Meniu

Neurologie pediatrica Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca micutul tau a primit o trimitere catre un cabinet de neurologie pediatrica din Timisoara, este important sa stii ca nu intotdeauna este vorba despre o problema grava sau incurabila. Sunt multe motive pentru care oamenii pot ajunge la neurolog, iar unele nu implica o tulburare neurologica. In plus, multe afectiuni neurologice pot fi mai usor de gestionat si cu simptome mai putin severe daca are loc o interventie timpurie si adecvata. 

Pentru a sti la ce medic neurolog pediatru din Timisoara sa-ti programezi micutul pentru o consultatie, urmareste acest articol si vei afla tot ce ai nevoie sa stii in legatura cu acest subiect. Este important insa sa optezi pentru un medic cu experienta si sa nu amani aceasta vizita. Un consult este esential pentru evaluarea si gestionarea simptomelor, iar specialistii sunt singurii in masura sa decida daca este vorba despre o boala neurologica sau nu.  

Cat costa consultatia de neurologie pediatrica in Timisoara

Pretul consultatiei de neurologie pediatrica ce se efectueaza in municipiul Timisoara poate fi vizualizat in tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Neoped
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Doi medici neurologi pediatri
 • Psihiatrie pediatrica
 • Analize si investigatii imagistice
 • Consultatii la domiciliu
 • Personal amabil si empatic
 • Aparatura medicala performanta
 • Bun raport calitate-pret
Policlinica Boia
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Numeroase specialitati medicale, pentru toate varstele
 • Medic neurolog pediatru cu experienta
 • Spital de zi
 • Aparatura moderna
 • Bun raport calitate-pret
 • Curatenie si confort
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici care au serviciu de neurologie pediatrica in Timisoara

Sunt doua clinici private care pun la dispozitie servicii de neurologie pediatrica in Timisoara. Iata care sunt acestea si ce investigatii si proceduri pun la dispozitie!

1. Clinica Neoped

O echipa medicala multidisciplinara activeaza la Clinica Neoped din Timisoara, unde exista si un compartiment de neurologie si psihiatrie pediatrica. In cabinetul de la aceasta specialitate activeaza doi medici cu o vasta experienta in domeniul sanatatii neurologice pediatrice, si anume dr. Oana Stoicanescu – medic primar neurologie pediatrica, si dr. Diana Trifa – medic primar neurologie si psihiatrie pediatrica. Serviciile oferite in acest cabinet sunt urmatoarele: diagnosticarea si tratarea afectiunilor neurologice pediatrice acute (cefaleea, convulsiile, sincopele etc.) si a celor cronice (boli neuromusculare, epilepsie, malformatii cerebrale), monitorizarea dezvoltarii neurologice normale, consilierea parintilor copiilor cu boli cronice, investigatii de laborator si imagistice. 

Pretul consultatiei de neurologie pediatrica este de 250 de lei.

In recenziile din mediul online, multi dintre pacienti sustin ca au avut parte de servicii foarte bune. Oamenii declara ca medicii si intreg personalul au un mod empatic de a comunica si de a relationa cu copiii, ceea ce-i face pe acestia din urma sa vina cu incredere si chiar cu placere la doctor, pentru analize, investigatii sau consultatii. Aparatura medicala performanta este de asemenea un plus pe care parintii l-au notat in dreptul clinicii. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Neoped
Vezi Pareri

2. Policlinica Boia

In acest centru privat din Timisoara, parintii isi pot aduce micutii la o consultatie de neurologie pediatrica, in cadrul departamentului de pediatrie. Dr. Axinia Corches este medic primar neurologie si psihiatrie pediatrica, avand si competente de psihoterapie, aceasta abordare integrata fiind cruciala pentru intelegerea si tratarea complexitatii problemelor de sanatate neurologica si mintala la copii.  Acest centru medical a fost infiintat in urma cu 14 ani si ofera servicii pentru copii de toate varstele, bazandu-se pe preventie, diagnostic si tratament, dar si pe consiliere si sustinere emotionala pentru micuti si pentru familiile lor. Sunt mai multe specialitati in oferta clinicii: chirurgie maxilo-faciala, diabet si nutritie, recuperare pediatrica, cardiologie, nefrologie, gastroenterologie.

Tariful consultatiei de neurologie pediatrica este de 250 de lei.

In review-urile pacientilor s-a notat ca medicii au multa experienta si ca isi dau tot interesul in misiunea lor, cu profesionalism si empatie. Alte lucruri pe care timisorenii le apreciaza ar fi: curatenia din clinica, ambientul placut si potrivit pentru copii, un raport acceptabil intre calitate si pret, conditiile moderne. Sunt insa si persoane care sustin ca nu se respecta programarile, iar din acest motiv au avut parte de experiente neplacute si de timp prelungit de asteptare. 

Concluziile noastre

Serviciile de neurologie pediatrica din Timisoara nu sunt foarte variate, in sensul ca nu sunt multe clinici medicale in care sunt puse la dispozitie. Ceea ce este insa important este ca in cabinetele de neurologie pediatrica din municipiu sunt medici cu o experienta vasta, unii dintre ei fiind specializati si in psihiatrie infantila sau in psihoterapie.

Sunt numeroase probleme care pot fi diagnosticate, tratate si monitorizate de un medic specializat in neurologie pediatrica: epilepsie, tulburari ale somnului, cefalee, anomalii ale creierului sau maduvei spinarii, traumatisme cerebrale, tulburari neurogenetice sau de dezvoltare. Nu ezita sa-ti programezi copilul la medic daca simti ca ar putea avea o problema de aceasta natura, pentru ca o consultatie este primul pas catre un diagnostic corect si un tratament adaptat nevoilor sale.