Meniu

Neurologie pediatrica Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Copilul tau se confrunta des cu probleme de echilibru sau chiar cu dureri de cap constante motiv, pentru care ai decis sa ceri parerea unui medic neurolog pediatru din Ploiesti? Stim cat de important este pentru tine sa gasesti un medic competent, priceput si bine pregatit in domeniu, care sa iti consulte copilul si care sa depisteze exact care este cauza pentru care se confrunta cu astfel de simptome. Din fericire, exista unitati medicale dotate cu aparaturi si echipamente de ultima generatie, prin intermediul carora medicul poate efectua investigatii precise, pe baza carora poate stabili un diagnostic corect, urmat de o solutie personalizata de tratament. Simptomele de mai sus insotite si de furnicaturi in zona degetelor, dar si de senzatia de confuzie constanta pot anunta prezenta unor potentiale afectiunii neurologice, tocmai de aceea se recomanda ca in primul an de viata al copilului sa se efectueze un consult de specialitate la medic. 

Daca si tu locuiesti in Ploiesti si ai decis sa mergi la un medic specializat in neurologie pediatrica, dar nu stii exact la cine sa apelezi, te incurajam sa citesti in continuare articolul pe care ti-l prezentam pentru a afla care este clinica din orasul tau la care poti apela cu incredere.

Cat costa o consultatie de neurologie pediatrica in Ploiesti?

Iti e teama ca cel mic ar putea sa se confrunte cu o afectiune neurologica, situatie in care ai luat hotararea de a cauta un medic neurolog pediatru in Ploiesti care sa te ajute? Atunci cel mai bine ar fi ca inainte de a face programare, sa te informezi si cu privire la tarifele practicate. Stim ca sanatatea copilului tau este nepretuita, insa mai stim si ca este bine ca inainte de a te prezenta la cabinetul de specialitate sa ai idee orientativ care este suma de bani pe care trebuie sa o pregatesti. Iata care este aceasta conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Medsana
Clinica-Verificata
300 Ron
  • Pret Consultatie 300 Ron
  • Respectarea programarilor
  • Rezultate rapide
  • Experienta placuta
  • Atmosfera primitoare
  • Empatie si intelegere
  • Seriozitate si profesionalism
  • Echipamente de inalta performanta
  • Investigatii precise
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de neurologie pediatrica in Ploiesti?

Asa cum ti-am promis si mai sus, in cele ce urmeaza iti vom detalia mai multe informatii despre unitatea specializata in neurologie pediatrica din Ploiesti. Afla cat de bine dotata este aceasta, cat de bine pregatite sunt cadrele medicale la care vei apela, dar si cat de multumiti sunt ceilalti pacienti care au apelat in trecut la serviciile sale. Citeste mai departe:

Clinica Medsana

Clinica Medsana este o unitate medicala multidisciplinara din Ploiesti catre care multi pacienti isi indreapta atentia datorita serviciilor de inalta performanta, fiind locul potrivit unde vei putea face o programare pentru o consultatie de neurologie pediatrica. In cadrul acestui departament vei face cunostinta cu dr. Alina Daniela Nicolau, medic specialist. In seria sa de atributii, la fel ca in cazul oricarui medic de specialitate, intra desfasurarea consultatiei de specialitate, controlul de rutina, interpretarea analizelor sau investigatiilor, diagnosticarea corecta si elaborarea unui plan eficient de tratament. Multumita dotarilor performante care se afla la dispozitia sa, micutii pacienti vor beneficia de un verdict clar si rapid, dar si de ingrijiri medicale personalizate. 

Pretul practicat pentru o consultatie de neurologie pediatrica este de 300 lei. 

Judecand dupa recenziile postate in mediul online, unitatea medicala este puternic frecventata de pacienti, fiind o optiune catre care acestia isi indreapta atentia cu incredere. Programarile sunt respectate cu precizie, timpul de asteptare este redus, rezultatele analizelor sunt primite intr-un timp scurt, experienta este placuta, iar atmosfera primitoare. De asemenea, echipa medicala da dovada de empatie, intelegere si seriozitate, ceea ce este de un real ajutor atat pentru adulti, cat si pentru copii. In plus, unitatea medicala dispune de echipamente de inalta performanta, prin intermediul carora se efectueaza investigatii precise. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Medsana
Vezi Pareri

Concluzii

Ai luat hotararea de a merge la un cabinet de neurologie pediatrica din Ploiesti impreuna cu cel mic pentru a afla daca simptomele pe care le-a experimentat in ultima vreme sunt indicatorii unei afectiuni neurologice? Atunci unitatea medicala pe care ti-am prezentat-o anterior este exact ce ai nevoie pentru ca fiul sau fiica ta sa beneficieze de servicii de inalta calitate.