Meniu

Neurologie pediatrica Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Venirea bebelusilor pe lume nu este la pachet cu un manual de instructiuni, motiv pentru care parintii pot fi coplesiti in fata grijilor pe care le experimenteaza cu privire la sanatatea micutului, insa un medic neurolog pediatru din Pitesti reuseste sa citeasca dincolo de gesturile si miscarile pe care cel mic le face. Tocmai de aceea, se recomanda ca vizita la cabinetul de neurologie pediatrica sa se afle printre prioritatile parintilor la venirea pe lume a fiului sau fiicei lor. Doar un medic neurolog poate sa identifice din timp daca cel mic se confrunta cu probleme de sanatate. Exista si anumite investigatii care sunt destinate copiilor si prin intermediul carora doctorul poate sa vada daca exista o activitate neuronala anormala. Astfel de investigatii trebuie sa fie efectuate constant, mai ales daca exista predispozitii genetice la astfel de probleme de sanatate. 

Daca locuiesti in Pitesti si vrei sa apelezi la ajutorul unui medic neurolog pediatru, iti recomandam sa citesti informatiile prezentate mai jos. In orasul tau exista trei clinici cu aceasta specialitate catre care iti poti indrepta atentia si unde copilul tau va primi ingrijirile medicale necesare. 

Cat costa o consultatie de neurologie pediatrica in Pitesti? 

Una dintre curiozitatile parintilor inainte de a apela la ajutorul unui medic neurolog pediatru din Pitesti consta in preturile practicate pentru o consultatie de specialitate. Pentru a elimina orice dubiu si pentru a fi la curent cu cele mai noi informatii, ti-am pregatit mai jos un tabel cu toate preturile practicate, astfel incat sa poti face o comparatie intre acestea: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Forte Vita
Clinica-Verificata
280 Ron
 • Pret Consultatie 280 Ron
 • Servicii calitative
 • Aparaturi si echipamente moderne
 • Investigatii precise
 • Diagnostic corect
 • Profesionalism
 • Experienta vasta
 • Rezultate ireprosabile
 • Atmosfera primitoare
Delmedical
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Echipamente moderne
 • Profesionalism si amabilitate
 • Atitudine prietenoasa
 • Tratament individualizat
 • Atmosfera primitoare
 • Rezultate rapide si precise
 • Clinica moderna
 • Curatenie impecabila
Muntenia Hospital
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii precise
 • Verdict clar
 • Atitudine prietenoasa
 • Abordare binevoitoare
 • Rezultate excelente
 • Curatenie impecabila
 • Gestionarea deficitara a programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top trei clinici specializate in neurologie pediatrica in Pitesti 

Nimic nu este mai important decat sanatatea copilului tau, asa ca iti recomandam sa apelezi la cabinetul de neurologie pediatrica din Pitesti daca ai un nou-nascut. Conform specialistilor, printre investigatiile care trebuie sa fie efectuate la venirea copilului pe lume se numara si cele neurologice pentru depistarea timpurie a unei activitati neuronale anormale. In cele ce urmeaza ti-am pregatit un top trei al celor mai frecventate unitati medicale din orasul tau catre care iti poti indrepta atentia si in cadrul carora cei mici vor beneficia de un ajutor de specialitate din partea cadrelor medicale profesioniste:

1. Clinica Forte Vita

Clinica Forte Vita este o unitate medicala cu specific multidisciplinar din Pitesti in cadrul careia se desfasoara si specialitatea de neurologie pediatrica. Cu o activitate de peste 25 de ani in lantul de farmacii Forte Vita, a fost infiintata institutia medicala cu acelasi nume, in care sunt inglobate numeroase specialitati pentru depistarea si tratarea afectiunilor din diverse domenii medicale. In cazul in care optezi pentru sectia de neurologie pediatrica, cel mic va face cunostinta cu dr. Maria Casandra Munteanu, medic specialist care asigura o atmosfera primitoare pentru fiecare pacient in parte. In competenta sa intra desfasurarea consultatiei de specialitate si interpretarea analizelor, in urma carora stabileste un diagnostic corect. Doamna doctor are la dispozitie toate echipamentele si aparaturile necesare, multumita carora actul medical desfasurat este intotdeauna unul ireprosabil. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie pediatrica si adeverinta medicala este de 280 lei. 

Conform recenziilor postate in mediul online, institutia a primit o multime de aprecieri din partea pacientilor, datorita faptului ca serviciile prestate sunt de o calitate superioara. Aparaturile si echipamentele moderne contribuie semnificativ la elaborarea unor investigatii precise, multumita carora medicii pot stabili un diagnostic corect intr-un timp scurt. De asemenea, echipa medicala da dovada de profesionalism, ca urmare a unei experiente vaste in domeniu, capatate in diverse unitati medicale. Rezultatele obtinute sunt ireprosabile, iar atmosfera este primitoare atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Forte Vita
Vezi Pareri

2. Delmedical

Delmedical este o alta unitate medicala din Pitesti in cadrul careia se desfasoara o multime de specialitati, printre care se numara si neurologia pediatrica. Echipa medicala este bine pregatita in domeniu, avand o experienta dobandita in unitati spitalicesti de prestigiu, dar si in cursuri de perfectionare. Daca te-ai hotarat sa apelezi la aceasta varianta, copilul tau va beneficia de urmatoarele servicii: consultatie de specialitate, control de rutina, electroencefalograma de veghe si somn, electroencefalograma de veghe standard, diagnosticare corecta in functie de rezultatele obtinute in cadrul investigatiilor de specialitate, tratament individualizat in functie de necesitatile fiecarui pacient. Toate acestea se desfasoara la o calitate superioara, datorita echipamentelor moderne si aparaturilor performante care se afla in cadrul cabinetului. 

Pretul pentru o consultatii de neurologie pediatrica este de 300 lei. 

Unitatea medicala este una dintre optiunile catre care multi pacientii isi indreapta atentia, multumita serviciilor de calitate puse in practica. Departamentul de neurologie pediatrica este echipat adecvat, astfel incat investigatiile sa fie precise, iar tratamentul recomandat sa fie unul pe masura necesitatilor pacientului. Atmosfera este primitoare, rezultatele obtinute sunt rapide si precise, iar clinica este moderna si ingrijita. 

3. Muntenia Hospital

Muntenia Hospital este o alta optiune din Pitesti catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa pui in practica toate investigatiile necesare incluse in departamentul de neurologie pediatrica pentru copilul tau. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Magdalena Sandu, medic primar in neurologie pediatrica, doctor in medicina cu competenta in electroencefalograma si certificare internationala in electroencefalograma la nou-nascuti si sugari. Doamna doctor are competenta de a pune in aplicare consultatii de specialitate, electroencefalografie, ecografie Doppler vase cervico-cerebrala, in urma carora poate stabili un diagnostic corect, urmat de solutii personalizate. Datorita faptului ca unitatea medicala se afla in colaborare cu CAS, pacientii au posibilitatea de a beneficia si de consultatii gratuite, daca se prezinta cu biletul de trimitere de la medicul de familie. 

Tariful aplicat pentru o consultatie de neurologie pediatrica este de 220 lei. 

Spitalul privat este una dintre cele mai frecventate optiuni din Pitesti, cand vine vorba de calitatea serviciilor medicale. Avand la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie, pacientii beneficiaza de investigatii eficiente si precise, in urma carora afla concret care este problema cu care se confrunta. Atitudinea fata de copii este una prietenoasa si binevoitoare, astfel incat cei mici sa se simta cat mai confortabil in preajma medicilor. Rezultatele obtinute sunt excelente, iar clinica este de o curatenie impecabila. Cu toate acestea, gestionarea programarilor este una deficitara. 

Concluzii

Inca de la venirea pe lume, copiii trebuie sa fie corect investigati de un medic neurolog pediatru. In Pitesti, din fericire, exista o multime de unitati medicale catre care iti poti indrepta atentia, cum ar fi cele amintite mai sus, unde cel mic primeste un diagnostic corect, indiferent cat de complexa este afectiunea cu care se confrunta. Investigatiile sunt sustinute de aparaturi performante, ceea ce determina un diagnostic corect de fiecare data. Ia si tu in considerare clinicile de mai sus si asigura-i copilului tau posibilitatea de a fi tratat de un medic competent.