Meniu

Neurologie pediatrica Slatina

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Parintii sunt sfatuiti sa apeleze la cabinetul de neurologie pediatrica din Slatina inca de la venirea copilului pe lume, pentru ca exista anumite testari si investigatii pe care medicul specialist le pune in aplicare pentru a depista precoce potentialele afectiuni neurologice. Principalul scop al acestor controale este sa depisteze in timp util afectiunile pe care cel mic ar putea sa le experimenteze, astfel incat tratamentul primit sa fie unul corespunzator. Copiii au nevoie de toate conditiile necesare pentru a se dezvolta in parametri optimi, tocmai de aceea iti recomandam sa gasesti un medic specializat in neurologie pentru a-i asigura celui mic ingrijiri medicale adaptate in functie de necesitatile sale. Printre patologiile care sunt raspandite in randul copiilor se numara si: boli genetice si afectiuni congenitale metabolice, defecte congenitale, tulburari de dezvoltare neurologica, epilepsie, convulsii febrile, tulburari de miscare, boli neuromusculare progresive, dezvoltare mentala anormala, afectiuni de spectru autist, tulburari comportamentale. 

Din fericire, in Slatina exista o unitate medicala la care poti apela cu incredere si in cadrul careia cei mici vor beneficia de o consultatie de neurologie pediatrica la o calitate superioara. Descopera in randurile de mai jos care este aceasta clinica din orasul tau.

Care este pretul unei consultatii de neurologie pediatrica in Slatina?

Pretul pentru o consultatie de neurologie pediatrica in Slatina poate sa sufere modificari de la o clinica la alta, in functie de nivelul de pregatire a medicului specialist. De exemplu, pretul aplicat de un profesor doctor poate fi mai ridicat spre deosebire de pretul unui medic specialist. Pentru a fi la curent cu toate informatiile precise si actualizate, ti-am pregatit tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Spitalul Judetean
Clinica-Verificata
120 Ron
  • Pret Consultatie 120 Ron
  • Aparaturi performante
  • Diagnosticare corecta
  • Plan personalizat de tratament
  • Atmosfera primitoare
  • Servicii impecabile
  • Medic primar neurologie pediatrica
  • Timp indelungat de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de neurologie pediatrica in Slatina?

Daca ai luat hotararea de a apela la un medic specializat in neurologie pediatrica in Slatina si nu stii care clinica este adecvata pentru necesitatile copilului tau, iti recomandam sa iei in considerare informatiile de mai jos. In cele ce urmeaza, iti prezentam o clinica putemic frecventata si apreciata de pacienti, multumita calitatii superioare a serviciilor medicale. Citeste mai departe si afla tot ce trebuie sa stii despre aceasta:

Spitalul Judetean de Urgenta Slatina

Spitalul Judetean de Urgenta din Slatina cuprinde o multime de specialitati medicale, printre care se numara si neurologia pediatrica. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Maria Adriana Nuta, coordonator comp., medic primar in neurologie pediatrica, psihiatrie pediatrica, pregatita in elaborarea unui act medical ireprosabil. Doamna doctor are competenta de a pune in aplicare un diagnostic corect, dar si un plan personalizat de tratament. Printre serviciile puse in aplicare se numara si: consultatii si tratament de specialitate (pentru tulburari de adaptare familiala sau scolara, dificultati scolare, tulburari de atentie sau memorie, hiperchinezie cu deficit de atentie (ADHD), tulburari de comportament), electroencefalograma copii si adolescenti, dispensarizarea copiilor cu suferinta cerebrala perinatala si monitorizarea dezvoltarii lor neuropsihice, consiliere psihiatrica etc. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 120 lei. 

Multe dintre recenziile postate in mediul online sunt pozitive, pacientii beneficiind un ajutor de specialitate din partea medicilor. Unitatea medicala este echipata cu unele dintre cele mai performante aparaturi, situatie in care diagnosticarea este corecta de fiecare data, facilitand elaborarea unui plan personalizat de tratament. Departamentul de neurologie pediatrica este echipat cu toate echipamentele necesare, astfel incat medicul primar sa asigure fiecarui copil in parte o atmosfera primitoare si servicii impecabile. Cu toate acestea, timpul de asteptare este indelungat, din cauza numarului ridicat de solicitari. 

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Judetean de Urgenta Slatina
Vezi Pareri

Concluzii

In cazul in care copilul tau se confrunta cu simptome specifice afectiunilor neurologice in Slatina, unitatea medicala prezentata mai sus este exact ce ai nevoie pentru ca cel mic sa beneficieze de servicii de inalta calitate. Apeleaza la ajutorul unui medic bine pregatit in domeniu si asigura-i copilului tau cele mai bune ingrijiri medicale.