatie precise
 • Atmosfera prietenoasa
 • Mediu confortabil
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in neurologie pediatrica in Galati

Iti e teama ca fiul sau fiica ta s-ar putea confrunta cu afectiuni neurologice motiv pentru care ai luat hotararea de a apela la ajutorul unui medic neurolog pediatru din Galati? Atunci cele trei optiuni pe care ti le vom prezenta mai jos sunt exact ce ai nevoie pentru a depista concret daca cel mic este supus unor astfel de patologii. Pentru ca respectivele clinicii sunt echipate cu unele dintre cele mai performante aparaturi, copilul tau are posibilitatea de a beneficia de un diagnostic corect si de un plan de tratament pe masura. Citeste in continuare si descopera tot ce trebuie sa stii despre fiecare institutie medicala in parte:

1. Ariamed

Ariamed este o institutie medicala cu specific multidisciplinar din Galati catre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca vrei sa optezi pentru o consultatie de neurologie pediatrica. In cadrul departamentului medical isi desfasoara activitatea dr. Maria Hutan, medic specialist cu o buna pregatire in domeniu. A studiat la Universitatea de Medicina si Farmacie „Grigore T. Popa”, Iasi, si a participat la diverse cursuri cu tematici pentru o perfectionare a abilitatilor. In competenta sa intra in desfasurarea urmatoarelor servicii: consultatii neurologice, tratamente de specialitate, scale neurologice, interpretarea corecta a analizelor si investigatiilor, eliberarea referatului medical. Aceasta este competenta in diagnosticarea corecta a pacientilor indiferent cat de complexe sunt afectiunile de care sufera, stabilind solutii personalizate pentru fiecare persoana in parte. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 210 lei. 

Clinica medicala din Galati a primit o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor, datorita faptului ca serviciile practicate sunt ireprosabile. Personalul este amabil, bine pregatit si profesionist, asigurand tuturor o atmosfera primitoare si sansa de a primi tratamentul corespunzator in functie de problema de care sufera. De asemenea, si personalul de la receptie da dovada de implicare, totul functionand intr-o buna organizare. 

Vezi parerile pacientilor despre Ariamed
Vezi Pareri

2. Terra Clinique

Terra Clinique este o alta optiune catre care iti poti indrepta atentia daca ai luat hotararea sa-i faci celui mic programare la medicul de neurologie pediatrica din Galati. Cel mic va face cunostinta cu dr. Aura Mirela Horovei, medic specialist cu o buna pregatire in depistarea si tratarea precoce a oricarei afectiuni a sistemului nervos. Printre patologiile tratate in cadrul acestui cabinet se numara si: epilepsia, traumatisme cranio-cerebrale, migrene, manifestari paroxistice neepileptice, tulburari de limbaj, paralizii cerebrale, malformatii si tumori ale sistemului nervos. Doamna doctor are o experienta vasta si in interpretarea corecta a investigatiilor practicate, astfel incat diagnosticarea sa fie intotdeauna una corecta. De asemenea, si planul de tratament realizat este unul adaptat in functie de patologiile de care fiecare pacient sufera. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie pediatrica este de 200 lei. 

In cele peste trei sute de recenzii, pacientii se declara multumiti de serviciile de care au beneficiat, datorita faptului ca activitatea desfasurata de medici este una ireprosabila. Fiind o unitate medicala echipata cu aparaturi performante si cu tehnologie avansata, diagnosticarea este intotdeauna corecta, cei mici beneficiind de un tratament pe masura. In plus, atitudinea medicilor este una prietenoasa si pozitiva, mai ales in preajma copiilor. De asemenea, clinica este de o curatenie impecabila, reprezentand un mediu steril. 

3. Pro Clinic

In completarea variantelor de mai sus, iti prezentam si Pro Clinic, o alta institutie medicala in cadrul careia se efectueaza consultatii de neurologie pediatrica in Galati. Echipa medicala este bine pregatita si competenta in elaborarea unui act medical ireprosabil, astfel incat cei mici sa fie diagnosticati corect si tratati eficient, indiferent cat de complexa este afectiunea neurologica de care sufera. Printre serviciile pe care le asigura merita amintite si: consultatie de specialitate care are ca scop diagnosticarea precisa, elaborarea unui plan personalizat de tratament, referat medical, eliberarea unor retete medicale in cazul tratamentelor medicamentoase. Unitatea este una bine dotata, ceea ce inseamna ca toate investigatiile puse in aplicare sunt precise. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie pediatrica este de 200 lei. 

Profesionalismul, amabilitatea si empatia sunt doar cateva dintre motivele pentru care parintii apeleaza la ajutorul medicilor din cadrul acestei unitati medicale pentru efectuarea unei consultatii de neurologie pediatrica. Unitatea medicala este echipata cu unele dintre cele mai performante aparaturi, multumita carora toate investigatiile puse in aplicare sunt rapide si precise. De asemenea, atmosfera este una primitoare si prietenoasa pentru cei mici, contribuind semnificativ la un mediu cat mai confortabil pentru acestia. 

Concluzii

Daca ai sesizat in ultima perioada ca fiul sau fiica ta se confrunta cu anumite simptome specifice spectrului neurologic, cel mai bine ar fi sa apelezi la ajutorul unui neurolog pediatru din Galati pentru a afla concret despre ce este vorba. Depistarea timpurie a patologiilor neurologice contribuie semnificativ la obtinerea unui grad ridicat de succes in tratarea lor.