Meniu

Neurologie Resita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Diverse afectiuni neurologice sau leziuni care se dezvolta la nivelul sistemului nervos necesita un plan de tratament elaborat de medicul specializat in neurologie. In Resita, din fericire, exista doua unitati medicale la care iti recomandam sa mergi pentru a solicita sfatul unui medic bine pregatit in domeniu. Daca te confrunti cu simptome precum dureri de cap, ameteala, senzatie de furnicaturi, tulburari de echilibru si senzatie de confuzie, cel mai probabil suferi de afectiuni neurologice care trebuie sa fie investigate si tratate in cel mai scurt timp posibil. Din fericire, cabinetele medicilor specialisti sunt echipate cu toate aparaturile necesare, astfel incat investigatiile efectuate sa fie precise si, in functie de ele, medicul se stabileasca un diagnostic precis. Aflarea cauzei problemei este punctul de plecare catre un proces de vindecare sigur si eficient, asa ca nu mai sta pe ganduri si apeleaza la ajutorul medicului expert. 

Daca locuiesti si tu in Resita sau in apropiere si nu stii care unitate medicala este adecvata pentru necesitatile tale, citeste mai departe si descopera pe indelete clinicile din orasul tau. Afla cat de pregatiti sunt medicii, dar si care sunt costurile aplicate de regula pentru o consultatie de specialitate.

Care este pretul unei consultatii de neurologie in Resita?

Tariful aplicat pentru o consultatie de neurologie in Resita difera in functie de nivelul de pregatire a medicului. Daca vrei sa fii la curent cu cele mai precise si actualizate informatii, arunca o privire la tabelul pe care ti l-am pregatit mai jos si afla, totodata, si care sunt denumirile clinicilor din orasul tau la care poti apela cu incredere:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
VestMed
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Rating ridicat
 • Servicii de calitate
 • Rezultate exceptionale
 • Aparaturi performante
 • Diagnostic corect
 • Plan personalizat de tratament
 • Atmosfera prietenoasa
Spitalul Judetean
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Aparaturi performante
 • Rezultate precise si rapide
 • Diagnosticare corecta
 • Plan personalizat de tratament
 • Timp indelungat de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor specializate in neurologie in Resita

Pentru a afla concret daca te confrunti sau nu cu o afectiune neurologica, cel mai bine este sa te adresezi cabinetului de specialitate din Resita, in cadrul caruia vei face cunostinta cu un personal medical implicat si experimentat. Citeste in continuare randurile de mai jos si descopera care sunt cele doua unitati medicale din orasul tau, dar si cat de bine pregatite sunt acestea:

1. VestMed

VestMed este prima optiune pe care ti-o prezentam si care desfasoara o activitate multidisciplinara in Resita, la care poti apela cu incredere daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de neurologie. In cadrul acestui departament medical isi desfasoara activitatea trei medici bine pregatiti: dr. Amalia Cornea, dr. Andra Spilca si dr. Razvan Velcean. Printre serviciile pe care le pun in aplicare se numara si: consultatie initiala, ecografie Doppler carotidian, control, intocmire document medical pentru scopuri administrative, referat medical, electromiografie, VCN etc. Datorita faptului ca unitatea are la dispozitie aparaturi si echipamente de o inalta performanta, toate investigatiile amintite anterior sunt desfasurate cu profesionalism intr-un cadru atent supravegheat de medici experti. De asemenea, multumita rezultatelor precise obtinute, pacientii au posibilitatea de a beneficia si de un plan de tratament individualizat. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 260 lei. 

Vestmed a obtinut o multime de recenzii din partea pacientilor, acestea fiind dovada faptului ca unitatea medicala este puternic frecventata. In cele peste o suta de impresii, pacientii se declara multumiti de serviciile de care au beneficiat, dat fiind faptul ca rezultatele obtinute sunt intotdeauna exceptionale. Clinica este echipata cu unele dintre cele mai performante aparaturi, ceea ce contribuie semnificativ la obtinerea unui diagnostic corect si a unui plan personalizat de tratament. De asemenea, pacientii sunt primiti intr-o atmosfera prietenoasa si calda. 

Vezi parerile pacientilor despre VestMed
Vezi Pareri

2. Spitalul Judetean de Urgenta Resita

Spitalul Judetean de Urgenta este o alta optiune catre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca vrei sa apelezi urgent la ajutorul unui medic specializat in neurologie in Resita. Medicul sef al departamentului este dr. Violeta Morosoi, medic primar, care isi desfasoara activitatea alaturi de un personal dedicat si implicat format din: dr. Margareta Bortun, dr. Alexandrina Terfaloaga, medici primari, dr. Elena Burtea, dr. Adriana Nicoleta Curescu, dr. Razvan Valeriu Velcean, medici specialisti cu buna pregatire in domeniu. Fiind vorba de un spital judetean, toate echipamentele care se afla in cadrul acestuia sunt de o performanta inalta, astfel incat pacientii sa beneficieze de un diagnostic corect, dar si de un tratament corespunzator. Multumita medicilor, fiecare act medical este dus la bun sfarsit cu succes. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 120 lei. 

Majoritatea recenziilor postate in mediul online reflecta un grad ridicat de multumire din partea pacientilor care beneficiaza de un act medical ireprosabil. Unitatea medicala beneficiaza de unele dintre cele mai performante aparaturi, ceea ce inseamna ca rezultatele sunt in cele mai multe cazuri precise si rapide. Diagnosticarea este corecta, iar planul de tratament elaborat este adaptat in functie de problemele pacientului. Singurul dezavantaj este ca timpul de asteptare poate fi unul destul de ridicat din cauza numarului in continua crestere de solicitari. 

Concluzii

Daca si tu ai primit recomandarea de a apela la serviciile unui medic specializat in neurologie in Resita, te incurajam sa iei in considerare cele doua optiuni pe care le-am prezentat in detaliu anterior in articol. Citeste cu atentie informatiile de mai sus si mergi la cabinetul medical care corespunde cel mai bine cu necesitatile si nevoile tale. In cazul in care te confrunti cu afectiuni care necesita o interventie urgenta, nu ezita sa apelezi la Spitalul Judetean.