Meniu

Neurologie Severin

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cu toate ca senzatia de amorteala in corp, durerea de cap sau senzatia de confuzie pot parea inofensive, exista cateva situatii in care aceste simptome ar trebui sa te trimita de urgenta la cabinetul de neurologie din Severin. In multe cazuri, aceste senzatii trec de la sine si sunt rezultatul unei vieti agitate sau a unei perioade agitate din viata ta, urmand ca totul sa isi revina la normal. Cu toate acestea, exista si momente in care simptomele persista mai mult de o saptamana, tinzand chiar sa se agraveze, caz in care cel mai bine ar fi sa apelezi la ajutorul medicului neurolog din orasul tau. Cele mai comune boli neurologice cu care te poti confrunta si care sunt anuntate prin simptomele de mai sus sunt: boli cauzate de anomalii genetice, boli autoimune, boli ale vaselor de sange care alimenteaza creierul, neuroinfectii si leziuni ale maduvei spinarii sau a creierului. Din fericire, medicul neurolog stie exact ce proceduri sa puna in aplicare si ce investigatii se efectueze, astfel incat sa depisteze concret care este cauza problemei, dar si care este cea mai eficienta solutie. 

Daca locuiesti in Severin si vrei sa apelezi la o unitate medicala specializata in neurologie pentru a afla concret care este afectiunea cu care te confrunti, dar si cum o poti ameliora, te incurajam sa citesti in continuare. In cele ce urmeaza, iti vom prezenta unele dintre cele mai apreciate clinici din orasul tau catre care iti poti indrepta atentia si unde vei primi ingrijirile medicale necesare.

Cat costa o consultatie de neurologie in Severin?

Ai luat hotararea de a merge la o unitate medicala specializata neurologie in Drobeta Turnu Severin, pentru a face toate investigatiile de specialitate, dar nu stii care este pretul unei consultatii? Din fericire, tabelul de mai jos cuprinde pe langa tarifele practicate, si denumirile clinicilor din orasul tau catre care iti poti indrepta atentia. Iata care sunt acestea:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Elixir Medical
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Implicare si amabilitate
 • Buna pregatire si profesionalism
 • Servicii de inalta calitate
 • Act medical remarcabil
 • Aparaturi moderne
 • Diagnostic corect
 • Atmosfera prietenoasa
Dr. Domnica Vladut
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Act medical ireprosabil
 • Echipamente moderne
 • Diagnostic corect
 • Plan personalizat de tratament
 • Rezultate exceptionale
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor specializate in neurologie in Severin

In lista de mai jos iti vom prezenta cele doua unitati medicale din Drobeta Turnu Severin catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de neurologie. Pentru ca vrem sa ai parte de servicii de inalta calitate si de un ajutor de specialitate in combaterea afectiunilor cu care te confrunti, optiunile prezentate mai jos sunt unele dintre cele mai frecventate si apreciate clinici din oras. Citeste cu atentie informatiile si afla concret tot ce trebuie sa stii despre serviciile oferite, dar si despre nivelul de pregatire a medicilor:

1. Elixir Medical Clinic

Elixir Medical Clinic este o unitate medicala cu specific multidisciplinar din Drobeta Turnu Severin, in cadrul careia sunt puse in aplicare si consultatiile de neurologie. In acest departament vei face cunostinta cu dr. Rodion Rotaru, medic specialist, care isi desfasoara activitatea alaturi de as. Mirela Telteu. Avand in vedere ca doctorul are o experienta vasta in domeniu, reuseste sa asigure un act medical corect, compus dintr-un diagnostic precis si un plan eficient de tratament adaptat in functie de patologiile pacientului. Printre serviciile pe care acesta le pune in aplicare merita amintite si: consultatii de specialitate, referat pentru pensie, referat pentru comisie handicap, scala de evaluare neurologica, fise incadrare, examen neurologic, adeverinta boli cronice. De asemenea, unitatea medicala este echipata cu aparaturi performante si moderne, ceea ce contribuie semnificativ la efectuarea investigatiilor precise.

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 150 lei. 

Clinica medicala a primit o multime de recenzii pozitive ca dovada a implicarii si amabilitatii de care medicii dau dovada la fiecare interactiune cu pacientii. Multi declara ca experienta pe care au avut-o in cadrul clinicii este una placuta, avand parte de servicii de inalta calitate. Personalul medical da dovada de buna pregatire si profesionalism, ceea ce contribuie semnificativ la elaborarea unui act medical remarcabil. De asemenea, acestia au acces la aparaturi moderne, prin intermediul carora pacientii pot beneficia de un diagnostic corect. De asemenea, atmosfera este prietenoasa. 

Vezi parerile pacientilor despre Elixir Medical Clinic
Vezi Pareri

2. Dr. Domnica Vladut

O alta unitate medicala catre care iti poti indrepta atentia este cabinetul medical individual al doctorului Domnica Vladut din Severin, in cadrul caruia pacientii beneficiaza de consultatii de neurologie de calitate. Cabinetul in care isi desfasoara activitatea este unul bine echipat, astfel incat medicul sa asigure un diagnostic corect, dar si un plan personalizat de tratament, care are in vedere vindecarea pacientului cat mai rapida si eficienta. Doamna doctor are o buna pregatire in domeniu, acesta capatand experienta in diverse unitati spitalicesti de renume in care a lucrat de-a lungul timpului, dar si in cadrul cursurilor de perfectionare in care a dobandit o multime de abilitati. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 100 lei. 

Conform recenziilor postate in mediul online, toti pacientii care au apelat la serviciile acestui cabinet se declara multumiti, deoarece au beneficiat de un act medical ireprosabil. Datorita faptului ca medicul are la dispozitie toate echipamentele necesare pentru a asigura un diagnostic corect, pacientii au posibilitatea de a beneficia, de asemenea, de un plan personalizat de tratament. Rezultatele obtinute sunt exceptionale, atmosfera este primitoare, iar cabinetul de o curatenie impecabila. 

Concluzii

Daca ai primit recomandarea de a merge la un medic neurolog in Severin pentru a afla daca te confrunti cu probleme neurologice, iti recomandam sa ai in vedere cele doua optiuni pe care ti le-am prezentat anterior in articol. Stim cat de important este pentru tine sa beneficiezi de un act medical de calitate, asa ca cele doua unitati medicale amintite mai sus sunt unele dintre cele mai frecventate si apreciate din oras. Nu amana vizita la medic, pentru ca aceasta poate fi decisiva in procesul tau de vindecare.