Meniu

Neurologie Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Exista o multime de simptome pe care pacientii le lasa sa treaca de la sine si care pot indica prezenta unei afectiuni neurologice. In Sibiu, ai posibilitatea sa apelezi la ajutorul multor cadre medicale specializate in acest domeniu, astfel incat sa afli daca simptomele pe care le-ai experimentat in ultima vreme iti pot pune in pericol sanatatea sau daca sunt rezultatul unei perioade mai stresante din viata ta. Pentru ca oamenii sunt prinsi in tot mai multe activitati si devin tot mai putin preocupati de propria sanatate, exista riscul ca simptome precum ameteala, dureri de cap, senzatie de confuzie si amorteala in corp sa treaca neobservate, pana cand persoana in cauza incepe sa isi faca cu adevarat griji. In cazul in care simptomele persista sau chiar incep sa fie mai pronuntate de la o zi la alta, cel mai bine ar fi sa te adresezi cabinetului de neurologie pentru a efectua toate investigatiile necesare, dar si pentru a fi corect indrumat de un medic bine pregatit in domeniu. 

Din fericire, in Sibiu exista o multime de unitati medicale cu aceasta specialitate la care poti apela cu incredere. Pentru a-ti simplifica procesul de selectie, ti-am pregatit in cele ce urmeaza un top cinci cu cele mai frecventate clinici specializate in neurologie.

Cat costa o consultatie de neurologie in Sibiu?

Cand vine vorba de pret, conteaza foarte mult sa te interesezi din surse de incredere, astfel incat sa stii care este suma de bani pe care trebuie sa o pregatesti pentru o consultatie de neurologie in Sibiu. Tocmai de aceea, ti-am pregatit tabelul de mai jos, in care sunt cuprinse toate tarifele practicate, dar si denumirile clinicilor la care poti merge:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Neurobrain
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Profesionalism si implicare
 • Amabilitate si buna pregatire
 • Primire calda
 • Echipamente moderne
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament ireprosabil
 • Mediu steril
Misan Med
200 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 200 Ron
 • Interactiune medic-pacient reusita
 • Servicii ireprosabile
 • Aparaturi performante
 • Rezultate excelente
 • Diagnostic corect
 • Plan personalizat de tratament
 • Atmosfera primitoare
Aria Clinic
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Ajutor medical de specialitate
 • Aparaturi performante
 • Investigatii precise
 • Diagnosticare corecta
 • Plan personalizat de tratament
 • Atmosfera prietenoasa
 • Mediu confortabil
RMN Diagnostica
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Servicii de calitate
 • Interactiune reusita medic-pacient
 • Diagnostic corect
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Tratament adecvat
 • Personal empatic
 • Profesionalism
 • Amabilitate si caldura
Policlinica Astra
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Rezultate exceptionale
 • Servicii ireprosabile
 • Plan personalizat de tratament
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top cinci clinici specializate in neurologie in Sibiu

Iti doresti sa mergi la o consultatie de neurologie in Sibiu, dar nu stii exact care unitate medicala este cea potrivita pentru ce ai nevoie? Pentru ca vrem sa iti oferim posibilitatea de a beneficia de servicii de inalta calitate, ti-am pregatit, in cele ce urmeaza, o lista cu cinci optiuni catre care iti poti indrepta atentia, unde vei fi corect investigat si tratat de un medic de specialitate. Citeste in continuare si afla toate informatiile pe care trebuie sa le stii despre unitatile medicale de mai jos, dar si care este impresia celorlalti pacienti care au beneficiat de serviciile lor:

1. Neurobrain

Neurobrain este o unitate medicala specializata in serviciile neurologice localizata in Sibiu unde poti beneficia de un ajutor de specialitate. Medicul care isi desfasoara activitatea in cadrul departamentului este dr. Simona Costea, medic specialist, cu o buna pregatire in domeniu, care pune in aplicare urmatoarele servicii: consultatie de specialitate, electroencefalograma standard, electroencefalograma lung, ecografie Doppler transcranian, electromiografie, ecografie Doppler cerebrala, ecografie Doppler artere carotide si vertebrale, electroneurografie si electroneuromiografie. Unitatea medicala dispune de aparaturi de ultima generatie prin intermediul carora medicii cu diverse specialitati reusesc sa isi desfasoare activitatea la standarde ridicate de calitate. Datorita experientei vaste a medicilor si bunei pregatiri, rezultatele obtinute sunt mereu exceptionale. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie de 20 minute este de 200 lei. 

Avand in vedere recenziile postate in mediul online cu privire la activitatea doamnei doctor Simona Costea, toti pacientii se declara multumiti. Profesionalismul, implicarea, amabilitatea, primirea calda si buna pregatire sunt doar cateva dintre motivele pentru care pacientii apeleaza la serviciile acestui medic. Datorita faptului ca echipamentele si aparaturile folosite sunt unele de inalta performanta, atat diagnosticarea, cat si planul de tratament elaborat sunt ireprosabile. In plus, unitatea medicala este un mediu steril. 

Vezi parerile pacientilor despre Neurobrain
Vezi Pareri

2. Clinica Misan Med

Clinica Misan Med Este o alta unitate medicala din Sibiu catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de consultatii de neurologie practicate de medici bine pregatiti. In cazul acestui departament isi desfasoara activitatea urmatorii: dr. Adelina Plesca, dr. Liliana Prodan, dr. Ioan Florin Catana, dr. Ana Lazaroae, medici specialisti si dr. Cosmin Mutu, medic primar, care spre deosebire de ceilalti, nu asigura servicii decontate prin CAS. Printre afectiunile pe care medicii le pot trata merita amintite si: migrena si alte sindroame cefalagice, epilepsia, boala Parkinson, dementa, accidentele vasculare cerebrale, scleroza multipla, polieuropatii etc. Avand in vedere ca unitatea medicala este echipata cu unele dintre cele mai performante aparaturi, examenele electrofiziologice si consultatia neurologica sunt precise, asigurand fiecarui pacient in parte un diagnostic corect urmat de un plan personalizat de tratament. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie variaza intre 200 si 300 lei. 

Unitatea medicala este puternic frecventata, dovada stand in cele peste trei sute de recenzii postate in mediul online in cadrul carora pacientii se declara multumiti de interactiunea cu medicii, dar si de serviciile ireprosabile de care au beneficiat. Avand in vedere ca aceasta clinica este dotata cu unele dintre cele mai performante aparaturi, rezultatele obtinute sunt intotdeauna excelente, pacientul beneficiind de un diagnostic corect si de un plan personalizat de tratament. De asemenea, atmosfera este una primitoare. 

3. Aria Clinic

O alta optiune catre care iti poti indrepta atentia este Aria Clinic din Sibiu, o unitate medicala in cadrul careia se desfasoara si servicii de neurologie la standarde ridicate de calitate. Medicii cu care vei face cunostinta sunt dr. Andrada Elena Coroeanu si dr. Cosmin Mutu, medici cu o fina cunoastere a domeniului in care activeaza. Printre serviciile pe care le asigura se numara si: consultatie si control de specialitate, ecografie Doppler artere carotide si vertebrale, ecografie vasculara Doppler, electroencefalograma, video EEG. Prin intermediul lor, medicul reuseste sa stabileasca un diagnostic corect, in urma caruia elaboreaza si un plan de tratament cat mai bun pentru fiecare pacient in parte, vindecand probleme precum: bolile de nervi periferici, bolile neoplazice, traumatismele craniene, epilepsia, bolile de miscare, cum ar fi boala Parkinson etc 

Tariful aplicat pentru o consultatie de neurologie este de 250 lei. 

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive datorita faptului ca medicii isi dau toti interesul, astfel incat pacientii sa primeasca ajutorul medical de care au nevoie. Avand in vedere ca este vorba despre o unitate echipata cu aparaturi performante, investigatiile sunt de fiecare data precise, diagnosticarea corecta, iar planul de tratament atent adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. De asemenea, atmosfera este una prietenoasa, echipa medicala asigurand un mediu confortabil atat pentru adulti, cat si pentru copii. 

4. RMN Diagnostica

RMN Diagnostica este un centru de diagnostic imagistic prezent in mai multe orase din tara, printre care se numara si Sibiu, unde pacientii pot beneficia de o consultatie de neurologie, dar si de investigatii de specialitate pentru depistarea diverselor afectiuni. Echipa medicala este formata din urmatorii: dr. Madalin Micu, medic specialist in contract cu CAS, dr. Bianca Moscu, dr. Mariana Talau, dr. Lucian Chicea si dr. Iulia Chicea, medici primari cu buna pregatire in domeniu, care stiu exact care sunt procedurile necesare, indiferent cat de severa este afectiunea pacientului. Avand la dispozitie unele dintre cele mai performante aparaturi, cadrele medicale pot efectua cu usurinta si profesionalism urmatoarele servicii: consultatie de specialitate, ecografie Doppler, ecografie Doppler carotida si transcraniana, ecografie abdominala, potentiale evocate, electromiografie, stimulare nervoasa repetitiva. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 220 lei. 

In cele peste o suta de recenzii publicate in mediul online, pacientii se declara multumiti de serviciile de calitate de care au beneficiat, dar si de interactiunea cu personalul medical. Datorita faptului ca in cadrul acestui cabinet se afla aparaturi de ultima generatie, pacientii au posibilitatea de a obtine un diagnostic corect, dar si un tratament adecvat in functie de problemele de sanatate cu care se confrunta. Personalul este empatic si profesional, intampinandu-si pacientii de fiecare data cu amabilitate si caldura. 

5. Policlinica Astra

Policlinica Astra este o alta unitate medicala din Sibiu pe care ti-o recomandam daca vrei sa beneficiezi de consultatii de neurologie la o calitate superioara. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Simona Costea, dr. Geanina Cobirje, care asigura consultatii decontate de CJAS si dr. Mariana Talau, medii specialisti. Printre serviciile pe care le asigura merita amintite si: consultatii de neurologie, analize specifice de laborator, electroencefalograma, ecografie Doppler artere cervicale (carotide si vertebrale). Printre afectiunile neurologice care pot fi tratate in cadrul acestui cabinet se numara si: paralizie cerebrala, infectii, boala Parkinson, boala Alzheimer, dureri de cap (cefalee) de diferite cauze, tulburari de somn, scleroza multipla etc. Multumita aparaturilor de ultima generatie, toate investigatiile si planurile de tratament efectuate sunt exceptionale. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie este de 200 lei. 

Unitatea medicala a primit o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor, acestia fiind multumiti de rezultatele de care au beneficiat, dar si de serviciile medicale ireprosabile. Echipa medicala da dovada de o buna pregatire in domeniu, asigurand tuturor pacientilor posibilitatea de a beneficia de un diagnostic corect, dar si de un plan personalizat de tratament. Pe langa atmosfera primitoare, clinica este si de o curatenie impecabila. Singurul minus este ca programarile nu sunt respectate cu precizie. 

Concluzii

Daca ai primit recomandarea de a merge la un cabinet de neurologie in Sibiu, poti sa ai in vedere cele cinci optiuni pe care ti le-am prezentat anterior in articol in cadrul carora vei face cunostinta cu medici bine pregatiti. Stim cat de important este pentru tine sa ai parte de servicii de inalta calitate, motiv pentru care variantele de mai sus sunt atent selectate in functie de competenta medicilor, aparaturile pe care le au la dispozitie si impresia celorlalti pacienti.