Meniu

Neurologie Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te confrunti cu sensibilitate la lumina, la sunete, mirosuri, o durere la nivelul capului care pulseaza sau care se agraveaza de la o zi la alta si cu o senzatie de greata, insotita de varsaturi, iar medicul de familie ti-a recomandat sa mergi la cabinetul medicului de neurologie din Satu Mare? In cazul in care experimentezi astfel de simptome si sesizezi ca acestea se agraveaza de la o zi la alta, cel mai bine ar fi sa ceri un ajutor de specialitate. Exista riscul sa dezvolti boala Parkinson, scleroza multipla, dementa etc. De asemenea, daca ai sesizat ca in ultima vreme experimentezi mai multe episoade amnezice sau stari de confuzie, cel mai bine ar fi sa discuti aceste aspecte cu medicul neurolog, pentru ca doar acesta stie cum sa le interpreteze si catre care investigatie sa te indrume pentru a afla concret care este afectiunea de care suferi. Din fericire, exista o multime de examinari moderne si nedureroase prin care se poate afla care este factorul declansator al acestor simptome.

Daca si tu locuiesti in Satu Mare si vrei sa descoperi care clinica este cea mai frecventata din orasul tau pentru serviciile calitative pe care le presteaza, iti recomandam sa citesti in continuare. 

Cat costa o consultatie de neurologie in Satu Mare?

Inainte de a merge la un cabinet de neurologie din Satu Mare, iti recomandam sa te informezi cu privire la tarifele practicate pentru o consultatie de specialitate. Pentru a-ti simplifica munca, ti-am pregatit un tabel mai jos in care sunt prezentate toate preturile practicate de clinicile din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
C. Ham Janos
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Aparaturi moderne si performante
 • Diagnostic corect
 • Plan eficient de tratament
 • Medic primar in neurologie
 • Investigatii precise
 • Rezultate exceptionale
 • Curatenie impecabila
Clinica Korall
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Act medical de calitate
 • Implicare si amabilitate
 • Buna pregatire
 • Profesionalism
 • Aparaturi de inalta performanta
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
 • Nerespectarea programarilor
West Medica
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Amabilitate si profesionalism
 • Buna pregatire
 • Servicii de calitate
 • Aparaturi moderne
 • Diagnostic corect
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in neurologie in Satu Mare

Afectiunile neurologice pot pune in pericol calitatea vietii sau chiar viata insasi cand se afla intr-un stadiu avansat, motiv pentru care te incurajam sa apelezi la o clinica de neurologie din Satu Mare, astfel incat sa afli care este afectiunea cu care te confrunti, dar si care este solutia pe care o poti lua in considerare pentru a te trata in mod corespunzator. Citeste pana la final si afla, de asemenea, care este impresia pacientilor care au apelat la clinicile de mai jos:

1. Clinica Ham Janos

Prima unitate medicala din top este clinica Ham Janos din Satu Mare, specializata in diverse domenii, printre care se numara si neurologia. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea doar un medic, dr. Nicoleta Stela Costin, medic primar, cu o buna pregatire in domeniu. Aceasta a studiat la Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” Cluj Napoca, Facultatea de Medicina, a urmat Scoala Doctorala tot in Cluj Napoca, devenind ulterior doctor in medicina. Doamna doctor are la dispozitie dotari de ultima generatie, printre care se numara si ecograful Philips cu sonda liniara pentru Doppler extracranian. Printre competentele sale merita mentionate si: ecografie Doppler cervico-cerebrala, terapia accidentului vascular ischemic, neurofiziologie, tratamentul insuficientei cardiace congestive, urgente cardiace majore, diagnosticarea si tratamentul in primele ore. Cu alte cuvinte, pacientii care apeleaza la aceasta unitate medicala sunt pe maini bune, beneficiind de un tratament adaptat cu atentie in functie de propriile necesitati medicale. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 300 lei. 

Centrul medical din Satu Mare este bine vazut de pacienti, majoritatea fiind multumiti de actul medical de care beneficiaza. Departamentul de neurologie este echipat cu aparaturi moderne si performante, ceea ce contribuie semnificativ la stabilirea unui diagnostic corect si elaborarea unui plan eficient de tratament. Acesta dispune si de un medic primar, care asigura tuturor pacientilor posibilitatea de a fi precis investigati. Rezultatele obtinute sunt exceptionale, iar clinica este de o curatenie impecabila. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Ham Janos
Vezi Pareri

2. Clinica Korall

O alta unitate medicala pe care ti-o recomandam este clinica Korall din Satu Mare, o institutie specializata in multiple domenii, printre care este numara si neurologia. In cazul acestui departament vei face cunostinta cu dr. Nedia Straut, medic specialist, care asigura pacientilor toate conditiile necesare pentru a fi diagnosticati in mod corect, dar si tratati corespunzator. Unitatea medicala este echipata cu aparaturi de inalta performanta, astfel incat investigatiile efectuate sa fie unele ireprosabile. In seria de atributii a medicului intra desfasurarea urmatoarelor servicii: consultatii de specialitate, aplicarea investigatiilor necesare, diagnosticarea corecta in functie de rezultatele obtinute, elaborarea unui plan eficient de tratament. Rezultatele obtinute sunt exceptionale, pacientii avand posibilitatea de a beneficia de solutii personalizate de vindecare in functie de problemele cu care se confrunta. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 220 lei. 

Majoritatea recenziilor postate de pacienti sunt pozitive, avand in vedere ca medicii asigura un act medical de calitate. Principalele aspecte apreciate de acestia fac referire la implicarea, amabilitatea, buna pregatire si profesionalismul personalului medical, aparaturile de inalta performanta si la atmosfera primitoare. In plus, pacientii se declara multumiti de curatenia impecabila pe care o gasesc de fiecare data in unitatea medicala. Cu toate acestea, ora programarii nu este respectata de fiecare data.

3. West Medica

Ultima optiune pe care ti-o prezentam este clinica West Medica din Satu Mare, in cadrul careia se desfasoara o multime de servicii medicale, printre care se numara si cele de neurologie. Medicul cu care vei face cunostinta este dr. Zsolt Bzduch, medic specialist, care are toata pregatirea necesara pentru a diagnostica in mod corect pacientii, dar si pentru a le oferi tratamentul adecvat. Avand la dispozitie toate echipamentele necesare pentru a realiza investigatiile de specialitate, medicul reuseste sa asigure tuturor pacientilor un act medical ireprosabil, in care acestia beneficiaza de toate ingrijirile medicale necesare procesului de vindecare. Pe langa neurologie, clinica mai cuprinde si urmatoarele specialitati: medicina de familie, endocrinologie, dermatovenerologie, obstetrica si ginecologie, radiologie, ecografie, medicina interna, psihiatrie, gastroenterologie, oftalmologie, chirurgie, psihologie, alergologie, cardiologie. 

Pretul pentru consultatie de neurologie este de 200 lei. 

Amabilitatea, profesionalismul si buna pregatire in domeniu sunt doar cateva dintre calitatile pe care pacientii le apreciaza atunci cand apeleaza la serviciile clinicii. Unitatea medicala multidisciplinara este dotata cu toate aparaturile necesare, astfel incat pacientii sa aiba posibilitatea de a beneficia de un diagnostic corect, dar si de un tratament personalizat. Cu toate acestea, relatia pacient-receptioner nu este una suficient de benefica, situatie in care pot exista anumite neintelegeri. De asemenea, programarile nu sunt respectate cu precizie. 

Concluzii

Daca ai primit recomandarea de la medicul de familie de a merge la un cabinet de neurologie in Satu Mare, cel mai bine ar fi sa-i asculti sfatul. Multumita aparaturilor moderne, toate investigatiile desfasurate asigura rezultate precise, iar medicii isi dau tot interesul pentru a-ti recomanda un tratament benefic. Apeleaza la una dintre unitatile medicale prezentate anterior si afla care sunt indicatiile medicului specialist pentru a-ti recapata sanatatea.